• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
ebbicim kır dizini otur bakayımm aaaa ne işi bide kış günü cam yağmur yağıyo zaten:20:

valla daha temızlık felan yapmıcam...bugünde esımın halası cagırdı dünürü gelecekmıs yardıma cagırdı kayınvalıdemle benı..gıtmım dıyorum gıtsemde gec gıdımkı agrı ıslerı onlar yapmıs olsun...sımdı ben gıttımmı dayanamam her ısı yaparım aksamada agrıdan duramam :D

aman canım hiç uğraşma bak önemsemiyoruz aslında bişi olmaz diyoruz ama oluyo işte.bende geçen ay badana boya derken evin içinde dört döndüm kaç gün yordum kendimi ve aşırı bel ağrısı hissettim,ve kimyasal gebelik dendi ama belkide benim sorumsuzluğumdandı yerleşemeden düşmüş...kızdırma bizi yine bakk .....hmmmmm....

aman canım hiç uğraşma bak önemsemiyoruz aslında bişi olmaz diyoruz ama oluyo işte.bende geçen ay badana boya derken evin içinde dört döndüm kaç gün yordum kendimi ve aşırı bel ağrısı hissettim,ve kimyasal gebelik dendi ama belkide benim sorumsuzluğumdandı yerleşemeden düşmüş...kızdırma bizi yine bakk .....hmmmmm....

bende sana katılıyorum iki kişi de artık bir evi temizleyiversinler canım

tamam canım öyle yapacam..kız görüyorum gelını oturuyo ıs yapılcak bende dayanamıyorum...gıdersemde agırdan alcam ya...yapıyoruzda kıymetmı bılınıyo olan sana oluyo yaaa :D :D :D bende sıteme basladım haaa :D :D :D

bende sana katılıyorum iki kişi de artık bir evi temizleyiversinler canım

aynen hem ıkı kısı degıller gelınıde var...bır zahmet yapsınlar...dünürlerı gelıyo yardım lazım gel....sımcık kızdım ben bıraz kendıme bakmam lazım su aralar yoksa yardım ederım tabı...bırazda agır gelın olmak lazım :D :d

aynen hem ıkı kısı degıller gelınıde var...bır zahmet yapsınlar...dünürlerı gelıyo yardım lazım gel....sımcık kızdım ben bıraz kendıme bakmam lazım su aralar yoksa yardım ederım tabı...bırazda agır gelın olmak lazım :D :d

tabiki madem torun sahibi olunacak herkes elini taş altına koysun bakalım

tamam canım öyle yapacam..kız görüyorum gelını oturuyo ıs yapılcak bende dayanamıyorum...gıdersemde agırdan alcam ya...yapıyoruzda kıymetmı bılınıyo olan sana oluyo yaaa :D :D :D bende sıteme basladım haaa :D :D :D

kesinlikle canım en hafif işleri seç belim çok ağrıyo falan de :))) çok şekersin yaaa :)) boşver onlar bilir bilmez sen kendine dikkat et :)) görüşürüz canım çıkıcam bende birazdan ...

ondan seni çağırıyorlar bence çalışakan hamarat gelin

eylülde test yapmıştım silik çıkmıştı kimsye söylememiştim o gün eşim araba kıllanırken derin bi çukura istemedende olsa girdi ve o an karnımı altına keskin bi ağrı girdi battı geçti ama ben bi ah dedim yani ertesi gün test yaptım negatifti ve adet oldum ilk defa o aya gögüslerim çok acımıştı ve ağzımın hiç tadı yoktu hep aklımdaacaba varmıydı tutunamadımı diye

amin canım cümlemize inşallah ...herkeste farklı oluyomuş zaten bu belirtiler ama benim göğsüm büyük değil zaten ben ondan hemen anlayabiliyorum.hayırlısı işte bekleyelim bakalım biraz daha şu sorularımıza cevap bulalım :))

kızlar yaa ben de de bir haftadır süren kasık batması ve bel ağrısı var reglim 25 kasım ama göğüslerde hiç ağrı yok ki benim 10 gün öncesinden göğüslerim şişerdi ve cok fazla gaz oluyor bende sabahları cok hafif bulantım oluyor ara ara ya aslında bişelere yormak istemiyorum psikolojik olabilir diyorum ama....

ondan seni çağırıyorlar bence çalışakan hamarat gelin

eylülde test yapmıştım silik çıkmıştı kimsye söylememiştim o gün eşim araba kıllanırken derin bi çukura istemedende olsa girdi ve o an karnımı altına keskin bi ağrı girdi battı geçti ama ben bi ah dedim yani ertesi gün test yaptım negatifti ve adet oldum ilk defa o aya gögüslerim çok acımıştı ve ağzımın hiç tadı yoktu hep aklımdaacaba varmıydı tutunamadımı diye

canım ya..belkı vardı belkıde yoktu ama sen bunları düsünme olurmu..sımdı önüne bak...bu aylara bak...olacak ve öleceke care bulunmuyormus..bebegın olsaydı dıye kendı aklını karıstırma bıtanem...bazen bebelerımız tutunmak ıcın zorlanıyo olabılır...sabirla duayla bebelerımızı beklıcez canım...öyle ıyı anneler olacagızkı ınsallah...kendını üzecek bıseyler düsünmemeye calıs canım...kendıne cok ıyı bakmalısın...pıskolojn saglam olmalı güzelım benım..üzme tatlı canını

kızlar yaa ben de de bir haftadır süren kasık batması ve bel ağrısı var reglim 25 kasım ama göğüslerde hiç ağrı yok ki benim 10 gün öncesinden göğüslerim şişerdi ve cok fazla gaz oluyor bende sabahları cok hafif bulantım oluyor ara ara ya aslında bişelere yormak istemiyorum psikolojik olabilir diyorum ama....

aynı sıkayetler bızdede var canım...aramıza hosgelmıssın..

hayırlı haberler getirirsin inşallah

ya bişi sorcam msmesi canım benim ayzdığım yazılarla ebbi'nin yazdıkları birbirine karışmış.onunkileri ben yazmışım gibi benim ismimin altında görünüyo bugün bi karışıklık var bu sitede.neye cevap yazacağımı şaşırdım :))
yani ebbinin yazdıkları benimkiler benimkilerde onun yazıları olmuşş :)) alla allaaaaa :))

her zamanki regl öncesin den farklı ise umutlan.umut iyidir. ikisenedir deniyorum ve her ay umut taşıyorum ki 36 yaşındayım neolursa olsun umutsuz olmayın o bebekler gelecek inşallah

Back