Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
çatlatma iğnesi adetten sonra klomen tedavisi bittikten birkaç sonra yapılıyo arkadaşım

arkadaşım kesinlikle aç karnına değil kötü olursun.ibrahim saraçoğlunun sitesine gir detaylı bilgi var orda.yemekten 2 saat sonra içiliyo,sen yinede yanlış yapma kürü dediğim gibi siteye yap

evet ya acaba mı diorum varmı yokmu sende durumlar nasıl

aynen bende aynı ıste...bata 8 gün kaldı...heyecan var ...hemde nasıl....kasıklarımda agrı gögüsümde sıskınlık ıdrara cok sıkma kafayı yıcem her ay ümit bu ay bıraz farklı ama bakalım artık canım...heyecanlıyım senın gıbı

kendini çok dinlemetatlım sonra beynimiz yalnış haberlker verioo eylülde ne gögüs acıması off hayatımda öyle olmadı ama tırt çıktım yine ama inş bu sefer olsun

kendini çok dinlemetatlım sonra beynimiz yalnış haberlker verioo eylülde ne gögüs acıması off hayatımda öyle olmadı ama tırt çıktım yine ama inş bu sefer olsun

ınsallah canım...kısmet ya olursa olur olmazsa olmaz artık....yoksa ıyım ıste kendıme ıyı bakıyorum calısmaları yapıyoruz dua edıp beklıyoruz...adet olcakmısım gıbı kasıklarım agrıyo sıcak su yapıp oturuyorum ıste...bu ay bebegımız gelsede senınle bız hamıle dertlerıyle ugrasalım canıkom

he ya diğer topikte biri kustum dio biri ağladım biri uyuyorum her yerde dio insana garip gelio yok susam yok fasulya yok fırına verilmiş mercimek daha neler nelr nasıl hycanlnamyayaım yahu inş canım bizde öle olucez

he ya diğer topikte biri kustum dio biri ağladım biri uyuyorum her yerde dio insana garip gelio yok susam yok fasulya yok fırına verilmiş mercimek daha neler nelr nasıl hycanlnamyayaım yahu inş canım bizde öle olucez

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ne güzel seyler bunlar...ınsan kendınde olmayanı cok ister bırde onlara sormak lazım ...arkadasım ınsallah bızde bırlıkte yazarız böyle seyler....senın bırkac günün kaldı benım bır haftadan fazla

olmazmı kuzu yaa yok pıt pıtları dinlemelr yok kesyi görmeler heycanlı süper nineler offf yyaaaaa isteğim 10 kat artıyo bi özeniom bi özeniom sorma yani

kızlar ben kacar sohbetim var bugün..2 saat sonra gelırım ...tubiloshumu ve phıamı görürseniz selamımı ıletın kızlaaarr....eözledım onlarıda söyleyın canlaaarrr...bı

mrb kızlar benide alırmısınız listeye 24 kasım bat :) umarım olmuştur geçen ay klomen falan kullandım çatlatma iğneside ama sonuç alamadım bu ayda öyle bıraktım inşallah olur :)

meraba arkadaslar aranzda eskı topıklerden tanıdıgım arkadaslar var umarım herkes için herşey yolundadır agustos ayında bır düşük yapmıştım çok şükür suan 6 haftalık hamıleyım arkadaslar korkularım halen devam etmekte ama....

canım sakın kafana takma ben bi önseki hamilelğimde tescilli bi şkilde stresten düşük yptım sakın stres yapma rahat ol tk tavsiyem bu herşey güzel olcak diye düşün..

kızlar ben kacar sohbetim var bugün..2 saat sonra gelırım ...tubiloshumu ve phıamı görürseniz selamımı ıletın kızlaaarr....eözledım onlarıda söyleyın canlaaarrr...bı

canım benimmm
bende seni çok özledimmmm

inşallah görüşürüz geldiğinde...
benim de yarın bat a 4 gün kalmış oluyor.
geçen ay moladaydım,bu ay çalışma yaptım ama yumurtlamamı takip edemedim.
yinede çalıştım sonra beklemeye geçtim.agrım çok die dr a gittim ve yumurtamın yeni çatlamış oldugunu öğrendim.(19.günümde)
çalışmalar boşa gitti yani.
çatlamayı öğrendiğim gün sadece 1 çalışma oldu.
olduysa oldu olmadıysa birdahaki aya transfer
aslında bat yarın dı.ama doktor geç yumoşladıgım için ayın 18 i günün dedi.
sık sık düşük yaptıgım için doktorum hamile kaldıgımda iğne olmam gerektiğini söyledi.
eger 18 inde olmazsan 19 unda kan tahlili yaptır,pozitif çıkarsa iğneye başlıcaz dedi.
çok mutlu oldum :) artık hamile oldugumu öğrendiğimde tedirgin olmayacagım aynı şeyleri yaşarmıyım diye
Hamd olsun Rabbime...

inşallah hepimiz temmuz topiğine transfer oluruz

ayyy canım çok sevindim...
tebrik ederimmm

eski topiclerimizden birinde konuşuyorduk hatırladım seni
sakın kötü düşünme.Rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin inşallah.
ben inanıyorum bebişin çok iyi ve hiç bırakmicak anneciğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…