Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431

cnmyaa ben daha once uye olmusim herhalde hatirlamadigim icin onceki adla sifreyi giremedim.ing ya anlafgm bu vta iyi degil ing
uzun lagin kisasi bgn ne yaptiysm olusturamadm

bu 2. olucak.batta 15 iydi aslında.bi haftadır böyle ara ara gelip giden ağrılarım var.hayırlısı.üzülmüyorum canım napalım bi daha deneriz.sağolasın.

öylede gecıkme olmus zaten..test yaptınmı hıc...tabı canım olsun..daha ıkıncı aysa yenı baslamıssın ümidını hıc kaybetme

öylede gecıkme olmus zaten..test yaptınmı hıc...tabı canım olsun..daha ıkıncı aysa yenı baslamıssın ümidını hıc kaybetme

yok yapmadım.pazartesi doktor kontrolüm var zaten.orda bakarlar artık ne var ne yok.canımı sıkmak istemiyorum.hayırlısı neyse o olsun hakkımda..hakkımızda.

yok yapmadım.pazartesi doktor kontrolüm var zaten.orda bakarlar artık ne var ne yok.canımı sıkmak istemiyorum.hayırlısı neyse o olsun hakkımda..hakkımızda.

amın canım..sabırla bekleyecez görecez ınsallah...nasıpten öteye gecılmez..allah yeterkı bebek hasretı vermesın bıze

ıyız canıkom sen nasılsın

iyiyim tatlım çok şükür, başladım bakalım bal tarçın çörekotu karışımına. eşime de bugün keçiboynuzu pekmezi aldım.. geçen ay keçiboynuzu kürü yaptım ama 1 hafta zor içti eşim beğenmedi onun tadını, keçiboynuzunun kendini yedi, bu sefer de pekmezini alalım dedi, inşallah faydası olur..

pekmezın tadınıda aynı kendısı gıbı canım ama her gün almaya devam edın artık yum gözünü yut asaga hehe...bebegımız ıcın nelere katlanıyoruz

canımcım sakın kötü düşünme.
kist degil bebiş oluşucak Rabbimin izniyle

ah Tubiloşum inşallah ya,haklısın belki oluşur dedi kesin demedide işte ben korktum..inşallah dediğin gibi olur,dua et bol bol....Rabbim bizede versin,seninde bebişin hayırlısıyla doğsun canım..

pekmezın tadınıda aynı kendısı gıbı canım ama her gün almaya devam edın artık yum gözünü yut asaga hehe...bebegımız ıcın nelere katlanıyoruz

aynen öyle canım, valla birsürü şey denedik hayırlısıyla gelsin inşallah bebeklerimiz bizi çok bekletmeden..bişey değil kilo alacam diye korkuyorum, bal- incir- fındık- fıstık derken

aynen öyle canım, valla birsürü şey denedik hayırlısıyla gelsin inşallah bebeklerimiz bizi çok bekletmeden..bişey değil kilo alacam diye korkuyorum, bal- incir- fındık- fıstık derken

ay aynen fındık fıstık yemekten uzun süre sonra sıvılce cıktı yüzümde valla...hıc begenmedım bu ısı baska caresı olsa keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…