phia yeni tablo çok güzel ellerine sağlık...Canım ekim ovu testine göre senin muhtemelen 14. gün çatlamış, diye düşünüyorum...
Ben ilk gebeliğimde tek bir günle hamile kalmıştım, (14. gün)bunu neden belirttim çünkü sperm yoğunluğu fazla... Bence hergün olunca spermler yetersiz olduğundan dolayı sonuç alınamıyor, zaten çoğu da yolda ölüyor... hani bekleyip döngünün tam ortasına göre zaman belirlemek nasıl?
Oldu canım, ekledim ilk sayfamıza
Canım, benim Ekim ayında 12. gün çatladı, kırmızı çizgi orada. Tabloda ovu testim de var, 11. gün PEAK yaptı yani tavan yaptı çizgim, ertesi gün olan 12. günümde de çatladı... Bakalım bu ay çatlatma iğnem de oldu, gün aşırı dedi doktor, öyle deneyeceğiz bu ay.
Canım sanırım en garanti yol ovu testi ve doğru zamanlarda aksatmadan ölçülmüş ateş takibi. Bu şekilde deneyebilirsin sen de, çünkü çatlama her ay aynı gün gerçekleşmeyebiliyor, ben misali, halbuki siklus 27 dir benim ve şaşmaz da hiç, ama yumurtlama zamanı değişebiliyor...
Bak ben ne farkettim biliyor musun?Üzüntümü sevdiklerimle paylaştığımda onlarıda üzdüğüm için daha çok stres yapıyorum kendime.Keşke elimde olsa da kimseyle dertleşmesem.Eşimden bişeyi sakladığımda huzursuz oluyorum ama o üzülmüyor diye de sevinyiorum.Dün okuduysan kötü bir gündü benim için.Akşama kadar işyerinde ağladım.Akşam eve gittim eşim gelinceye kadar da ağladım.O geldi ona sarıldım ona da ağladım.Ama içimi yakan ne oldu biliyormusun?Onun da gözlerinin dolması oldu.Ağlamadı.Sadece gözleri yaşardı,kızardı,gözlerini dikti bi noktaya ve bana "sen çok dardasın ve ben sana yardım edemiyorum"dedi.Yandım resmen.Değermiydi?Değmezdi.Arkadaş sandığım biri için,sıkıntılarım için değmezdi ona o anı yaşatmaya.Yutkunup da bana destek olma adına ağlamamasına değmezdi.Bebek için de değmez.Sevdiğimiz yanımızda olmayınca bebeğin,ailenin,dostun varlığı sadece teselli olur.Sen her aya yeni bi ümitle başlarsan o da senle ümitlenir.Sen yıkıldıkça o da kötü olur.İkinize de yaşatma bunu...
Folik plus çok iştah açıyor dikkat etcanım benimki folik plus yazıyor günde 3 tane dedi doktor
bu gün hamile olduğumu öğrendimmmm. ilaçlarıma ve iğnelerime başladım... ne olur dua edin bebeğim beni bırakmasınnn
Gözün aydın canım.Sıradaki güzel haber bebeğin olsun inşallah.kızlar sonucum temiz çıktı korkulacak hiçbişi yokmuş inanın oldu ve bitti hepinize tesekkürler
phiam sana ayrıca tesekkürederim canım cevat bey çok tatlıydı çok kolay oldu
Merhaba Zeynep.Yumurtlama sayının az olması için muhteşem bir kür biliyoruz biz.Tubiloshh kürüMerhaba, ben zeynep, kadınlar kulubüne yeni üye oldum. Ben 4 yıldır evliyim, doktorlar yumurtlama sayımın az olduğunu, tüp bebek ile bile hamile kalamayacağını söylüyorlar. Ben ve esim ümidimizi yitirmedik. Ovulasyon testi hic yapmadım, onereceginiz bir marka var mı
haklısın.. evt dun okumuştum fırcat buldukca yazdıklarını,kimse için uzulme ben sadece artık şu milleternn bıktım surekli bebek sormalarından az bi rahatsz olsan hastaneye gtsen hemen hamilemisn?duşukmu yaptın dıyolar.. millet hep bole yapıyor bende deglm demekten cok sıkıldım. bilmıyrm belkide yanzlık hissedym kendimi bu aralar eşimde dalgın iş yuzunden akşam gtm yatim bi şey demedim onada anlatamıym cunku aynı senin eşin gbi oda uzulcek.. allahım sen hepimize sabırlar ver bu hayırlı cuma gununde..
herkeze hayırlı cumalar arkadaşlar...
Kızlar herkese hayırlı cumalar.
Bugün selalar ile öğlen ezanı bitinceye kadar Yasin okuyarak dileğini isteyenlerin duası geri dönmezmiş.Dün öğrendim.Dualarınızda olmak dileğiyle....
ben işteyim benim yerime anneme okutsam olur mu acaba?
Olur neden olmasın.Gönülden ettikten sonra kimin okuduğunun ne önemi var?Ben de işyerindeyim ama arka odaya geçip okuyacağım.Haftada yarım saatimi işten uzak geçirmişim çokmu?Allahım dualarımızı kabul etsin...
Günaydın fıstıklaaaaaaarrrr
nasılsınız bakalımmm???
ayyy kuzum hayırlısıyla innnnnnnşallahhhh
Rabbim sana da gönlündekini verir inşallah
ohhh maşallahhhh
kuzum herşey çok güzel olucakkk
bu süreçleri unutucan gidicek.
geriye bebişinin heyecanı kalıcakk inşallahhhhhh
nan phiaaa
kız gece geç gelion anacım.
bekledim bekledim gelmedin
gündüz görüşelim olmadı hee?
çok özledim yafri ya
kuzum çok şükür rabbime bu ay bebişim benimle
inşallah sonuna kadar benimle kalır
darısı tüm isteyenlerin ve senin başına inşallah canımcım
İNNNŞALLAH ikizlerinin haberini alırsın kuzum bu defa.Rabbim gönlüne göre versin.
bu kürü vesile etsin inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?