• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
merhaba hanımlar nasılsınız?
umarım hayırlı güzel haberler alırım sizlerden sizlere bi sorum
olucaktı adetlerin çok sancılı gçmesi gebelik için engelmidir
buarada ben vajınusmusdum çok şükür yendim şimdi gebelik istiyorum ama
sanırım bu kezde olmayacak:((

Doktor hemen sorar adet sancısı çekiyor musun diye. Ben yumurtlama ile ilgili iyi bir gelişme olduğunu biliyorum.Doğumdan sonra hiç adet sancısı çekmedim (Allahım yumurtlamıyor muyum ben ya.)

kafanı karıştırmana gerek yok

doktora gideceksin adet olunca 2-3. günü senden hormon testi yaptırmanı isteyecek değerlerine bakıcak

herşey normalse yumurtlama gününde ev ödevini yapıcaksın ve bikaç ay içindee mercimek gelicekk :))

hem hormonal bi problem varsa boşa zaman harcanmamış ve psikolojik olarak yıpranmamış olursun

Doktor hemen sorar adet sancısı çekiyor musun diye. Ben yumurtlama ile ilgili iyi bir gelişme olduğunu biliyorum.Doğumdan sonra hiç adet sancısı çekmedim (Allahım yumurtlamıyor muyum ben ya.)

evris benim adetlerim çok sancılı geçiyor ilaç bil fayda vermiyor çoğu
zaman eşim iğne yapıyor şimdi gçen ay kan tahlili yaptım hrşey normal çıktı rahimde iltihapdan korktum
çok şükür oda yokmuş.şimdi gebe kalamıyorum herşyede dikkat ediyorum kafayamı çok taktım ben acep
nedendir bilemedim:((

slm arkadaşlar ben yeni üye oldum. sitedeki gebelik ve belirtileriyle ilgili tüm mesajları nerdeyse okumuşumdur. Allah isteyen herkese kucağına sağlıklı hayırlı evlatlar almayı nasip etsin inş.1,5 yıllık evliyim ilk aylarda korunmuştuk ama daha sonra korunmayı bıraktık olursa neden olmasın dedik ama şimdiye kadar olmadı. bu gün adetimin son günü bir haftadır sürekli midemde bir yanma bulantı ağzımda ekşimsi bir tat var yaklaşık 10 gündür de belim ağrıyor ve her an hasta olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor benm sadece adetimden önce hafif kasık ağrım olr birden de artardı şimdi ise hala bişey yok test de yapmadım bir kaç gün daha beklemek istiyorum ama çok heycanlandım sizinle paylaşmak istedim. sizce bu ay bebişle birlikte olma ihtimalim var mıdır

kafanı karıştırmana gerek yok

doktora gideceksin adet olunca 2-3. günü senden hormon testi yaptırmanı isteyecek değerlerine bakıcak

herşey normalse yumurtlama gününde ev ödevini yapıcaksın ve bikaç ay içindee mercimek gelicekk :))

hem hormonal bi problem varsa boşa zaman harcanmamış ve psikolojik olarak yıpranmamış olursun

aslında haklısın bu süreçte psikolojik olarak yıpranmış oluyrm eşime
göre 4 adet döneminden sonra halen gebelik olmamışsa o vakit doktora gitmek gerekiyor
bnde biraz sıkıntı yaptım çevremde herksde sorup duruyr iyice bunaldım..

slm arkadaşlar ben yeni üye oldum. sitedeki gebelik ve belirtileriyle ilgili tüm mesajları nerdeyse okumuşumdur. Allah isteyen herkese kucağına sağlıklı hayırlı evlatlar almayı nasip etsin inş.1,5 yıllık evliyim ilk aylarda korunmuştuk ama daha sonra korunmayı bıraktık olursa neden olmasın dedik ama şimdiye kadar olmadı. bu gün adetimin son günü bir haftadır sürekli midemde bir yanma bulantı ağzımda ekşimsi bir tat var yaklaşık 10 gündür de belim ağrıyor ve her an hasta olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor benm sadece adetimden önce hafif kasık ağrım olr birden de artardı şimdi ise hala bişey yok test de yapmadım bir kaç gün daha beklemek istiyorum ama çok heycanlandım sizinle paylaşmak istedim. sizce bu ay bebişle birlikte olma ihtimalim var mıdır

adetimin son günü derken:) yani bugün adet olmam gerekirdi henüz olmadım.

adatinin son günü imiş yeni ay yeni çalışmalar başlıcak senin için mideni üşütmüş olabilirsin

aslında haklısın bu süreçte psikolojik olarak yıpranmış oluyrm eşime
göre 4 adet döneminden sonra halen gebelik olmamışsa o vakit doktora gitmek gerekiyor
bnde biraz sıkıntı yaptım çevremde herksde sorup duruyr iyice bunaldım..

doktorlar 1 yıl diyor, ama çevreyi duyma onlar ne zaman evlenicen evlenirsin çocuk ne zaman yaparsın 2. ne zaman bunların sonu yok

ben 2.5 yıllık evliyim 1 düşüğüm var ve kimseye böyle bi açık kapı bırakmıyorum

sorar sorar susar onlar

sen sakinleş ve dediğim gibi yaptıracağın hormon testlerinde sorularının cevabı

Kızlar bat bugün, pazardan beri kasıklatım ağrıyo hasta oldum olucam derken hala yok .. Hamile olsaydım sancım olmazdı di mi :( yaa test yapmakta istemiyorum ama kasık ağrısı korkutuyo beni.. Hastalanmadan önce şiddetli bi ağrı gelir bana içim çekilir gibi tuvalete giderim olmuşum ama bu sancı ara ara gelip gidiyo çok şiddetli de değil .. Düşünmesem aklım orda olmasa da belkide hissetmicem .. ,Hamile kalan arkadaşlar sizde olmuşmuy du sancı ???

batım 19 kasım eğer adet olursam bu kez dr gidicem şimdi
herkes birşey söyleyince kafam karıştı:(((
Doktora gitmen de fayda var elbette.Folikasit kullanımına ve varsa başka hormonsal problemler veya yara onların tedavisine başlamış olursun.Bebeğe vücudunu alıştırırsın.Ensağlıklı gebelik böyle başlarmış...

Ben 11 yıl boyunca her ay acile kaldırılırdım ağrıdan.Bayılma noktasına geldiğim olurdu.Ve gittiğim bütün doktorlar çok sağlıklı olduğumu söylediler.Kist-yara veya başka lüzumsuz bi durum yokmuş.Ağrı sadece kasılmalardan ileri gelirmiş.Kafana takma bunu.

hmmm.hakkında hayırlısı olsun canım.bende ilk gittiğim zamanlar serephone ve ovitrelle kullandım bende de olmadı,sonra ilk aşılamamı oldum geçen ay oda tutmadı,bu ayda 2.aşılamamı olucam kısmetse perşembe günü saat 12.de,dua edersen sevinirim:)

inşallah sende uğraşıya gerek kalmadan hamile kalırsın

Bir kadınla karşılaştım.3 aylık ikiz kızları vardı.5 yaşında da oğlu.Hemde yaramazın yaramazı oğlu.Sordum yardımcınız varmı diye.Hayır söyledikleri kadar zor değil ikiz bakmak dedi.Oğlu okuldayken daha rahatmış sadece.Biraz kıskançlıktan uyuyan bebeği uyandırıyormuş veled. Rabbim versinde ben bakarım.İki tane erkek evlat versin Allahım.Sağlıklı hayırlı iki aslan gibi oğlan:55::55: :emir_bebek::emir_bebek: Ben razıyım :21:

canım benım uslu bebek oldumu bakarsın elbet...allah herkeze nasıp etsın evlat hayırlısı olsunda ve saglıklı olsun önemlı olan o

hmmm.hakkında hayırlısı olsun canım.bende ilk gittiğim zamanlar serephone ve ovitrelle kullandım bende de olmadı,sonra ilk aşılamamı oldum geçen ay oda tutmadı,bu ayda 2.aşılamamı olucam kısmetse perşembe günü saat 12.de,dua edersen sevinirim:)

inşallah sende uğraşıya gerek kalmadan hamile kalırsın

hayırlısı olsun inş rabbim bebeğinize kavuştursun

buğün gittim dr.a yumoşlarım iyiymiş bu akşam iğne yapıcam canım anlıcan aşılama perşembe günü.sen ne zaman gidicektin doktora ne zaman belli olucak aşılama günü?
sıkıntı etme ya farklı bişeyle uğraşmayı dene,yoksa kafaya takınca ne zaman geçer,nede sağlıklı düşünebilirsin.

olucak inşallah sadece buna inan!!!

Back