Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
fmfm ve izmirantalya
ikinizi de tebrik ederim, hayırlı olsun hamileliğiniz. Allah tamamına erdirsin inşallah. sağlıkla ve hayırlısıyla kucağınıza almanızı nasip etsin Rabbim.
dualarınızda biizi de unutmayınn
bu arada farklı olarak birşey uyguladınız mı hamile kalmak için?

çok saol canım.dualarım hepinizle zaten.Allah nasib etsin.ben yumurtlama dönemim geçtikten sonra bel ağrısı çekmiştim ama yanlış bir harektten dolayı belim kitlenmişti.yakı aldık eczaneden ve iki adet.onu yapıştırdık.meğer benim bebek ozamana denk gelmiş.geç yumurtlamışım.sonra araştırdım yakının hamile kalmada etkisi çokmuş.ama ben bilmeden kullandım canım.başkada hiçbirşey yapmadım.yumurtlama döneminde yakı koyun çok etkiliymiş.isterseniz araştırın yinede.

benim 3.ayda oldu bu ay sadece internetten yumurtlama günlerimi öğrenip o günleri bolca değerlendirdim.ben 30 günde bir çok düzenli adet görüyorum.yumurtlama günüm de ona göre kolay ortaya çıktı adete 5 gün kala öğrendim.Hiçbir gebelik belirtisini de direk yaşamadım.sol kasığımda yumurtlama günümde batma oldu ve hiç geçmeden bugüne geldim.sadece kasık ve bel ağrım var o kadar.Mevlam en yakın zamanda sana da nasip etsin inşallah.

kızlar bende salı günü gitcem doktora inşallah herşey güzel olur hayırlı haberleri alsaydım içim rahat edecekti

kızlar bende salı günü gitcem doktora inşallah herşey güzel olur hayırlı haberleri alsaydım içim rahat edecekti

Annelik gerçekten çok zor önce hamile kalmayı bekliyorsun sonra hamile kalıyorsun sağlıklı mı diye beklemeye başlıyorsun sonra doğum yapıyorsan başka başka beklemeler,büyüyor başka beklemeler çok zor çok ama bu yüzden cennet annelerin ayağı altında...

inşallah güzel haberlerle dönersin canım. ben de sana nasılsın diye yazmıştım önceki sayfada görmedin heralde güselim

ne güzel, maşallah çok şanslısın canım 3 ayda nasip etmiş Rabbim.
amin inşallah bana ve tüm isteyenlere
hatta bana ikizzz

inşallah güzel haberlerle dönersin canım. ben de sana nasılsın diye yazmıştım önceki sayfada görmedin heralde güselim

yok tatlım görmedim akşam annemler vardı aşure yapmış getirmiş onlarla oturduk şimdi oğlumu uyutmaya çalışıyorum

uf uff
dun dedıydım ya adete 8 gun var dıe
yaklasık 1 saat once pembe lekendım
gecen ayda oyle oldu 2 gun sonra adet oldum,,
gecen ay 17 gun ustune sımdıde 15 gun ustune adet oldum
kesın doktora gıtcem

kızlarr napıosunuzzz ?????? bugun yumurta toplamadan sonra 5gunn...yumoşlarım hastanede henuzz haber beklıyorum transfer ıcınnn yumurta toplandıgı gun 0'ıncı gun sayıldıgı ıcın bugun 4gundeyız buyuk ıhtımale yarın transfer gerçekleşirr gibime gelıyorr 5incigündee dualarınız benım ıcın cok onemlııııııııııııııııııı canlarrr hepınızı cok sevıyorum...allahım hepimizindee gonlune gore,hayırlısınııııııı versın ınsallahh. çektiğimiz sıkıntılar acılarrı ne ıcın ıstedıgımızı,çektiğimizi bılıyorsun.rabbimmmm duy sesımiziiiiii nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...................

uf uff
dun dedıydım ya adete 8 gun var dıe
yaklasık 1 saat once pembe lekendım
gecen ayda oyle oldu 2 gun sonra adet oldum,,
gecen ay 17 gun ustune sımdıde 15 gun ustune adet oldum
kesın doktora gıtcem

üzülme lütfennn cnm... git bir dr kafandakılerı aydınlat tatlım

hadi hayırlısı bebişler geliyordesene

canım benim hayırlısıyla sonuçlanır inşallah. Allah yardımcın olsun, dualarımız seninle..
canım, sen memorial hastanesinde yaptıryorsun değil mi? orda hangi doktrora gidiyorsun? semra kahraman diye bir doktor varmış, herkes ondan pek memnunmuş galiba.
bi arkadaş soruyordu da muayene ücreti falan ne kadar, tüp bebek kaça mal oluyor diye.
ben sana daha önce sormuştum ücretini yaklaşık 7-8 bini bulur diyordun yanlış hatırlamıyorsam. muayene ücreti ne kadar canım

canım benim inşallah herşey yolunda gidecek ve bebişlerin seninle olacak rabbim dualarımızı kabul etsin

merhaba kızlar bir şey sorucam ben5 kasımda regl oldum.7 kasımda dokotra gittik ilaç verdi.daha sonra 19 kasımda doktora gittik 1 tanecik yumurtalık oluştu.ilşki önerdi.30 kasımda gel dedi.30 kasım benim adetimin 26. günü.neden çağırdı sizce.o gün hangi testler yapılıyoki.çatlamsına bakmak için geç bi tarih değilmi?

hadi hayırlısı bebişler geliyordesene

inşallah sunbalcım inşallahhhh... inşallah çektiklerime değerrr....kurban oldugum duysun sesımızııiiiiiiii gelsin meleklerimiizz..en hayırlısıylaa..........

amin cnm inş......evet cnm 7-8 bını buldu semra doktora gittim bende ama orası cok buyuk bır ekıp farklı farklı drlarda muayne ettı ama hepsı bırbırınden haberdar toplantıları oluyormus devamlı semra hanım bolm baskanı ztn basarılı cok tatlı bır dr butun drları ıyı bence..muayne ucretı 300 flndı sanırım kart ındırımı yapıyorlar

canım benim inşallah herşey yolunda gidecek ve bebişlerin seninle olacak rabbim dualarımızı kabul etsin

inşallah meleğim inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…