merhaba hanımlar nasılsınız?
umarım hayırlı güzel haberler alırım sizlerden sizlere bi sorum
olucaktı adetlerin çok sancılı gçmesi gebelik için engelmidir
buarada ben vajınusmusdum çok şükür yendim şimdi gebelik istiyorum ama
sanırım bu kezde olmayacak(
Doktor hemen sorar adet sancısı çekiyor musun diye. Ben yumurtlama ile ilgili iyi bir gelişme olduğunu biliyorum.Doğumdan sonra hiç adet sancısı çekmedim (Allahım yumurtlamıyor muyum ben ya.)
kafanı karıştırmana gerek yok
doktora gideceksin adet olunca 2-3. günü senden hormon testi yaptırmanı isteyecek değerlerine bakıcak
herşey normalse yumurtlama gününde ev ödevini yapıcaksın ve bikaç ay içindee mercimek gelicekk :))
hem hormonal bi problem varsa boşa zaman harcanmamış ve psikolojik olarak yıpranmamış olursun
slm arkadaşlar ben yeni üye oldum. sitedeki gebelik ve belirtileriyle ilgili tüm mesajları nerdeyse okumuşumdur. Allah isteyen herkese kucağına sağlıklı hayırlı evlatlar almayı nasip etsin inş.1,5 yıllık evliyim ilk aylarda korunmuştuk ama daha sonra korunmayı bıraktık olursa neden olmasın dedik ama şimdiye kadar olmadı. bu gün adetimin son günü bir haftadır sürekli midemde bir yanma bulantı ağzımda ekşimsi bir tat var yaklaşık 10 gündür de belim ağrıyor ve her an hasta olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor benm sadece adetimden önce hafif kasık ağrım olr birden de artardı şimdi ise hala bişey yok test de yapmadım bir kaç gün daha beklemek istiyorum ama çok heycanlandım sizinle paylaşmak istedim. sizce bu ay bebişle birlikte olma ihtimalim var mıdır
slm arkadaşlar ben yeni üye oldum. sitedeki gebelik ve belirtileriyle ilgili tüm mesajları nerdeyse okumuşumdur. Allah isteyen herkese kucağına sağlıklı hayırlı evlatlar almayı nasip etsin inş.1,5 yıllık evliyim ilk aylarda korunmuştuk ama daha sonra korunmayı bıraktık olursa neden olmasın dedik ama şimdiye kadar olmadı. bu gün adetimin son günü bir haftadır sürekli midemde bir yanma bulantı ağzımda ekşimsi bir tat var yaklaşık 10 gündür de belim ağrıyor ve her an hasta olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor benm sadece adetimden önce hafif kasık ağrım olr birden de artardı şimdi ise hala bişey yok test de yapmadım bir kaç gün daha beklemek istiyorum ama çok heycanlandım sizinle paylaşmak istedim. sizce bu ay bebişle birlikte olma ihtimalim var mıdır
aslında haklısın bu süreçte psikolojik olarak yıpranmış oluyrm eşime
göre 4 adet döneminden sonra halen gebelik olmamışsa o vakit doktora gitmek gerekiyor
bnde biraz sıkıntı yaptım çevremde herksde sorup duruyr iyice bunaldım..
adetimin son günü derken:) yani bugün adet olmam gerekirdi henüz olmadım.
Doktora gitmen de fayda var elbette.Folikasit kullanımına ve varsa başka hormonsal problemler veya yara onların tedavisine başlamış olursun.Bebeğe vücudunu alıştırırsın.Ensağlıklı gebelik böyle başlarmış...batım 19 kasım eğer adet olursam bu kez dr gidicem şimdi
herkes birşey söyleyince kafam karıştı((
Doktor hemen sorar adet sancısı çekiyor musun diye. Ben yumurtlama ile ilgili iyi bir gelişme olduğunu biliyorum.Doğumdan sonra hiç adet sancısı çekmedim (Allahım yumurtlamıyor muyum ben ya.)
Bir kadınla karşılaştım.3 aylık ikiz kızları vardı.5 yaşında da oğlu.Hemde yaramazın yaramazı oğlu.Sordum yardımcınız varmı diye.Hayır söyledikleri kadar zor değil ikiz bakmak dedi.Oğlu okuldayken daha rahatmış sadece.Biraz kıskançlıktan uyuyan bebeği uyandırıyormuş veled. Rabbim versinde ben bakarım.İki tane erkek evlat versin Allahım.Sağlıklı hayırlı iki aslan gibi oğlanBen razıyım
Bu ay da olmadı malesef hamile değilim
canım benım uslu bebek oldumu bakarsın elbet...allah herkeze nasıp etsın evlat hayırlısı olsunda ve saglıklı olsun önemlı olan o
hmmm.hakkında hayırlısı olsun canım.bende ilk gittiğim zamanlar serephone ve ovitrelle kullandım bende de olmadı,sonra ilk aşılamamı oldum geçen ay oda tutmadı,bu ayda 2.aşılamamı olucam kısmetse perşembe günü saat 12.de,dua edersen sevinirim:)
inşallah sende uğraşıya gerek kalmadan hamile kalırsın
buna annelik dioruz Allah sabrını veriordur sevgisiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?