• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Ya kızlar bu ateş ölçmeyle ilgili bişeyler soracağım ben.Ateşim yükseldiğinde yumurtlamış mı oluyorum ben?O günü ve ondan sonraki sabahı ve günleri es geçmemek lazım değilmi? Tablo bana ilişki olmalı diye söyleyecekmi?Nasıl söyleyecek aynı dili konuşmuyoruzki? :44::44::44::44:

canım ya..belkı vardı belkıde yoktu ama sen bunları düsünme olurmu..sımdı önüne bak...bu aylara bak...olacak ve öleceke care bulunmuyormus..bebegın olsaydı dıye kendı aklını karıstırma bıtanem...bazen bebelerımız tutunmak ıcın zorlanıyo olabılır...sabirla duayla bebelerımızı beklıcez canım...öyle ıyı anneler olacagızkı ınsallah...kendını üzecek bıseyler düsünmemeye calıs canım...kendıne cok ıyı bakmalısın...pıskolojn saglam olmalı güzelım benım..üzme tatlı canını

canım napim mens olunca böyle manyak oluyorum dün hastanede ağlamalarımı görsen bişi var sanırsın perşembe randevumu aldım rahim filmimi çektiriyorum

her zamanki regl öncesin den farklı ise umutlan.umut iyidir. ikisenedir deniyorum ve her ay umut taşıyorum ki 36 yaşındayım neolursa olsun umutsuz olmayın o bebekler gelecek inşallah

umut olmzasa yaşamayız sanırım ama boşuna da ümit etmek itemiyorum çünkü sonra kötü oluyor neyse umutlarımız sönmesin eğer hamile isem ilk size bildirecem :)

umut olmzasa yaşamayız sanırım ama boşuna da ümit etmek itemiyorum çünkü sonra kötü oluyor neyse umutlarımız sönmesin eğer hamile isem ilk size bildirecem :)

canım yaklaşık iki senedir bu siteyi takip ediyorum ama yeni üye oldum bende bu gün ilk haberi sizlere verdim .bilmem neden ama sanki herkes burdan güzel haberler verecek sanıyorum, hissediyorum

canım yaklaşık iki senedir bu siteyi takip ediyorum ama yeni üye oldum bende bu gün ilk haberi sizlere verdim .bilmem neden ama sanki herkes burdan güzel haberler verecek sanıyorum, hissediyorum

İnşallah canım...İnsan buradaki güzel haberleri aldıkça heyecan yapıyor.Daha adetim bile bitmedi ben bile heyecanlıyım düşün artık :9:

selam kızlar ben geldim kısa bi aradan sonra :34: nasılsınız ne var ne yok anlatın bakim :52:

ben adetimin az olduğunu söylemiştim size doktoruma gittim tahlil yaptı ve prolaktin yine yüksek delirecem yahu neden hep yüksek bu ya :44: dostinex e başladım tekrar bu yüzden bebişim gelmiyor ya :19:

evet ben de uzun zamandır ara ara siteye giriyordum ben de yeni üyelerdenim siteye okudukça insan heyecan yapıyor inşallah bu ay hepimize uğur getirir::)

selam kızlar ben geldim kısa bi aradan sonra :34: nasılsınız ne var ne yok anlatın bakim :52:

ben adetimin az olduğunu söylemiştim size doktoruma gittim tahlil yaptı ve prolaktin yine yüksek delirecem yahu neden hep yüksek bu ya :44: dostinex e başladım tekrar bu yüzden bebişim gelmiyor ya :19:

neden yükseliyor tsh mı yüksek yada doğum kontrol hapı yüzündenmi

neden yükseliyor tsh mı yüksek yada doğum kontrol hapı yüzündenmi

ben her ay bu sefer hamileyim dedim .söyleyin söylemekten korkmayın BEN BU AY HAMİLEYİM. sonunda olacak.
Bende öyle yapıyorum.Hatta evde ne kadar zararlı hazır dondurulmuş (yani hamilelikte yasak) şey var hepsini yiyorum.Gelecek ay yiyemeyeceğim diye:9: Bazen eşimde bana katılıyor "ye bakalım ye.nasılsa 9 ay yasak diye".ben deliriyorum orası kesin de eşimi de sürüklüyorum.Canım kocacığım benim:54::54::54::54:

Ben tubiloshh kürü yapıyorum bu ay.Ateş de ölçüyorum sabahları.Daha çalışmalara başlamadık.Ümitliyim bu ay kendimden.Olacak inşallah bebişlerim. Benim kardeşimde de prolaktin yüksek çıkıyordu dr muz ye derdi.Kilolarca muz yediğini bilirim düşsün diye.Çok yüksekmiş muzda.Düşürüyormuş yani.

Back