Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cevabın için teşekkür edeerim canım fakat şunu öğrenmek istiyorum. benim adetim düzenlidir yumurtlama dönemim belli değil midir yapmama gerek var mı
canım ovü testi işe yarıyor ben düzensiz olduğum için ne yumurtladığımı bilmiyordum bu ay kullandım şimdi hamişim rabbim en kısa zamanda sanada nasip eder inşallah
bilmediğim çok şey var bu sebeple doktora gitmeyi düşünüyorum geçen yıl bu zamanlarda hamile kaldım malesef 3 ay sonra bebeğimi kaybettim kürtaj oldum ve hala olmuyor.
Canımcım rica ederiim
Sonucunun temiz çıkmasına çok çok sevindim
Evet, rahim filminden sonra gebe kalma şansı artabiliyormuş, o da şu yüzden, verdikleri tazdikli ilaç sayesinde varsa ufak yapışıklık vs. açıldığından ihtimal artabiliyormuş
İnşallah Aralık ayında güzel haberlerimizi alacağız beraberce
Canım, geçen ay kullandım. Bu aya da 4 tane kalmıştı ama bu ay doktor yapıyor ya takibimi o yüzden gerek olmadı, ama tabi ben çatlamam olmuş mu diye kalanları kullanacağım elbette
bilmediğim çok şey var bu sebeple doktora gitmeyi düşünüyorum geçen yıl bu zamanlarda hamile kaldım malesef 3 ay sonra bebeğimi kaybettim kürtaj oldum ve hala olmuyor.
ne kadar zamandır bebek istiyordun canımcanım burdan bildiğim arkadaşlarım var kişiden kişiye yumurtlama günü değişiyormuş diyelimki bu ay 14.gün yumurtladıysan önümüzdeki ay daha erken yada geç yumurtlama olabiliyormuş bu yüzden ateş takibi yapılıyor bende yatım adetim başladığı gün ateşimi ölçüp bir kağıda yazdım tarihiyle birlikte genelde hep istikrarlı gitti 36.3 adetimin 19. günü 35.9 çıkmıştı ben yumurtladığımı böyle anladım çünki bende akıntı felanda olmuyordu
ebbicim nasılsın tatlım
inşallah canım şipariş verdim geldi adetin 2. günü bugün bitsinde inş hemen başlıycam denemeye sen kaç aylık hamilesin bacım
ne kadar zamandır bebek istiyordun canım
canım benim geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın rahim kendini yenilemiştir canım bundan sonraki aylarda hamiş kalırsın ilk bebekte kürtaj çok önemli kürtajı yapan doktorun iyimiydi
daha 5 haftalık canım bu benim 2.bebişim olcak 2 yaşında oğlum var
üzülme aynı ben de geçen sene bu zaman hamile kalmıştım ne yazıkki 6 aylıkken bebeğim karnımda öldü.ama şimdi yine hamileyim inşallah Mevlam tamamlayıp kucağıma daalmak nasip eder inşallah.Yüce Rabbim senin de kucağını doldursun inşallah.
daha 5 haftalık canım bu benim 2.bebişim olcak 2 yaşında oğlum var
güya bulunduğum şehrin en iyi doktoruydu. konyadayım. ama yine de kürtajdan sonra farklı doktorlara gidip muayene oldum. rahmin temiz olduğunu söylediler
ayy o da küçükmüş daha abi olacak yani...benim 1 oğlu 7 diğer oğlum 4 yaşında.önceki hamileliğimde deli divane oldular kardeş diye.ölünce çok üzüldüler.büyük oğlum her gece bebek kardeşime fatiha okuyorum ben diyor çok üzülüyorum o zaman daha şimdiden onlara söylemiycem ama Mevlam onların yüzünü güldürür inşallah:)))
Eh iste idare eder canım. Ateş ölçme yontemi denicem onun sevincini yasıyorum yeni bir ay yeni umutlar. Sen nasılsın canimU
canım benim ya çok duygulandım rabbim bir daha yaşatmaz inşallah canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin