Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
phia yeni tablo çok güzel ellerine sağlık...Canım ekim ovu testine göre senin muhtemelen 14. gün çatlamış, diye düşünüyorum...
Ben ilk gebeliğimde tek bir günle hamile kalmıştım, (14. gün)bunu neden belirttim çünkü sperm yoğunluğu fazla... Bence hergün olunca spermler yetersiz olduğundan dolayı sonuç alınamıyor, zaten çoğu da yolda ölüyor... hani bekleyip döngünün tam ortasına göre zaman belirlemek nasıl?

Oldu canım, ekledim ilk sayfamıza

Canım, benim Ekim ayında 12. gün çatladı, kırmızı çizgi orada. Tabloda ovu testim de var, 11. gün PEAK yaptı yani tavan yaptı çizgim, ertesi gün olan 12. günümde de çatladı... Bakalım bu ay çatlatma iğnem de oldu, gün aşırı dedi doktor, öyle deneyeceğiz bu ay.
Canım sanırım en garanti yol ovu testi ve doğru zamanlarda aksatmadan ölçülmüş ateş takibi. Bu şekilde deneyebilirsin sen de, çünkü çatlama her ay aynı gün gerçekleşmeyebiliyor, ben misali, halbuki siklus 27 dir benim ve şaşmaz da hiç, ama yumurtlama zamanı değişebiliyor...

Sunbal'ım, regl bilgilerini ve beraberlik zamanlarını da gir canım, ateş saatini de yaz, hep aynı olsun ama

Tablonu inceledim, benim de 27 gün döngüm, 12.gün çatlar , demek istediğim bu siklusla da 14. gün gebe kalmıştım ben...

haklısın.. evt dun okumuştum fırcat buldukca yazdıklarını,kimse için uzulme ben sadece artık şu milleternn bıktım surekli bebek sormalarından az bi rahatsz olsan hastaneye gtsen hemen hamilemisn?duşukmu yaptın dıyolar.. millet hep bole yapıyor bende deglm demekten cok sıkıldım. bilmıyrm belkide yanzlık hissedym kendimi bu aralar eşimde dalgın iş yuzunden akşam gtm yatim bi şey demedim onada anlatamıym cunku aynı senin eşin gbi oda uzulcek.. allahım sen hepimize sabırlar ver bu hayırlı cuma gununde..
herkeze hayırlı cumalar arkadaşlar...

gunaydın kızlar...
bi şey sorcm size? ben ateşimi olcmeye gec başladım yani ovu tarihinden sonra sanırm ateşim surekli 36,6 cıkıyor 4gundr hep sabit 36,5-36,6-36,7 surekli boyle cıkıyor... sizce cok yuksekmi neden benim ateşim yuksek başkasına bakarak?

canım benimki folik plus yazıyor günde 3 tane dedi doktor
Folik plus çok iştah açıyor dikkat et Ben 1 kutu kullandım 90 adetlik 3 kilo aldım.Üçünü birden yutabiliyormuşsun öyle daha azaldı iştah.Sonra doktorum folbiole geç dedi.Onda rahatım çok şükür.Günde 1 tane.

bu gün hamile olduğumu öğrendimmmm. ilaçlarıma ve iğnelerime başladım... ne olur dua edin bebeğim beni bırakmasınnn
Tebrikler canım.Rabbim kucağına da aldırsın sağlıkla sıhhatle.

kızlar sonucum temiz çıktı korkulacak hiçbişi yokmuş inanın oldu ve bitti hepinize tesekkürler

phiam sana ayrıca tesekkürederim canım cevat bey çok tatlıydı çok kolay oldu
Gözün aydın canım.Sıradaki güzel haber bebeğin olsun inşallah.

Merhaba Zeynep.Yumurtlama sayının az olması için muhteşem bir kür biliyoruz biz.Tubiloshh kürü Bu kür yumurtanın gelişip büyümesi için yararlı oluyor.30gr öğütülmüş çörekotu + 10 çay kaşığı tarçın + 10 yemek kaşığı bal.Bu karışımı adetinin 2.günü sabah başlayarak 10 gün yiyorsun.Sabahları aç karnına,akşamları yatmadan önce 1 tatlı kaşığı.Ölçüleri ve günü fazlalaştırma yumurtaları kiste dönüştürebiliyormuş.O kadar kuvvetli bi karışım.Ovulasyon testini gg'dan al.Adet biter bitmez başla günde 1 tane.Zaten kullanımı yazıyor kutuda.Testten 4 saat öncesinden sıvı içmeyi azalt.Hatta bırak.Çünkü sıvı çok etkiliyor sonucu.Yumurtladığın gün iki çizgide net çıkar.Çizgilerin 2.si belirginleşmeye başladığında ve silikleşinceye kadar ilişkiyi bırakma.Silikleşmesi çatladığını ve kapandığını gösterir.Sabahları ilişki daha iyi oluyormuş spoşlar açısından.Ona da dikkat edersen doktorların olmaz dediğini oldurursun Ne mucizeler yaşamadıkki seninkini de yaşamayalım.

Hayırlı cumalar kardeşim.

Kızlar herkese hayırlı cumalar.
Bugün selalar ile öğlen ezanı bitinceye kadar Yasin okuyarak dileğini isteyenlerin duası geri dönmezmiş.Dün öğrendim.Dualarınızda olmak dileğiyle....

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle ve hayırlı cumalar herkese...

ben işteyim benim yerime anneme okutsam olur mu acaba?

Olur neden olmasın.Gönülden ettikten sonra kimin okuduğunun ne önemi var?Ben de işyerindeyim ama arka odaya geçip okuyacağım.Haftada yarım saatimi işten uzak geçirmişim çokmu?Allahım dualarımızı kabul etsin...

phia ellerine ve emeğine sağlık tablonun yenisini yapmışsın.

sanırım benim bu ay oldu oldu olamzsa geçireceğim operasyon nedeniyle dr.6 ay en az korunma süreci verebilir.kafam çok karışık ve tuhaf şu günlerde

cenab-ı mevlam tüm kullarının ve benim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine hakkımızda hayırlısını nasip etsin inş.

canım benim öyle bir imkanım yok ben özelbir okulda taşeron yemek firmasında sorumlu olarak çalışıyorum.saat 11:15 ile 14:00 arası en yoğun olduğunmuz saat
mevlam niyetini kabul eylersin inş

günaydın kızlar hayırlı cumalar rabbim bu hayır mübarek günde dualarınızı kabul etsin

oyy cok sevindimm canım bnm sen artık kendi haline bıraktım demiştin değilmi bişe yapmadın yaniii tebrik ederim canım bnm ya Allah bebeğine sağlıklı sıhhatli kavuştursun
bende bu ay bişey yapmadım kendi haline bıraktım adetim 1 inde ama ilaç içip adet olduğum için test yapasım var bakalım bu ay göğüslerim çok erken şişti ve hassaslaştı ..:44:

Merhaba kızlarr :) Hamile olan herkesi tebrik ediyorum Çalışmalarımızı yaptık beklemedeyiz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…