al şekerim al ama bi araştır yinedeGiderken eve alayım 1-2 kilo.Yok 3-4 alayım ben.Ancak yter bana
bende ole yapmayı dusunuyorm...canım
merhaba arkadaşlar... öncelikle rabbim hepinizin dileğini gerçekleştirsin inşallah...
ben hamilelik hikayemi paylaşmak istedim sizinle....
7.5 yıllık evliyim. ilk 3 yıl bebek istememiştik...ondan sonra rabbim sizmisiniz istemeyen dedi.....
1 yıl korunmadan geçti ve tabiki hamile kalamadım.. sonra 4 aylık bir klomen tedavisi gördüm.... oda işe yaramadı. bende polkistikvar sağ overde... ama doktorum olmaması için sebep değil diyordu neyse... tüp bebeğe karar verdik ilk denememiz 2009 da oldu. 4 emriyo konuldu ama hiç biri tutmadı... daha sonra bekleyelim dedik... çünkü ben çok yıpranmıştım... 2011 de tekrar denedik... bu seferde 4 emriyo konuldu ama o da başarısız.... takdir ilahi dedik, isyan etmedik....ama yıpratıcı bir süreçti.... çok dua edenim vardı....tüp bebek olayını askıya almıştık.... sonra derken ekim ayının başlarında öğretmen arkadşım seni rüyamda gördüm hamileydin dedi.... ben yaaa dedim geçiştirdim... ama reglm gecikmişti... tüp bebek tedavilerinden sonra düzenim bozulmuştu bende pek önemsememiştim.... ama arkadaşın sözü üzerine test yaptım pozitif..... çok şükür ki hamileyim.... rabbim o kadar büyük ki....herşey onun ol demesiyle oluyor....ben derim ki hiçbir zaman ümidinizi kesmeyin.... dua herşeyin kapısını açıyor...o rabbim ki olmayanı bile olduruyor....paylaşmak istedim sizinleee.....
yarin bat gunum icim icimi yiyorrr insallah hamisimdir :18::18::18::18:
rabbim aratmasin hemen versin insallah
kızlar ne yapıyorsunuz
ebson batım yarın takipte misin hala beni:) ama söle bişey var daha önce de bahsetmiştim ya normalde benim battan 10 gün öncesinde göğüs ağrım cok olur bu defa ki dün basladı kasıklarım ara ra dağrıyor sancıdan ziyade batma seklinde ve benim bir hafta öncesinde adet olana kadar sürekli kahverengi lekelerim gelirdi ama hala yok şimdi ben buna sevinim mi anlamadım :)
dur kuzum sevinmeyelim şimdi yarın bol bol seviniriz az daha sabır şekerim ateş ölçümü yapmıyormusun sen
kız bak bu kürler işe yarıyormuş belki sende de yarar bize bebiş haberi verirsinvallaha ben incir küründen başka bişey yapmadım ateş felan ben gün ytakip etmek istemiyorum vallaha adetimin bittiği güünden itibaren hergün çalışmaya yapıyoruz özekllikle ilk 10 gün yani anlıcan gün yok bizde hergün var :)))))
İnşallaah gönlüne göre olur canım, maviş maviş gözlü bebeklerin olsun
Canım, testin koyulaşana kadar rutinindekini yap, koyulaştığı gün yani çizginin tavan yaptığı gün beraberlik kesin olsun, çünkü yumoşlar 24-36 saate kadar çatlayacak demek bu. Spoşlar hazırda beklemeli o vakit. Sonra testin silikleştiği an bil ki yumoşlar çatladı, artık o saatten sonra durmak yok, hızla çalışmalara devam 2-3 gün ard arda bence (dr.lar spoşların kalitesi azalır diye gün aşırı demesine rağmen kaçırmaktan iyidir diye düşünüyorum, bakalım bunu siteden prof. sordum cevap gelince yazarım sana) Bu 2-3 gün sıkı çalışmanın ardından da BAT'a 1 hafta kalana kadar gün aşırı devam kesinlikle
kız bak bu kürler işe yarıyormuş belki sende de yarar bize bebiş haberi verirsin
araık topiği açmıcakmısınız arkıdaşlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?