Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431

hikayen gerçekten bizlere ümid oluyor ben de pko luyum doktor bana da dedi olmaması için bişey yok die şimdi yoğun cabalar veriyoruz allahım kimsenin muradını gönlünde koymasın senin adına cok sevindim darısı bizlerin de basına benim bat yarın bakalım 3 4 gün gecmesini beklicem amma test yapmak için :))

kızlar ne yapıyorsunuz

ebson batım yarın takipte misin hala beni:) ama söle bişey var daha önce de bahsetmiştim ya normalde benim battan 10 gün öncesinde göğüs ağrım cok olur bu defa ki dün basladı kasıklarım ara ra dağrıyor sancıdan ziyade batma seklinde ve benim bir hafta öncesinde adet olana kadar sürekli kahverengi lekelerim gelirdi ama hala yok şimdi ben buna sevinim mi anlamadım :)

dur kuzum sevinmeyelim şimdi yarın bol bol seviniriz az daha sabır şekerim ateş ölçümü yapmıyormusun sen

dur kuzum sevinmeyelim şimdi yarın bol bol seviniriz az daha sabır şekerim ateş ölçümü yapmıyormusun sen

vallaha ben incir küründen başka bişey yapmadım ateş felan ben gün ytakip etmek istemiyorum vallaha adetimin bittiği güünden itibaren hergün çalışmaya yapıyoruz özekllikle ilk 10 gün yani anlıcan gün yok bizde hergün var :)))))

kız bak bu kürler işe yarıyormuş belki sende de yarar bize bebiş haberi verirsin

selam...ben de ovu testini 3 aydır kullanıyorum eşimin sperm testi iyi cıktı...dediğin gibi ben koyu çizgiyi görünce ertesi ve sonraki gün derken 3 gün üstüste ilişki oldu..ama neyi yanlış yapıyoruz bilmiyorum...hergün olmamalı mı acaba düşünüyorum şimdi...bugun yine adet oldum

kızlar ben gece kırmızıları gördüm maleseff ( daha yeni geldim eve programımız vardı ,tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun arkadaşlar :)) geceden beridir 3. ağrı kesiciyi yuttum,artık yeni kürlere başlama zamanı geldiii,hadi bakalım yeni ay yeni ümitler :))

Arkadaslar nasilsiniz .ben sikinti icinde beklemedryim.kan tahlili verdim sonucu bekliyorum.gebelik oldugu icin hicbir kadin dogum dr u biyopsi yapmak istemiyor.muhakkak onkolog jinekolog olmasi lazimmis.3 gundur dolasmadigimiz hastane kalmadi en son Maltepe arastirma tip fakultesinde prof.serpil bozkurt u buldum pzts ona gidicem.asure gunu dualarinizi esirgemeyin.

kızlar merhaba nasılsınzzz ayşecım nasılsın

cnm allah yardımcın olsun umarım hersey guzel olurr

merhaba bugün bat günüm ne gelen var ne giden test yaptım negatif çıktı umudum aralık ayı artık adetim gelsin soğan suyu içecem...

selam kızlar...
akıntım tam anlamıyla beyaza dönmedi.
istirahate devam ediyorum.
Cuma gününe kadar yatıcam.randevu gününe kadar...
Annemi çağırdım.sabah burda olucak Rabbimin izniyle.
bulaşıklar yıgıldı,mutfak,ev berbat.
kalkamıyorum korkudan.
akıntım normale dönse rahatlicam da.
neyse annem gelsin de o bana yardımcı olur

baş dönme ve bulantılarım hafif arttı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…