• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
aslinda dun test yapmistim bi gun arayla birincisi negatiifti dun yaptigimda cok silik 2. cizgi oldu bilemedim atesimde bugun 37 idi kararsizim nezaman yapsam tekrar :26:

hamilesin işte tatlım yaa :) hayırlı olsun :)darısı başımızaaaa

Merhaba arkadaşlar benimde bat 23 kasımdı ama dün gelen giden olmadı.fakat adetime üç gün kala test yapmıştım negatifti o yüzden hiç kendimi umutlandırmak istemiyorum.Bi gelişme olursa tekrar yazarım inş.

selam kızlar nabersiniz ben bu ay erken yumurtlucam galiba 8.gün ovi testim baya görünür halde kocamda tutturmuş ikiz olsun dio o bakacakmış :1:

yazmıştım ama kimsem görmediya okumadıya yorum yapmadyaaaa
Baksın tabi işinin adı ne ? :33::33::33::33: Benimki de yardım ederim diyor.Bakalım lafta kalmasaydı sözler :32:

Ateş tablonu yaptın mı canım? Paylaşsana, listemize ekleyeyim. Dün anlatmıştım nasıl yapılacağını, kaçırdıysan önceki sayfalara bi bakıver canım :34:

Yok kız bırakmaaa, Allah Allaaahhh, çoğul gebelik yapıyo demedik yaaa, gelişmesini sağlıyor dedik
:22:

Hoşgeldin Sunbal'ım :16:
:52:Siz de ikiz istiyorsunuz :1:

Ayyy, inşallah ikiz ikiz gelsin bebişlerimiz.
:13:
Kız şimdi diycekler ki bize, birini buldunuz da ikiz diye tutturuyorsunuz :4: :1:

Hoşgeldin Taydin :34:

Ben ovu günlerimdeyim, çalışmalar yoğun bu sıralar :17:

Sen bul o testi bul, bana test lafını açtınız mı yandınız, eczaneye git hemen bile diyebilirim yani o derece :52::52:
İsteyin vereyim demiş Rabbim. Bırak kim ne derse desin.O'ndan istiyorum verecek.Verecen demi Allahım? İhtimal hiç olmasa bile SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER.Ben biliyorum SENİ.Verecen biliyorum ikizlerimizi.:16:

canım genelde bata 4 ila 2 gün kalalar önemli dpo 12 ve 14 yani

mesela benim 2 ay önce denemiştim batım önceki 2.gün düşmüştü.şuanlık güzel gözüküyor ama bakalım hayırlısı inş.

canım bu sabahta 36,6 aynı gidiyor bakalım nolcak.. normalde ateşim 36,2-36,3 olurdu

gunaydın kızlar nasılsınz...
benim midem bulanıyo cok kotu icim dişima cıkıyor... bune bole ya hamilelik oldugu sanmıyrm ama neden bu kdr bulanıyo ki bilen varmı

Amaan napıym ebson.Ateşim bugün sabitlendi.Akıntıda yok.Ben bu ay yumurtlamayacak mıyım acaba :26::26::26:
408838 Ovulation charts on FertilityFriend.com Bak tabloma.
Geçen ay 10.gündü yumurtlama tarihim.Adetin 3-4-5.günleri adetim kesildi kremsi akıntı geldi.Ne oldu anlayamadım???

olurmu kız öyle yumurtlarsın tabiki canım bence düşünme herşeyi akışına bırak sen gün aşırı çalışmalarını yap ondan sonra rabbime dua et sana ikizlerini versin

gunaydın kızlar nasılsınz...
benim midem bulanıyo cok kotu icim dişima cıkıyor... bune bole ya hamilelik oldugu sanmıyrm ama neden bu kdr bulanıyo ki bilen varmı

canım üşütmüşsündür belki bata kaç gün var hem bebiş olsa bile mide bulantıları hemen başlamazmış ki

olurmu kız öyle yumurtlarsın tabiki canım bence düşünme herşeyi akışına bırak sen gün aşırı çalışmalarını yap ondan sonra rabbime dua et sana ikizlerini versin

İnşallah.Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz:17: Malum ben biraz stresliyim bu aralar.Onun gerginliğiyle konsantrasyon bozukluğum var.Eşimde fazla gelmiyor üstüme sağolsun.Tatlıda tavan yaptım moralimi de düzeltsin diye ama tık yok bende.Sarılıp uyusam yetiyor:19:

canım üşütmüşsündür belki bata kaç gün var hem bebiş olsa bile mide bulantıları hemen başlamazmış ki

bebek olması zaten imkansız derecede... uşutmedimde cok dikkt ediyrdum yumoş kaktınde cok uşutum pek yapmadık o yuzden neden bole oldu ki anlamadım.. benimki obur aya kaldı umudum yok bide aesşim sabit surekli 36,6da takıldı kaldı

İnşallah.Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz:17: Malum ben biraz stresliyim bu aralar.Onun gerginliğiyle konsantrasyon bozukluğum var.Eşimde fazla gelmiyor üstüme sağolsun.Tatlıda tavan yaptım moralimi de düzeltsin diye ama tık yok bende.Sarılıp uyusam yetiyor:19:

kız ne sarılıp uyuması ne oluyor sana şu anda en verimli günlerindir belkide eşinin yanındayken bebeği düşünmemeye çalış kendini 0na odaklama

bebek olması zaten imkansız derecede... uşutmedimde cok dikkt ediyrdum yumoş kaktınde cok uşutum pek yapmadık o yuzden neden bole oldu ki anlamadım.. benimki obur aya kaldı umudum yok bide aesşim sabit surekli 36,6da takıldı kaldı
hakkında hayırlısı olsun canım sen eve gidince gir yatağa bi güzel uyu dinlen inşallah rahatsızlığında bebektendir

kız ne sarılıp uyuması ne oluyor sana şu anda en verimli günlerindir belkide eşinin yanındayken bebeği düşünmemeye çalış kendini 0na odaklama

Valla bak adamla kardeş olacaz az kaldı:50::50::50: Bebeği aklıma bile getirmiyorumki.Diğer sorunumu bi atlataydım bebeği düşünecektim.İnan kadın olduğumu unuttum.Şöyle romantizmin dibine vurayım aşka geleyim diyorum.Ağlayasım geliyor romantik bi ortam olunca.Onun yanımda olduğunu ve bana sevgiyle baktığını görmek içimi titretiyor.Ama başka bişey yok.Afrodizyakmı alsam kendime ne?:17::17::17:

Valla bak adamla kardeş olacaz az kaldı:50::50::50: Bebeği aklıma bile getirmiyorumki.Diğer sorunumu bi atlataydım bebeği düşünecektim.İnan kadın olduğumu unuttum.Şöyle romantizmin dibine vurayım aşka geleyim diyorum.Ağlayasım geliyor romantik bi ortam olunca.Onun yanımda olduğunu ve bana sevgiyle baktığını görmek içimi titretiyor.Ama başka bişey yok.Afrodizyakmı alsam kendime ne?:17::17::17:

bak canım yanında seni çok seven sana değer verip herşeyden koruyup kollayacak bi eşin var bunu düşün boşver seni üzen insanları hayatından çıkar gitsin kivi ye istersen cinsel isteği arttırdığını okumuştum bi yerde

bugün çalışmak çok zoruma gidiyor ya çok uykum var bi an önce eve gitmek istiyorum

bak canım yanında seni çok seven sana değer verip herşeyden koruyup kollayacak bi eşin var bunu düşün boşver seni üzen insanları hayatından çıkar gitsin kivi ye istersen cinsel isteği arttırdığını okumuştum bi yerde

Giderken eve alayım 1-2 kilo.Yok 3-4 alayım ben.Ancak yter bana:19::19::19:

Back