Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431

Hiç beklemediğim anda hamile kaldım diyen o kadar çok insan varki .. Mevlam nasip etsin gerisi boş .. Kist oluşmasa da aylarca kalamayabilirsin , kist oluşup bi ay korunup öbür ay hemen kalabilirsin .. Biz sadece anlık düşünüyoruz .. Bende öyleyim hemen karamsarlığa kapılıyorum .. Doktorların her dediği olmuş mu bugüne kadar .. İnşallah en kısa zamanda bebeğin seninle olur

canımcım rainsun sorunu cevaplamış sağolsun.
bak bende bu ay yumurtlamamı tam anlayamadım.tahmini günleri değerlendirdik.
sonra eşim şehir dışına çıktı.
adetin 20.günü ağrım çok oldugu için dr a gittigimde yumurtamın daha yeni çatladıgını öğrendim.
ve sadece 1 çalışma oldu.Rabbim ol deyince oluveriyor işte.
şu an 13 günlük ancak hamileliğim.
alttaki takvime bakma son adet tarihine göre hesaplıyor.
demem o ki önemli olan yumurtanın ne zaman oluştugu.
geç yumurtladıysan geç döllenmiş olabilir...

sen ihmal etme canım testini tekrarla

Son düzenleme:

canımcım sakın kötü düşünme.
kist degil bebiş oluşucak Rabbimin izniyle

pazartesi tekrarlıcam testi.. bhcg değeri kişiden kişiye görede değişebilirmiş .. İnş senin gibi yaparım hamilelik takvimi :)

merhaba kızlar bu gün aşılamam gercekleşti regl tarihimi bekleyeceğim aşılama sonucum için. zor bir gün geçirdim stresli ve sinirli ben istanbulda yaşıyorum malum çok trafik oluyor sperm örneğini almak için evden 1 saat önce çıktık tahlili alacağımız yere 1,5 saatte gittik ister istemez strese girdim doktorun muayenehanesine dönüşte birazda olsa açıktı trafik 40 dk muayenehaneye gitmemiz sürdü inşallah spermciklere birşey olmamıştır spermleri aldığımız yere sordum nekadar zaman içerisinde götürmemiz gerekli diye 1 saat içerisinde dedi her 1 saatte %10 azalma olacağını söyledi işlerimiz ters gitti eşimde beni çok gerdi arabada onun yüzünden dahada stres oldum zaten bana yetiyordu stresim Allah hayırlısını versin inşallah dualarınızı bekliyorum biraz ağrım var kasıklarımda inşallah iyi sonuçlar alırız

inşallah canım, güzel haberlerini bekliyoruz. İstanbul işte... böyle durumlarda çileden çıkarıyor insanı...

ben de bugün kan testi yaptırdım beta hcg 38,9 çıktı.doktorum takip edelim dedi hafta içi tekrar yaptırcam testi.ultrasonla da baktı keseyi göremedi tabiki.bakalım ne olacak beklemedeyiz:)

pazartesi tekrarlıcam testi.. bhcg değeri kişiden kişiye görede değişebilirmiş .. İnş senin gibi yaparım hamilelik takvimi :)

inşallah yükseliş 2 katı veya dah fazla olur ve hamilelik takvimini eklersin sende

canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız.
merak etme herşeyde vardır bir hayır.
Görelim Mevlam neyler,Neylerse Güzel Eyler....

inşallah canım, güzel haberlerini bekliyoruz. İstanbul işte... böyle durumlarda çileden çıkarıyor insanı...

taydin immmmm nasılsın canım

ben de bugün kan testi yaptırdım beta hcg 38,9 çıktı.doktorum takip edelim dedi hafta içi tekrar yaptırcam testi.ultrasonla da baktı keseyi göremedi tabiki.bakalım ne olacak beklemedeyiz:)

bat ne zamandı canım?
ayyy inşallah degerin katlanarak artmaya devam eder.
hayırlı olsun

288 de benim doktorum bakmaya bile gerek duymadı görünmez die
senin dr 38 de baktımı

bat ne zamandı canım?
ayyy inşallah degerin katlanarak artmaya devam eder.
hayırlı olsun

288 de benim doktorum bakmaya bile gerek duymadı görünmez die
senin dr 38 de baktımı

canım bat 8-9 kasımdı.hafta olarak düşündü doktor baktı alttan ultrasonla küçük olduğu için belli olmaz dedi zaten. ama sanırım geç döllenme dedi.inşallah artar canım değerim.

insan zaten bu durumdan dolayı stresli sanki herkez beni bekliyomuş gibi dışarı çıkmışlar şaka gibiydi inşallah canım benimde güzel haberlere ihtiyacım var

inşallah canım bende hayırlısı olsun diyorum her şey allahtan

canım bat 8-9 kasımdı.hafta olarak düşündü doktor baktı alttan ultrasonla küçük olduğu için belli olmaz dedi zaten. ama sanırım geç döllenme dedi.inşallah artar canım değerim.

geç döllenme de olabilir canım evet.
yanlış hatırlamıyorsam idrar testinde de silik çıkmıştı değilmi?
aslında bu idrar testleri bhcg konusunda da fikir veriyor bence.
silik olunca yeni bir hamilelik oldugu için degerin de düşük olacagı muhtemel oluyor.

hayırlısı bakalım canım...

pazartesi günü senin ve buttercupnr arkadaşımın güzel sonuçlarını bekliyorum Rabbimin izniyle...

evet canım doğru söylüyosun.inşallah günler geçtikçe değerler de artacak.idrar testi silikti ve 4 gün arayla pozitifi gördüm önce negatifti.hayırlısı olsun inşallahh

benim kırmızılar sonunda ağrıyla tesrif etti kesinlikle bu ay kapandı

Benim değerimdi 12,82 bat 14 Kasımdı inşallah değerlerimiz katlana katlana artar :)

Aminnn inşallah güzel sonuçlar veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…