daha önce regl öncesi böyle belirtileriniz oluyormuydu .kasık ağrısı yada gögüs ağrrısı
Bende araniza katilmak istiyorum, nisanda 8 haftalik bebegimin kalbi durdugundan kürtaj oldum,
su an hala beklyiorum ama bir daha hamile kalamadim
umarim bu ay kalirim her ayi bu ay diye diye geciyor...
sizler hamile kalmak icin neler yapiyorsunuz ? istiginiz yediigniz yaptiginiz birseyler varmi ?
yasadım ya sorma zaten gergindin ne konuşucamı dahi bilemedim 6.ila 10.gün çekiliyormuş benimde bugün 5.gün senin nasıl geçti
senındemı aynı belırtıler var canım...ay ınsallah bosuna cekmıyoruzdur bu belırıtlerıevet canım hakkımızda hayırlısı dıyelım..benım bırkac gün icinde bellı olur zaten dün cam sıldım ve dahada kasık agrılarım arttı..sımdıde hıc bırsey yapmıcam hep yatacam...ne olur ne olmaaz
cuma günü insallah bundan önce 2 kere daha test pozitif çıkmiştı birinde yumurtalık kistiymiş diğeri de kimyasal gebelik.ama busfer çok umutluyum bu bebek
pozitifi
Bende araniza katilmak istiyorum, nisanda 8 haftalik bebegimin kalbi durdugundan kürtaj oldum,
sizler hamile kalmak icin neler yapiyorsunuz ? istiginiz yediigniz yaptiginiz birseyler varmi ?
Benim randevum 14.30'da canım, hazırlanıp çıkacağım birazdan bakalım
Ben sana ne diyeyim Ebiiiiiii
Ne cam silmesi falan yaaa, BAT yaklaşmışken ne camı yaaa, offff kızdım ama şimdi sana
daha önce regl öncesi böyle belirtileriniz oluyormuydu .kasık ağrısı yada gögüs ağrrısı
canım dierim rabbim kalplerimizdeki ni verir.benimde daha öncekilerde kasık ağrısı ve gögüs ağrısı oluyordu bu sefer öyle değil kasık ağrısı değil dolgunlu var .göğüs ağrım hiç yok ki genelde dehamilelikte regl geçtikten sonra ağrımaya baslarmış küçük gögüslü değilsen .yattığımda kalbim çok fazla sıkışıyordu.canım ben geçen ay bi kimyasal geçirdim ve çok erken başlayan göğüs ağrısı ve kasık ağrısından anlamıştım başka belirtim yoktu mesela.bu ay yine aynı durumdayım ve ister istemez şüphelendiriyo beni daha öncede hissediyodum ama adetime 2 gün kala falan olurdu tüm bu belirtiler.
ebbicim kır dizini otur bakayımm aaaa ne işi bide kış günü cam yağmur yağıyo zaten
valla daha temızlık felan yapmıcam...bugünde esımın halası cagırdı dünürü gelecekmıs yardıma cagırdı kayınvalıdemle benı..gıtmım dıyorum gıtsemde gec gıdımkı agrı ıslerı onlar yapmıs olsun...sımdı ben gıttımmı dayanamam her ısı yaparım aksamada agrıdan duramam
phiacım sana güveniyorum bi sürü yer buldum ama karar veremedim
geçmiş olsun canım nedeni pıhtılaşma falanmı benimde 1 yıl önce 12 haftalık bebeğimin kalbi durdu. pıhtılaşmadan.
hayırdır ne yerı canım
nedeni belli degil bende((
@ aadana bende hic bir tedavi baslanmis degil su an , hersey normal , ama aralikda gidecedgim kontrolle belki birsey öneriri , ama benim dilegim 19 aralikda gittigimde hamile olarak gitmek insallah :))))amin ...
canım dierim rabbim kalplerimizdeki ni verir.benimde daha öncekilerde kasık ağrısı ve gögüs ağrısı oluyordu bu sefer öyle değil kasık ağrısı değil dolgunlu var .göğüs ağrım hiç yok ki genelde dehamilelikte regl geçtikten sonra ağrımaya baslarmış küçük gögüslü değilsen .yattığımda kalbim çok fazla sıkışıyordu.
bakıyorum yazdıklarımı hiç okumamışsın aaaa oldumu bak şimdi
ebbicim kır dizini otur bakayımm aaaa ne işi bide kış günü cam yağmur yağıyo zaten
valla daha temızlık felan yapmıcam...bugünde esımın halası cagırdı dünürü gelecekmıs yardıma cagırdı kayınvalıdemle benı..gıtmım dıyorum gıtsemde gec gıdımkı agrı ıslerı onlar yapmıs olsun...sımdı ben gıttımmı dayanamam her ısı yaparım aksamada agrıdan duramam
gelin kaytarıyo demesinler sonraa
amin canım cümlemize inşallah ...herkeste farklı oluyomuş zaten bu belirtiler ama benim göğsüm büyük değil zaten ben ondan hemen anlayabiliyorum.hayırlısı işte bekleyelim bakalım biraz daha şu sorularımıza cevap bulalım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?