Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nurcum sobeee nasılsın görüşmeyeli bebek var mı bebek
kızlar bata 6gun kaldı.. ateşim sabit gidiyor 36,6 sizce normal mi? ne zaman duşuşe gecer?
Asıl ben sobe :) Kaybolan sensin İyiyim canım sen nasılsın. Bu ay bilmiyorum var mı çalıştık sonuçları önümüzdeki haftalarda alırız :) Sende varmı birşeyler ? :)
hadi bakalım inşallahhhh hayırlı sonuçlar alırızz bizde çalıştık öle gelişi güzel ne ateş ölçtüm ne ovu yaptım kendi halinde regl olmama daha var ama yarın test yapasım var göğüslrimden dolayı baya erken hassaslaştı bu ay bakalım hayırlısı artıkk
:)) Aynen bende hiç birşey yapmadım. Benimde var regl olmama :) Olur inşallah bakalım
kızlar bata 6gun kaldı.. ateşim sabit gidiyor 36,6 sizce normal mi? ne zaman duşuşe gecer?
merhaba canlar nasılsınız bakalım
Dua et düşmesin.Hatta yükselsin.Düşerse adet habercisi Allah korusun...kızlar bata 6gun kaldı.. ateşim sabit gidiyor 36,6 sizce normal mi? ne zaman duşuşe gecer?
Belirtilere bakma sakın.Bazısı hiçbir şey hissetmeden gebe kalıyor bazısı da adet bekliyordum diyor.Ateş yükselmesi güzel.Hormonlar yükselirken ateş yükseliyor.ya benim de 2 gün var ama 3 gündür beni ateş basıyor sabahları vücudum yanarak kalkıyorum gün içinde de bazenn üşüyorum bazen ateş basıyor bulantım oluyor ara ara güzel şeyler hissediyorum kendimde çok da kaptırmak istemiyorum ama kendimi bişey söyleyin lütfeennnnn(
Hayırlı cumalar tatliebbi.Sela-ezan arası Yasin'imi okudum.Ellerimi açtım sıkıntımın bitmesi için dua ettim.Bebeği de aklımdan geçirdim ama duama almadım.Önce sıkıntımkızlaarr hayırlı cumalar..nasılsınız kızlar
merhaba canlar nasılsınız bakalım
kızlarr çok öpüyorum siziii
ben çıkıyorum.
tekrar gelirimm
azıcık dinleneyim...
Bulguru sevmeyenler ve mide problemi yüzünden yiyemeyenler için de bi bakliyat varmıki?Alternatif tıbbı severim ama bulgurFolik asit ilaçları yerine bulgurProf. Dr. Bayram 'Amerikalılar bizdeki gibi hap vermiyor, onlar bulgur öneriyor' dedi.
''Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Bayram, bulgurun pişirildikten sonra kurutulmuş tek ürün olduğunu dile getirdi.
Pişirilip kurutulduğu için bulgurda küf oluşmadığını, dolayısıyla aflatoksin de bulunmadığını belirten Bayram, şunları söyledi:
BULGUR DOYMAMIŞ YAĞA SAHİPTİR
''Bulgur, böcek ve larvaların oluşumuna dayanıklıdır. Raf ömrü oldukça uzun, sıcağa ve rutubete dayanıklıdır. Bulgur doymamış yağa sahiptir, beslenmede önemlidir ve ekonomiktir. Hazırlanması kolaydır. Vejeteryan beslenmeye çok uygun bir üründür. Kalp için oldukça yararlı, sindirimi kolaydır. Süt ile karıştırıldığında mükemmel, muhteşem bir gıda oluyor.''
Birleşmiş Milletler (BM) için önemli bir gıda yardım malzemesi olan bulgurun, ABD'de savaş olasılığına karşı stoklandığını aktaran Bayram, ''Bir kadın hamile olduğu zaman bebeğin beyin gelişimi için doktorlar folik asit ilaçları veriyor, bu ilaçlar çocuğun beynini geliştiriyor. Fakat Amerikalılar bizdeki gibi hap vermiyor, onlar bulgur öneriyorlar. Diyorlar ki 'hamileyseniz ilk 3 ay içerisinde bulgur yediğiniz zaman folik asidi ilaçtan değil direkt olarak bulgurdan alabilirsiniz'. O açıdan bulgur önemli'' dedi.''
BİR HABER SİTESİNDEN ALINTIDIR.