evet aynen canım...katılıyorum sana..nabersın bakalım...bata yaklastın nasıl hıssedıyorsun kendını
ii hissdiyorum aman aman bişiler yok zaten takılmıyorum belirtilere ama heycan yaptım yaa
nedenkı canım...günler yaklastı dıye degılmı :)
evet ya acaba mı diorum varmı yokmu sende durumlar nasıl
aynen bende aynı ıste...bata 8 gün kaldı...heyecan var ...hemde nasıl....kasıklarımda agrı gögüsümde sıskınlık ıdrara cok sıkma kafayı yıcem her ay ümit bu ay bıraz farklı ama bakalım artık canım...heyecanlıyım senın gıbı
kendini çok dinlemetatlım sonra beynimiz yalnış haberlker verioo eylülde ne gögüs acıması off hayatımda öyle olmadı ama tırt çıktım yine ama inş bu sefer olsun
ınsallah canım...kısmet ya olursa olur olmazsa olmaz artık....yoksa ıyım ıste kendıme ıyı bakıyorum calısmaları yapıyoruz dua edıp beklıyoruz...adet olcakmısım gıbı kasıklarım agrıyo sıcak su yapıp oturuyorum ıste...bu ay bebegımız gelsede senınle bız hamıle dertlerıyle ugrasalım canıkom
he ya diğer topikte biri kustum dio biri ağladım biri uyuyorum her yerde dio insana garip gelio yok susam yok fasulya yok fırına verilmiş mercimek daha neler nelr nasıl hycanlnamyayaım yahu inş canım bizde öle olucez
olmazmı kuzu yaa yok pıt pıtları dinlemelr yok kesyi görmeler heycanlı süper nineler offf yyaaaaa isteğim 10 kat artıyo bi özeniom bi özeniom sorma yaniayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ne güzel seyler bunlar...ınsan kendınde olmayanı cok ister bırde onlara sormak lazım...arkadasım ınsallah bızde bırlıkte yazarız böyle seyler....senın bırkac günün kaldı benım bır haftadan fazla
Kasimi kacirdimmm maleseff aralikta umutlarimiz..
tatlim en kisa zamanda hamile kaliriz ins bende araliga kaldimmmm
canım sakın kafana takma ben bi önseki hamilelğimde tescilli bi şkilde stresten düşük yptım sakın stres yapma rahat ol tk tavsiyem bu herşey güzel olcak diye düşün..meraba arkadaslar aranzda eskı topıklerden tanıdıgım arkadaslar var umarım herkes için herşey yolundadır agustos ayında bır düşük yapmıştım çok şükür suan 6 haftalık hamıleyım arkadaslar korkularım halen devam etmekte ama....
kızlar ben kacar sohbetim var bugün..2 saat sonra gelırım ...tubiloshumu ve phıamı görürseniz selamımı ıletın kızlaaarr....eözledım onlarıda söyleyın canlaaarrr...bı
meraba arkadaslar aranzda eskı topıklerden tanıdıgım arkadaslar var umarım herkes için herşey yolundadır agustos ayında bır düşük yapmıştım çok şükür suan 6 haftalık hamıleyım arkadaslar korkularım halen devam etmekte ama....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?