Selam,BAT 27 Kasım,bir haftadır düşün düşün işin içinden çıkamıyorum,fsh 13 ve 3 yumurtam vardı neden bilmem drum çatlatma iğnesine gerek yok dedi ve doğal akışına bıraktı,1,5 yıldır çok yoruldum zaman durdu sanki geçmek bilmiyor,Rabbim bu kez yüzümü-yüzümüzü güldür.
ASLM canim yumurtan kendiliginden catlamistir dr un bisey demedimi stres yapma allahtan umit kesilmez
selam,henüz 16 ve 17mm idiler 2 gün sonra başka bir dra gittim ve ikisi çatlamış biri henüz çatlamamıştı,iki dr aynı anda takip ediyor,ikiside umutlu ama birşey biliyorlarda bana söylemiyorlarsa bilemem,yarın test yapsam mı acaba?
hakkinda hayirlisi olsun canim test icin bence gunun gecmesini bekle benim de bat yarin bende 2 gun once test yaptim negatifi gorunce uzuldum sana tavsiyem gun gecmeden yapma...
hakkinda hayirlisi olsun canim test icin bence gunun gecmesini bekle benim de bat yarin bende 2 gun once test yaptim negatifi gorunce uzuldum sana tavsiyem gun gecmeden yapma...[/QUOT İnşallah hamilesindir:))ben bir haftadır nefes alamıyorum hastalansam umutlarımı zorda olsa yeniden yeşertirim ama bu bilinmezlik yok mu?Hepimiz için hayırlısını dilemekten başka çaremiz yok,güzel haberler verebilmek dileğiyle...
hakkinda hayirlisi olsun canim test icin bence gunun gecmesini bekle benim de bat yarin bende 2 gun once test yaptim negatifi gorunce uzuldum sana tavsiyem gun gecmeden yapma...[/QUOT İnşallah hamilesindir:))ben bir haftadır nefes alamıyorum hastalansam umutlarımı zorda olsa yeniden yeşertirim ama bu bilinmezlik yok mu?Hepimiz için hayırlısını dilemekten başka çaremiz yok,güzel haberler verebilmek dileğiyle...
zaten en zoru bekleme kısmı,,
keske hamıle kaldıgımızda hemen anlasılsa,,boyle ne bılım bı kaşımız beyazlasa falan
keske hamıle kaldıgımızda hemen anlasılsa,,boyle ne bılım bı kaşımız beyazlasa falan
Kırmızıları görünceye kadar kendimize hamile muamelesi yapıyoruz sonrası zor,çok zor...Psikolojik olsa gerek normalde gögüs agrısı nedir bilmem 3 gündür ağrım var,bacaklarım ağrıyor,belim ağrıyor gelde ümitlenme!!!
ben 2inci hamileligimde test yapmamak icin inat ettim hamile olabilecegime inanmiyodum hatta calismalar bile dogru duzgun degildi bi arkadasimin zoruyla test aldim yaptim vee 7 bucuk haftalik hamileymisim nasil oldu anlamamistim :))
Kırmızıları görünceye kadar kendimize hamile muamelesi yapıyoruz sonrası zor,çok zor...Psikolojik olsa gerek normalde gögüs agrısı nedir bilmem 3 gündür ağrım var,bacaklarım ağrıyor,belim ağrıyor gelde ümitlenme!!!
cıdden he her durumu hamılelıge yoruyoruz ıkı hapsursak bıle
ya aslında umıtlenmemek lazım ama yapamıyoruz heralde bebeklerımızı kucagımıza alana kadarda yapamıcaz sakın olmayı:))
bıde hamıle kalanlar dan da cok etkılenıoruz belım agrıo dıo goguslerım sıs dıo hop bızde ay bende var ay bende de var dıe atlıos
ben 2inci hamileligimde test yapmamak icin inat ettim hamile olabilecegime inanmiyodum hatta calismalar bile dogru duzgun degildi bi arkadasimin zoruyla test aldim yaptim vee 7 bucuk haftalik hamileymisim nasil oldu anlamamistim :))
zaten ınat ettımız ay hamıle oluyoruz ya :) banane ıste yapmıcam demek ısın formulu:))
kızlar şuan oğlum bana zorla cips yadiriyor yemem diyorum ağzıma sokana kadar çabalıyor
kızlar şuan oğlum bana zorla cips yadiriyor yemem diyorum ağzıma sokana kadar çabalıyor
Ay çok güldüm. benim ilk aş erdiğim şeydi o...
zaten ınat ettımız ay hamıle oluyoruz ya :) banane ıste yapmıcam demek ısın formulu:))
masallah ya kac yasında ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?