Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431

geçmiş olsun canım nedeni pıhtılaşma falanmı benimde 1 yıl önce 12 haftalık bebeğimin kalbi durdu. pıhtılaşmadan.

yasadım ya sorma zaten gergindin ne konuşucamı dahi bilemedim 6.ila 10.gün çekiliyormuş benimde bugün 5.gün senin nasıl geçti

Benim randevum 14.30'da canım, hazırlanıp çıkacağım birazdan bakalım

Ben sana ne diyeyim Ebiiiiiii
Ne cam silmesi falan yaaa, BAT yaklaşmışken ne camı yaaa, offff kızdım ama şimdi sana

merhaba bende agustosta kimyasal gebelik yasadım hamilelik için klomen ve catlatma iğnesi kullanıyorum sen

Benim randevum 14.30'da canım, hazırlanıp çıkacağım birazdan bakalım

Ben sana ne diyeyim Ebiiiiiii
Ne cam silmesi falan yaaa, BAT yaklaşmışken ne camı yaaa, offff kızdım ama şimdi sana

ee ne yapım canım ya...oturyorum yatıyorum ıkı aydır hıc bırsey oldugu yok..dedım barı oyalanım...ama keske yapmasaydım dedım yınede...sımdı yatıyorum ıste kızmakta haklısın canıkom...umarım bebegım tutunmusturda ben 9 ay temızlık yapmam onun ıcın

merhaba bende agustosta kimyasal gebelik geçirdim klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum sen

daha önce regl öncesi böyle belirtileriniz oluyormuydu .kasık ağrısı yada gögüs ağrrısı

canım ben geçen ay bi kimyasal geçirdim ve çok erken başlayan göğüs ağrısı ve kasık ağrısından anlamıştım başka belirtim yoktu mesela.bu ay yine aynı durumdayım ve ister istemez şüphelendiriyo beni daha öncede hissediyodum ama adetime 2 gün kala falan olurdu tüm bu belirtiler.

ebbicim kır dizini otur bakayımm aaaa ne işi bide kış günü cam yağmur yağıyo zaten

o

canım dierim rabbim kalplerimizdeki ni verir.benimde daha öncekilerde kasık ağrısı ve gögüs ağrısı oluyordu bu sefer öyle değil kasık ağrısı değil dolgunlu var .göğüs ağrım hiç yok ki genelde dehamilelikte regl geçtikten sonra ağrımaya baslarmış küçük gögüslü değilsen .yattığımda kalbim çok fazla sıkışıyordu.

phiacım sana güveniyorum bi sürü yer buldum ama karar veremedim

geçmiş olsun canım nedeni pıhtılaşma falanmı benimde 1 yıl önce 12 haftalık bebeğimin kalbi durdu. pıhtılaşmadan.

nedeni belli degil bende ((

@ aadana bende hic bir tedavi baslanmis degil su an , hersey normal , ama aralikda gidecedgim kontrolle belki birsey öneriri , ama benim dilegim 19 aralikda gittigimde hamile olarak gitmek insallah :)))) amin ...

nedeni belli degil bende ((

@ aadana bende hic bir tedavi baslanmis degil su an , hersey normal , ama aralikda gidecedgim kontrolle belki birsey öneriri , ama benim dilegim 19 aralikda gittigimde hamile olarak gitmek insallah :)))) amin ...

ilk gebeliğinmiydi

amin canım cümlemize inşallah ...herkeste farklı oluyomuş zaten bu belirtiler ama benim göğsüm büyük değil zaten ben ondan hemen anlayabiliyorum.hayırlısı işte bekleyelim bakalım biraz daha şu sorularımıza cevap bulalım :))

özayder bide vücut ısın nasıl gebelik süresince ateş biraz yüksek oluyo yani baya hararet basıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…