Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
merhaba kıslar. ben de 7 aydır bebiş istiyorum ama olmuyor maalesef :) bu ay ovulasyon testi aldım onunla deneyececeğim. bir de kür denemek istiyorum. öneriniz olan bir kür var mı? tarifini ve ne zaman ne kadar süreyle içeceğimi söyler misiniz? Allah hepimize nasip etsin de bu konuşmalarımızı gülümseyerek hatırlayalım.

kızlar merhaba nasılsnz

hoşgeldin canım...
okudugum kadarıyla sabah adet olmuşun sanırım.
olsun birdahaki ay olur inşallah... demekki zamanı varmış daha.
hayırlı hberlerini aralık ta alırız bizde nolucakki

hoşgeldin canım.inşallah Rabbim daha fazla aratmadan gönderir bebişinizi...
ben ovulasyon testi yapmadım hiç ama bu ay bal+tarçın+çörekotu kürünü kullandım.
doktorum çok güzel yumurtladıgımı söylemişti.
ayrıca hormonlar da düzene giriyormuş.
bat a son 4 gün. bakalım durum ne :)

kullanmak istersen ballı kürü, tarifini verebilirim...

cnm hayırlısı artık bende ovulasyon testı yapıcm bu ay bakalım

iyi akşamlar kızlar epeydir görüşemiyoruz pc bozulmuştu yeni yapıldı nasılsınız bakalım

perimmmmmm
nabersin kuzummmm
bir tülü yumurtlayamayan arkadaşımmmm
yumurtladınmıson durum nedir

evet canım 19.gün koyu çizgiyi gördüm ertesi gün ateşim 35.9 düştü 4 gün çalışma yaptık şimdi sol kasığımda ağrı var ve ara ara akıntım var bu sabah ateşim 36.7 yükseldi bakalım ne olcak sen nasılsın canım

ehehehehhhh nabersin şen şakrak sunbalımmm

Hamile mısın acaba :) inş öyledir

bilmiyorum canım :44:
yarın test yapsammı diye düşünüyorum.
tek çalışmayla da hamile kalma şansım nedir bilmiyorum :26:

tecrübeli anne nedir sence

tecrubelerime dayanarak çok net söyleyebilirim ki her hamileliğin belrtileri farklı oluyor :44:
ve adetle hamilelik belirtileri birbirine çok yakın.
kasık agrılarım hamilelik düşüncesini fazlalaştırıyor ama çalışma sayısı azlıgı adet gelir diyor
aradayım yani...

oo ne güzel canım.
inşallah ikinci meleğin bu ay gelir.
ve inşallah ateşin düşmeden bu seyirlerde devam eder.

ben son 4 ü bekliyorum.
aslında günüm yarındı ama dr 18 inde test yaptır dediği için bekliym diodum. kasık ve bel ağrılarım test yap diye tetikliyor beni...

Allaha şükür karnım tok sırtım pek keyfim yerinde hayırlısı olsun iki bilinmeyenli denklem yahun bu işler onu bile çözmek daha kolay

arkadaslar yedıgınıze ıctıklerınıze dıkat edınn!sırkelı susda bekletın herseyınızı...

Allaha şükür karnım tok sırtım pek keyfim yerinde hayırlısı olsun iki bilinmeyenli denklem yahun bu işler onu bile çözmek daha kolay

oh maşallah keyfin yerindeyse gerisi boş.
evet aynen bu işler çok zor...
bat a az kalmıştı dimi senin hayırlı haberlerini alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…