Aysedurmaz üzülme canım, bak ben de kasım mağduruyum..Yeni bat 4 Aralık , daha da yaklaşıyoruz o güzel günlere...
Ben de bu testleri yıkıcı buluyorum, o an hamile olmadığıma değil de, tek çizgi çıkması beni yıpratıyor...
İnşallah düşmez.İnşallah fındıklarımız bizimledir.İnşallah ikimizde ikizlere hamileyizdirikizdaş oluruz
Kız yoksa bişeymi var demekten kendimi alamıyorum
Amin...Kavuşursunuz demişsin neden kendini de katmıyorsun duana?
Sağol canım.Benim sinirlerimde bozuk bu aralar üstüste geliyor herşey.Hazırlık yapmamışken göğüstü,ıslaklıktı belirtiler kafamı karıştırıyor. Çıkmayınca da ağlamaya oturuyorum.Allah yardımcımız olsun her konuda....
kız ıkızlere nasıl bakacazcanım ınanmazsın gecen rüyada ıkız cocuklar gördüm..rüyanın ıcınde bırı senın ıkızın olcak dedı sımdıde sen...ben bırtaneyede razıyım canım...ınsallah ınsallah ıkımızdede olursa bu ay artık hamılelıkle ılıgılı konusuruz ınsallah canımmmmmmmmm
okuyunca sizler için dua etmek istedim.allaha şükürler olsun benim 2 tane evladım var.rabbim çocuk özlemi ile yanıp tutuşan kullarını bi an önce görsün.ve onlara tez zaman da sağlıklı evlatlar nasip etsin.
ne zamandır çocuk istiyorsun????
Teşekkür ederim kendi adıma dua ettiğin için.Allah seni de evlatlarına bağışlasın...
Bu ay 2 oldu daha.İlk ay ovulasyon bile denedim.3 aydırda folikasit desteği alıyorum.Baya bi hazırlıklıyım anneliğeSıkıntılarımı bi atlatsam gelecek o eşşeksıpası da ben rahat değilimki o tutunacak anne bulsun garibim.
canım hiç sıkma kendini benim ilinci gebeliğimde 5 ay falan sonra tuttu.üstelikte bi sürü kadın hast.sorun yaşadım yara yaktırmalar adet düzensizlikleri ara kanamalar vs.. bunların hepsini atlattıktan sonra hamile kaldım.içini ferah tut..
merhaba kızlar ay başından beri takipçinizim beni de ekler misiniz bat 25 kasım
benim hikayem uzun geçen sene yasmini bıraktığım ay hamile kaldım şokunu atlatmadan düşük yaptım
adetim düzensiz ilk defa bu ay hormon testlerimi yaptırdım sadece progestron hormonum düşük çıktı
doktor serophene verdi 3. günü 1 adet 5 kullandım
ev ödevlerimi de yerine getirdim
şimdi bekliorum mercimeğimi,
hayırlısı ne zamansa o zaman gelicek biliorum ama sabırsızlanıyorum en az sizin kadar :))
deneyimli olan hanımlar cevaplarsanız mutlu olurum
bu arada bir süre korunduktan sonra gebe olmak isteyince bir süre hamilelik olmuyormu?
yoo ben yasmini bıraktığım ay hamile kaldım
herkese göre farklılık gösterir bu durum ama korunmayla alakası yok
korunma bırakılınca bence hormon testi yaptırıp ona göre hamilelik planlamak en doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?