Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431

Sağol canım.Benim sinirlerimde bozuk bu aralar üstüste geliyor herşey.Hazırlık yapmamışken göğüstü,ıslaklıktı belirtiler kafamı karıştırıyor. Çıkmayınca da ağlamaya oturuyorum.Allah yardımcımız olsun her konuda....

İnşallah düşmez.İnşallah fındıklarımız bizimledir.İnşallah ikimizde ikizlere hamileyizdir ikizdaş oluruz

kız ıkızlere nasıl bakacaz canım ınanmazsın gecen rüyada ıkız cocuklar gördüm..rüyanın ıcınde bırı senın ıkızın olcak dedı sımdıde sen...ben bırtaneyede razıyım canım...ınsallah ınsallah ıkımızdede olursa bu ay artık hamılelıkle ılıgılı konusuruz ınsallah canımmmmmmmmm

Kız yoksa bişeymi var demekten kendimi alamıyorum

Amin...Kavuşursunuz demişsin neden kendini de katmıyorsun duana?

okuyunca sizler için dua etmek istedim.allaha şükürler olsun benim 2 tane evladım var.rabbim çocuk özlemi ile yanıp tutuşan kullarını bi an önce görsün.ve onlara tez zaman da sağlıklı evlatlar nasip etsin.

ne zamandır çocuk istiyorsun????

Bir kadınla karşılaştım.3 aylık ikiz kızları vardı.5 yaşında da oğlu.Hemde yaramazın yaramazı oğlu.Sordum yardımcınız varmı diye.Hayır söyledikleri kadar zor değil ikiz bakmak dedi.Oğlu okuldayken daha rahatmış sadece.Biraz kıskançlıktan uyuyan bebeği uyandırıyormuş veled. Rabbim versinde ben bakarım.İki tane erkek evlat versin Allahım.Sağlıklı hayırlı iki aslan gibi oğlan Ben razıyım

kızlar aranızda klomen ve çatlatma iğnesi kullanan varmı ben bu ay klomen kullandım dün doktora gittim 2 yumurta var biri 16mm biri 11mm dedi yarın tekrar gidicem yumurtanın durumuna göre çatlatma iğnesi yapıcaz dedi ama küçük olanda diğerine yetişir büyürse yapmayız ikiz gebelik olur dedi

Teşekkür ederim kendi adıma dua ettiğin için.Allah seni de evlatlarına bağışlasın...
ne zamandır çocuk istiyorsun????

Bu ay 2 oldu daha.İlk ay ovulasyon bile denedim.3 aydırda folikasit desteği alıyorum.Baya bi hazırlıklıyım anneliğe Sıkıntılarımı bi atlatsam gelecek o eşşeksıpası da ben rahat değilimki o tutunacak anne bulsun garibim.

bu ay 3. denemem bakalım adet tarihim 12 kasımdı ama benim genelde 3-4 gün geçikme olur 1 hafta daha beklemedeyim geçen ayda çok bekledik gelemesin diye ama gününden 4 gün sonra geldi gene inş. tez zamanda isteyen herkes kavuşur bebişine..

canım hiç sıkma kendini benim ilinci gebeliğimde 5 ay falan sonra tuttu.üstelikte bi sürü kadın hast.sorun yaşadım yara yaktırmalar adet düzensizlikleri ara kanamalar vs.. bunların hepsini atlattıktan sonra hamile kaldım.içini ferah tut..

Geçmiş olsun zorlu bir yol olmuş sizin için.Bende bir problem yok çok şükür.Ufak bir rahim yarası dışında.O da önemsiz dedi doktorum.Bu ay hiç beklemeyince belirtiler şoka soktu beni.Üsteilik vücudumda hiç olmaz göğüs hassasiyeti adet döneminde bile.Düşün düşün psikolojik oldu diyeceğim ama o kadar beklentisizimki adet günümü bile bilmiyordum düne kadar.:18: Kimbilir kafama onu takmayınca takılmıştır hayatımın bi ucuna o da

merhaba kızlar ay başından beri takipçinizim beni de ekler misiniz bat 25 kasım

benim hikayem uzun geçen sene yasmini bıraktığım ay hamile kaldım şokunu atlatmadan düşük yaptım

adetim düzensiz ilk defa bu ay hormon testlerimi yaptırdım sadece progestron hormonum düşük çıktı

doktor serophene verdi 3. günü 1 adet 5 kullandım

ev ödevlerimi de yerine getirdim

şimdi bekliorum mercimeğimi,

hayırlısı ne zamansa o zaman gelicek biliorum ama sabırsızlanıyorum en az sizin kadar :))

Son düzenleme:

Allah yardımcın olsun tatlım.En kısa zamanda gelir mercimeğin inşallah...

inşallah hepimizin mercimeği en yakın zamanda gelir, en sağlıklı en akıllı en güzelinden :)

merhaba hanımlar nasılsınız?
umarım hayırlı güzel haberler alırım sizlerden sizlere bi sorum
olucaktı adetlerin çok sancılı gçmesi gebelik için engelmidir
buarada ben vajınusmusdum çok şükür yendim şimdi gebelik istiyorum ama
sanırım bu kezde olmayacak(

Rabbim bize vereceğin evlatları tüm kötülüklerden muhafaza eyle... Amin...

deneyimli olan hanımlar cevaplarsanız mutlu olurum
bu arada bir süre korunduktan sonra gebe olmak isteyince bir süre hamilelik olmuyormu?

deneyimli olan hanımlar cevaplarsanız mutlu olurum
bu arada bir süre korunduktan sonra gebe olmak isteyince bir süre hamilelik olmuyormu?

yoo ben yasmini bıraktığım ay hamile kaldım

herkese göre farklılık gösterir bu durum ama korunmayla alakası yok

korunma bırakılınca bence hormon testi yaptırıp ona göre hamilelik planlamak en doğrusu

batım 19 kasım eğer adet olursam bu kez dr gidicem şimdi
herkes birşey söyleyince kafam karıştı((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…