Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benimmm
bende seni çok özledimmmm
inşallah görüşürüz geldiğinde...
benim de yarın bat a 4 gün kalmış oluyor.
geçen ay moladaydım,bu ay çalışma yaptım ama yumurtlamamı takip edemedim.
yinede çalıştım sonra beklemeye geçtim.agrım çok die dr a gittim ve yumurtamın yeni çatlamış oldugunu öğrendim.(19.günümde)
çalışmalar boşa gitti yani.
çatlamayı öğrendiğim gün sadece 1 çalışma oldu.
olduysa oldu olmadıysa birdahaki aya transfer
aslında bat yarın dı.ama doktor geç yumoşladıgım için ayın 18 i günün dedi.
sık sık düşük yaptıgım için doktorum hamile kaldıgımda iğne olmam gerektiğini söyledi.
eger 18 inde olmazsan 19 unda kan tahlili yaptır,pozitif çıkarsa iğneye başlıcaz dedi.
çok mutlu oldum :) artık hamile oldugumu öğrendiğimde tedirgin olmayacagım aynı şeyleri yaşarmıyım diye
Hamd olsun Rabbime...
inşallah hepimiz temmuz topiğine transfer oluruz
kızlar belim ve kasıklarım çok agrıyor
hoff...
hoşbulduk canım bu arada bende 1 yıllık evliyim 1 yıldır çocuk için uğraşıyorum ama hala yokselaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmm hoseldın
kızlar merhaba benimde 4 gunum kaldı ama hıcbir belirti yok.gogüslerimde ağrı bile yok.8 ay önce dış gebelik geçirdim o zaman bir hafta öncesinden göğüslerim sızlıyordu ordan hıssetmiştim.
buseferde öyle anlarım diye sürekli yokluyorum ama hıc sızlama yok.sanırım buayda olmayacak kısmet((
sizlerde belirtiler neler
8 günüm kaldı..gögüslerde sısme..kasıkda agrı....belde agrı....hafıf bulantı.....idrara sık cıkma
hoşbulduk canım bu arada bende 1 yıllık evliyim 1 yıldır çocuk için uğraşıyorum ama hala yok
canım sabret en az bır yıl sürebılır ..doktora gıdenler zaten bır yıl ve daha fazla süre sonra gıdıyolar..dert emtme
ohh ohh ne güzel butun belirtiler mevcut hadi bakalım inşallah bebek işaretidir.bende hiçbiri yok ((
doktora gittim bütün tahlillerimi yaptırdım bi sorun yok bendede eşimdede klomen kullanalım dedi şansı yükseltmek için yarın kontrolüm var bakalım hayırlısı canım hakkımızda
evet canım hayırlısı...doktora gıtmekle ıyı yapmıssınız...ınsallah yakın zamanda bebegınız olurda sabrınız cok zorlanmaz
ben bır bucuk yıllık evlıyım ama bebek ıstegımızın bu ay 3. ayı canıkom...