• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
nurcum sobeee nasılsın görüşmeyeli bebek var mı bebek :emir_bebek: :1:

nurcum sobeee nasılsın görüşmeyeli bebek var mı bebek :emir_bebek: :1:

Asıl ben sobe :) Kaybolan sensin :1: İyiyim canım sen nasılsın. Bu ay bilmiyorum var mı çalıştık sonuçları önümüzdeki haftalarda alırız :) Sende varmı birşeyler ? :)

kızlar bata 6gun kaldı.. ateşim sabit gidiyor 36,6 sizce normal mi? ne zaman duşuşe gecer?

ya benim de 2 gün var ama 3 gündür beni ateş basıyor sabahları vücudum yanarak kalkıyorum gün içinde de bazenn üşüyorum bazen ateş basıyor bulantım oluyor ara ara güzel şeyler hissediyorum kendimde çok da kaptırmak istemiyorum ama kendimi bişey söyleyin lütfeennnnn:((

Asıl ben sobe :) Kaybolan sensin :1: İyiyim canım sen nasılsın. Bu ay bilmiyorum var mı çalıştık sonuçları önümüzdeki haftalarda alırız :) Sende varmı birşeyler ? :)

hadi bakalım inşallahhhh hayırlı sonuçlar alırızz :16: bizde çalıştık öle gelişi güzel ne ateş ölçtüm ne ovu yaptım kendi halinde regl olmama daha var ama yarın test yapasım var göğüslrimden dolayı baya erken hassaslaştı bu ay bakalım hayırlısı artıkk :1:

benim batım 29 kasım sadece bel ağrılarım var :(

paronayak oldum yaaa bel ağrısı hamilelik belirtisiydi demi başka bi belirti yokkkk :(

Son düzenleme:
hadi bakalım inşallahhhh hayırlı sonuçlar alırızz :16: bizde çalıştık öle gelişi güzel ne ateş ölçtüm ne ovu yaptım kendi halinde regl olmama daha var ama yarın test yapasım var göğüslrimden dolayı baya erken hassaslaştı bu ay bakalım hayırlısı artıkk :1:

:)) Aynen bende hiç birşey yapmadım. Benimde var regl olmama :) Olur inşallah bakalım :1::1:

kızlar bata 6gun kaldı.. ateşim sabit gidiyor 36,6 sizce normal mi? ne zaman duşuşe gecer?

canım genelde bata 4 ila 2 gün kalalar önemli dpo 12 ve 14 yani

mesela benim 2 ay önce denemiştim batım önceki 2.gün düşmüştü.şuanlık güzel gözüküyor ama bakalım hayırlısı inş.

sevgili phia
benim bu ay gene olmadı . gecikti gecikti umutlandırdı ve bu sabah eşek şakası yaptı :(

aralık topiği açarsan eğer 19 -20 aralık a yazar mısın beni :(

Dua et düşmesin.Hatta yükselsin.Düşerse adet habercisi Allah korusun...

ya benim de 2 gün var ama 3 gündür beni ateş basıyor sabahları vücudum yanarak kalkıyorum gün içinde de bazenn üşüyorum bazen ateş basıyor bulantım oluyor ara ara güzel şeyler hissediyorum kendimde çok da kaptırmak istemiyorum ama kendimi bişey söyleyin lütfeennnnn:((
Belirtilere bakma sakın.Bazısı hiçbir şey hissetmeden gebe kalıyor bazısı da adet bekliyordum diyor.Ateş yükselmesi güzel.Hormonlar yükselirken ateş yükseliyor.

kızlaarr hayırlı cumalar..nasılsınız kızlar
Hayırlı cumalar tatliebbi.Sela-ezan arası Yasin'imi okudum.Ellerimi açtım sıkıntımın bitmesi için dua ettim.Bebeği de aklımdan geçirdim ama duama almadım.Önce sıkıntım:16:

merhaba canlar nasılsınız bakalım:16:

Merhaba peri.Açım şu an :56:

kızlarr çok öpüyorum siziii
ben çıkıyorum.
tekrar gelirimm :16:
azıcık dinleneyim...

slm canım bende 2 kere düşük yaptım. ne güzel oğlun varmış bak allah sağlık versin...dün doktorum banada hıbor 3500 verdi dün başladım bide coraspin kullanıyorum... bende ayın 11nde gidicem doktora inşş.. benim değerim düşük 138 yumurtlamam geç oldu sanırım değere göre 2 haftalığım ama son adetten haseplandığı için haftam yüksek, doktorum ağrın ve kanaman olursa gel dedi çok korkuyorum inş bişey olmaz.sana msj atamıyorum bilgin olsun... teşekkürler

icon1.png
Folik asit ilaçları yerine bulgur
Prof. Dr. Bayram 'Amerikalılar bizdeki gibi hap vermiyor, onlar bulgur öneriyor' dedi.

''Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Bayram, bulgurun pişirildikten sonra kurutulmuş tek ürün olduğunu dile getirdi.

Pişirilip kurutulduğu için bulgurda küf oluşmadığını, dolayısıyla aflatoksin de bulunmadığını belirten Bayram, şunları söyledi:

BULGUR DOYMAMIŞ YAĞA SAHİPTİR

''Bulgur, böcek ve larvaların oluşumuna dayanıklıdır. Raf ömrü oldukça uzun, sıcağa ve rutubete dayanıklıdır. Bulgur doymamış yağa sahiptir, beslenmede önemlidir ve ekonomiktir. Hazırlanması kolaydır. Vejeteryan beslenmeye çok uygun bir üründür. Kalp için oldukça yararlı, sindirimi kolaydır. Süt ile karıştırıldığında mükemmel, muhteşem bir gıda oluyor.''

Birleşmiş Milletler (BM) için önemli bir gıda yardım malzemesi olan bulgurun, ABD'de savaş olasılığına karşı stoklandığını aktaran Bayram, ''Bir kadın hamile olduğu zaman bebeğin beyin gelişimi için doktorlar folik asit ilaçları veriyor, bu ilaçlar çocuğun beynini geliştiriyor. Fakat Amerikalılar bizdeki gibi hap vermiyor, onlar bulgur öneriyorlar. Diyorlar ki 'hamileyseniz ilk 3 ay içerisinde bulgur yediğiniz zaman folik asidi ilaçtan değil direkt olarak bulgurdan alabilirsiniz'. O açıdan bulgur önemli'' dedi.''

BİR HABER SİTESİNDEN ALINTIDIR.​

icon1.png
Folik asit ilaçları yerine bulgur
Prof. Dr. Bayram 'Amerikalılar bizdeki gibi hap vermiyor, onlar bulgur öneriyor' dedi.

''Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Bayram, bulgurun pişirildikten sonra kurutulmuş tek ürün olduğunu dile getirdi.

Pişirilip kurutulduğu için bulgurda küf oluşmadığını, dolayısıyla aflatoksin de bulunmadığını belirten Bayram, şunları söyledi:

BULGUR DOYMAMIŞ YAĞA SAHİPTİR

''Bulgur, böcek ve larvaların oluşumuna dayanıklıdır. Raf ömrü oldukça uzun, sıcağa ve rutubete dayanıklıdır. Bulgur doymamış yağa sahiptir, beslenmede önemlidir ve ekonomiktir. Hazırlanması kolaydır. Vejeteryan beslenmeye çok uygun bir üründür. Kalp için oldukça yararlı, sindirimi kolaydır. Süt ile karıştırıldığında mükemmel, muhteşem bir gıda oluyor.''

Birleşmiş Milletler (BM) için önemli bir gıda yardım malzemesi olan bulgurun, ABD'de savaş olasılığına karşı stoklandığını aktaran Bayram, ''Bir kadın hamile olduğu zaman bebeğin beyin gelişimi için doktorlar folik asit ilaçları veriyor, bu ilaçlar çocuğun beynini geliştiriyor. Fakat Amerikalılar bizdeki gibi hap vermiyor, onlar bulgur öneriyorlar. Diyorlar ki 'hamileyseniz ilk 3 ay içerisinde bulgur yediğiniz zaman folik asidi ilaçtan değil direkt olarak bulgurdan alabilirsiniz'. O açıdan bulgur önemli'' dedi.''

BİR HABER SİTESİNDEN ALINTIDIR.​
Bulguru sevmeyenler ve mide problemi yüzünden yiyemeyenler için de bi bakliyat varmıki?Alternatif tıbbı severim ama bulgur :50:

slm kızlar naıslsınız...ben bisey sormak istiyorum .. bat ına bikaç gün kala, hani çok uyumak ve sık idrara çıkmak hamile olabiliceğin anlamında ya.
bu belirtiler kaçıncı günde oluyordu tahminen :26:

hayırlı cumalar herkese. yeni haberler var mı. yeni hamişler. bugün dr. randevum var.. ben çarşamba günü hamileliğimi öğrendim. ateşve yatarken kalp çarpıntısı dışında hiç bir belirti olmadı. oda bat a3 4 gün kalaya kadar. ama dün akşamdan beri hep uykum var

Back