• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Bende öyle yapıyorum.Hatta evde ne kadar zararlı hazır dondurulmuş (yani hamilelikte yasak) şey var hepsini yiyorum.Gelecek ay yiyemeyeceğim diye:9: Bazen eşimde bana katılıyor "ye bakalım ye.nasılsa 9 ay yasak diye".ben deliriyorum orası kesin de eşimi de sürüklüyorum.Canım kocacığım benim:54::54::54::54:

Ben tubiloshh kürü yapıyorum bu ay.Ateş de ölçüyorum sabahları.Daha çalışmalara başlamadık.Ümitliyim bu ay kendimden.Olacak inşallah bebişlerim. Benim kardeşimde de prolaktin yüksek çıkıyordu dr muz ye derdi.Kilolarca muz yediğini bilirim düşsün diye.Çok yüksekmiş muzda.Düşürüyormuş yani.

tabiki olacak ayşecim sen ve eşin sağlıklıve birlikte olduktan sonra umut ve dua da yanınızda neden olmasın doğum nikah ve ölüm günü hiç bir zaman şaşmazmış .zamanı bekliyoruz okadar

şimdi çıkmak zorundayım size iyi sohbetler her gün güzel haberler alalım inşallah hoş sohbetler size

neden yükseliyor tsh mı yüksek yada doğum kontrol hapı yüzündenmi

bilmiyorum ki canım neden yükseldiğini beyin emarı çektirdik oda temiz çıktı çok şükür 1 senedir korunmuyoruz doğum kontrol hapını bırakalı 1 seneyi geçti

kızlar ben geldim çok uykum geliyor gözlerim kapanıyor kahve yaptım şimdi ayılım diye keşke evde olsamda bi güzel uyusam

Ne kürü bu ?
Ve ne zaman ne icin icilmeli ?
Tamamini yazarmisin ? tskler...

Yumurtalarının sağlıkla geliişip çatlaması için bu kür.30 gr öğütülmüş çörekotuna 10 çay kaşığı tarçınla 10 yemek kaşığı bal karıştırıyorsun.Adetin 2.günü sabah başlıyorsun.10 gün boyunca sabahları aç karnına akşamları yatmadan önce 1 tatlı kaşığı yiyorsun. Günlere ve ölçülere dikkat et çünkü fazlası yumurtaları kiste dönüştürüyormuş.Bende bi sorun yok ama bende yiyorum bu ay.Sebebi bu olur inşallah.:16:

yok kız ne hamileliği bu ay adamı doğru düzgün görmedim bile önemli günler hangisiydi çalışma yaptık mı o günlerde onu bile bilmiyorum bu ay baya salladım

O zaman kesin olmuştur.Sallamadığın ay oluyor baksana hamilelerin söylediğine.Belirti varsa da farketmedim ümidim yoktu diyorlar hep.Kız bi de hamile olurmuşsun bu ay :52::52::52: Ne güzel olur.Sürpriz yumurta :52::52:

O zaman kesin olmuştur.Sallamadığın ay oluyor baksana hamilelerin söylediğine.Belirti varsa da farketmedim ümidim yoktu diyorlar hep.Kız bi de hamile olurmuşsun bu ay :52::52::52: Ne güzel olur.Sürpriz yumurta :52::52:
ne bilim kız olur mu olur gerçekten büyük süpriz olur bana 7 gün var bata daha

kızlar doktordan geldim adetime 2 gün kala kan değerim 140.06 çıktı normalmi:16:
Maşallah diyelim Allah nazarlardan korusun..:46::46::46::46: Hayırlı olsun periii..Allahım bizlere de nasip etsin böyle değerler....

inşallah ayşecim rabbim ol derse olur ayy heyecan yaptım kız acabamı diye:26::26:

İnşallah ben canı gönülden dua ediyorum şu an.Olacak inşallah canım arkadaşım..:16::16::16::16:

Back