pia cım eline sağlık çok güzel olmuş .bir şey sorucam yeni bir forumda devam edicez anlamdım şimdi daha önceki sayfaları okuyorom da bir şey kaçırmamak adına. taze anneler nasılla peri -izmir antalya -fmfm,tubilossh
hamişlerimiz tbrk ediorum phiamın elinin değdiği herşey güzel baksanıza bi sürü hamişimiz olmuş yine dkkt edin miniklerede kendinizede canlarım
ben geldim nihayet naber kızlar nasılsınız? phia cım ikiz mi dedin yoksa benmi yanlış anladım hayatım? vallaha süper olurdu gerçekten yaaa.
Canım, sohbet dağılmasın, birbirimizden ayrılmayalım ve kasım sonunu bekleyenleri de yalnız bırakmayalım diye buradan devam ederiz diye düşündüm, o yüzden de aralık tablosu oluşturdum yine buraya
Canım, tişikkür ederim
Canıımmm, valla doktor öyle dedi, iki büyük ve kaliteli yumurta olduğu için ihtimal varmışKlomen de kullandım ya 5 gün, bir de bugün çatlatma iğnesi, bal - tarçın - çörekotu oohhh, inşallah gelsin ikiz bebişler, bu ay yakalarız inşallah ne diyeyimm
phıa canm bnde bugun yaptım 10.gunumdeyım sılık cıktı fotosunu cektım ama.diğer topıge ekledım bır gırıp bakar mısın buradan yorum yazarsn sevınrm cnm
pia cım çok iyi düşünmüşsün lütfen dağılmayalım ben bu grubun sohbetini çok sevdim benim mutluluğuma ortak olanların bende mutlu haberlerini duymayı çoook istiyorum .hepimiz hamiş hamiş sohbet edelim
Merhaba, ben zeynep, kadınlar kulubüne yeni üye oldum. Ben 4 yıldır evliyim, doktorlar yumurtlama sayımın az olduğunu, tüp bebek ile bile hamile kalamayacağını söylüyorlar. Ben ve esim ümidimizi yitirmedik. Ovulasyon testi hic yapmadım, onereceginiz bir marka var mı
Merhaba, ben zeynep, kadınlar kulubüne yeni üye oldum. Ben 4 yıldır evliyim, doktorlar yumurtlama sayımın az olduğunu, tüp bebek ile bile hamile kalamayacağını söylüyorlar. Ben ve esim ümidimizi yitirmedik. Ovulasyon testi hic yapmadım, onereceginiz bir marka var mı
sizleri çok yoruyorum ama bir şey daha soracağım ovu testi+ gebelik testi 20 tl demişsiniz malum sitede. Bu malum site nedir?
Ne güzeeelll, gel kuzum geelll, senin bebişlerle beraber gezdirmeye de çıkartırız onları
Tablonun altındaki SHARE yazısından SİMPLE LİNK olanı ekleyeceksin buraya, şekilli olarak da CHART TUMBNAİL ekleyebilirsin altına. Hadi ekle de tabloya da işleyeyim canımcım
Canım, fertliltyfriend sitesine üye oluyorsun, her sabah aynı saatte (6-8 arası aynı saat), yataktan kalkmadan dijital ölçer ile dil altından ölçüyorsun ateşini, sonra da gün be gün bu siteye ekliyorsun. Ateşindeki düşüş ardına büyük yükselişte biliyorsun ki yumurtan çatlamış. Zaten çatlama olduğunda (ateş yükseğe çıkmış oluyor) kırmızı çizgi çekiyor site sana. Bu siteye regl yoğunluğunu, ovulasyon testlerini, beraberlik günlerini, kullanılan ilaçları vs. her türlü bilgiyi işleyebiliyorsun. Benimkini incelersen fikir sahibi olabilirsin canım
Regl düzenin olsa da yumurtlama kişiden kişiye değişir, hatta her kişinin aydan aya bile fark gösterebiliyor, erken ya da geç yumurtluyor olabilirsin. Bu yüzden ovu testleri güzel bir yöntem canım
Canım, ovu testi ile aynı anda ateş takibi yapabilirsin, daha da zevkli ve garantili oluyor
Benim ateş ve ovu takip tablom;
My Ovulation Chart
My Ovulation Chart
ben geldim nihayet naber kızlar nasılsınız? phia cım ikiz mi dedin yoksa benmi yanlış anladım hayatım? vallaha süper olurdu gerçekten yaaa.
Tesekkurler phiacim insallah bu ay hersey gonlumuze gore olur bereketli bir ay olur insallaaahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?