• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
canım zaten herkezde belırtı olmaz..bazı ınsanlar adetı gecıyo bır hafta sonra aklına gelıyo ve hıc bı belırtı hıssetmeden hamıle kaldıgını ögrenıyor..kendını ona baglama canım

haklısın yanımda oturan iş arkadaşım hastalanmıştı doktora gitti gripten belki hamileyimdir diye test yaptı hamile çıktı hiç belirtisi olmadı onun.. ilk hamilelikle 2 si arasında farklılıklar yaşayan varmı acaba ?

haklısın yanımda oturan iş arkadaşım hastalanmıştı doktora gitti gripten belki hamileyimdir diye test yaptı hamile çıktı hiç belirtisi olmadı onun.. ilk hamilelikle 2 si arasında farklılıklar yaşayan varmı acaba ?

Varmış duydum ben.Belirtiler cinsiyeti bile gösteriyormuş.Bir yerde okumuştum.

Bu yüzden ara verdim kasım için.Çok üzülüyorum olmayınca.Hele de belirtiler olup da olmayınca daha kötü oluyor.Beklemedim bu ay.Yumurtlama günlerimde bile çalışmadım.İlişkiden sonra hemen kalktım duş aldım.Olmasın diye.Belirti de olmasın diye.Gerçekten beklentim yoktu.Göğüslerimi de evde yürürken acıdığında farkettim.Aramadım yani belirti falan.Ben burdayım dedi sadece acı.Erken gebelik testini ondan aldım.Dha 6 gün var varsa çıksın dyie.Vaktim olsa hemen kan testi yaptırcam ama vaktim yok maalesef.1 saattir sıkıştırıyorum göğüslerimi acımıyor ben sadece öyle sanıyorum diyerek.Canım yanıyor.Bi yere vurdum o yüzden acıyor demeye başladım şimdide.Zaten zor bir dönem geçiriyorum başka konularda. bir de bebek belirtisinin sıkıntısı bardağı taşırıyor. 3test daha var elimde.Yarın yapayımmı ilk idrarla ne dersin? Yoksa unutayımmı testlerin varlığını?Yapmak için bekleyimmi 2-3 gün daha? Bi akıl ver noluur :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

6 mııııı :53: sen 6gün kala test yapıyosun ve bebek yok diye üzülüp yıpratıyosun kendini... Allah seni ne etmesin emiiiii bende bata 1-2 gün var sandım... bak ben sana ne dedim bata 4 gün kala yaptığım test 24 saat sonra silik çizgi oldu.. bat günü kan testi verdi yani 28.gün hcg 61 çıktı... daha çooooook erken üzülmen içinn... sen sabret elindeki testleri bi daha yapma taaki bata 2 gün kala yanii cumartesi sabah ilk idrarla yap testini ve testi hemen atma beklesin 1 gün... İnşallah bebişin seninledir umarım bu ay ki belirtilerin gerçek belirtilerdir.. kendini yıpratıp durma sakıııııınnnnnnnnnnnnnn :20::20::20::20:

6 mııııı :53: sen 6gün kala test yapıyosun ve bebek yok diye üzülüp yıpratıyosun kendini... Allah seni ne etmesin emiiiii bende bata 1-2 gün var sandım... bak ben sana ne dedim bata 4 gün kala yaptığım test 24 saat sonra silik çizgi oldu.. bat günü kan testi verdi yani 28.gün hcg 61 çıktı... daha çooooook erken üzülmen içinn... sen sabret elindeki testleri bi daha yapma taaki bata 2 gün kala yanii cumartesi sabah ilk idrarla yap testini ve testi hemen atma beklesin 1 gün... İnşallah bebişin seninledir umarım bu ay ki belirtilerin gerçek belirtilerdir.. kendini yıpratıp durma sakıııııınnnnnnnnnnnnnn :20::20::20::20:

:12: Gerçektenmi? Elimdeki erken gebelik testi olunca o yüzden ümitlenmiştim.Atmadım testimi daha.Belki çıkar.Ama 15dk dan sonraki sonuçlar geçersizdir diyor. Yine de çok teşekkür ederim desteğin için.... :129::129::129::129:

:12: Gerçektenmi? Elimdeki erken gebelik testi olunca o yüzden ümitlenmiştim.Atmadım testimi daha.Belki çıkar.Ama 15dk dan sonraki sonuçlar geçersizdir diyor. Yine de çok teşekkür ederim desteğin için.... :129::129::129::129:
sen bakma 15 dk muhabbetine ben 1 yıldır yaptığım her testi ertesi güne kadar saklıyodum hiçbirinde çıkmıyodu ikinci çizgi.. beklet bence yinede ama çooook erken daha yaaaaaa cumartesiye kadar test yapmak yok ona göre :20: takip etcem valla seniiiiii :23:

sen bakma 15 dk muhabbetine ben 1 yıldır yaptığım her testi ertesi güne kadar saklıyodum hiçbirinde çıkmıyodu ikinci çizgi.. beklet bence yinede ama çooook erken daha yaaaaaa cumartesiye kadar test yapmak yok ona göre :20: takip etcem valla seniiiiii :23:

:)) Tamam söz yapmayacağım.:42::42::42::42::42::42:

Selam kızlaaar :16:

Aralık ayı için hiçbir çalışma yapmıyıcam yani kocacığımla birbirimizi bol bol sevmek dışında:123:Bu yeni tabirim bu arada hadi birbirimizi sevelim diyorum biraz romantik takılıyorum:38:

Geçen ay ovu testi yapmıştım ilk defa üstüne ilk defa 2 gün gecikince de testler yapıp negatiflerle umutlarımı kırmıştım...:50:

Bu ay adetim yarın itibari ile bitiyor artık ortalama yumurtlama belli zaten.Hesap yapmadan eşimle beraber olucam,ister istemez etkileniyor insan...İlk hamileliğimde nasıl kaldım bilmiyorum bebek kocaman oldu da ben hamile olduğumu anlamıştım ne belirti ne bişey..Ha belki bu sefer belirtili olur bilinmez..Ama bu duyguyu geçen seferki gibi süpriz olarak karşılamak istiyorum...Geçen seferki bebişimin ömrü o kadarmış malesef..Ama hiç beklemezken hamileliğimi öğrendiğimiz o an müthişti...2 yıl bekledim sabırla demek az biraz daha beklemem lazımmış:49:

Sizlerin harika haberlerini almak ve birbirimizi burda bilgilendirmemiz,rahatlatmamız çoook iyi geliyor ayrıca:54:

Son düzenleme:
Yahuu ben normal değilim artık, gün içinde o kadar çok düşünüyorum ki bebek ve bebek hayallerini, geceleri de rüyalarıma giriyo :5:

Her sabah bebecikk gell gelll, her gece yatarken gene bebecik gelll gelllll.

Kızlar bu ovülasyon testleri hakkında bilgi verirmisiniz ? piyasada en iyi marka hangisidir fiyatı falan nedir ?

Selam kızlaaar :16:

Aralık ayı için hiçbir çalışma yapmıyıcam yani kocacığımla birbirimizi bol bol sevmek dışında:123:Bu yeni tabirim bu arada hadi birbirimizi sevelim diyorum biraz romantik takılıyorum:38:

Geçen ay ovu testi yapmıştım ilk defa üstüne ilk defa 2 gün gecikince de testler yapıp negatiflerle umutlarımı kırmıştım...:50:

Bu ay adetim yarın itibari ile bitiyor artık ortalama yumurtlama belli zaten.Hesap yapmadan eşimle beraber olucam,ister istemez etkileniyor insan...İlk hamileliğimde nasıl kaldım bilmiyorum bebek kocaman oldu da ben hamile olduğumu anlamıştım ne belirti ne bişey..Ha belki bu sefer belirtili olur bilinmez..Ama bu duyguyu geçen seferki gibi süpriz olarak karşılamak istiyorum...Geçen seferki bebişimin ömrü o kadarmış malesef..Ama hiç beklemezken hamileliğimi öğrendiğimiz o an müthişti...2 yıl bekledim sabırla demek az biraz daha beklemem lazımmış:49:

Sizlerin harika haberlerini almak ve birbirimizi burda bilgilendirmemiz,rahatlatmamız çoook iyi geliyor ayrıca:54:

En güzelini düşünmüşsün...

Yahuu ben normal değilim artık, gün içinde o kadar çok düşünüyorum ki bebek ve bebek hayallerini, geceleri de rüyalarıma giriyo :5:

Her sabah bebecikk gell gelll, her gece yatarken gene bebecik gelll gelllll.

Kızlar bu ovülasyon testleri hakkında bilgi verirmisiniz ? piyasada en iyi marka hangisidir fiyatı falan nedir ?

En iyi markayı bende araştırdım ama ne internette ne de eczanelerde bulabildim satışını.gittig'da var 20ovulasyon+6gebelik setler.20tlye flan.herhangi birini alabilirsin.Hepsi aynı işi görüyor.Bütün ay yapacağın için 3-5 taneli olanlardan alma derim.Adet biter bitmez başlamıştım ben hergün bi tane yapmaya.Yumurtladığın ve bittiği günleri takip edebiliyorsun güzel bi test :) İnsana heyecan veriyor ikinci çizgiyi görmek :9:

kızlar allah hepinizin gönlüne versin..umarım en kısa zamnda sağlıklı ve hayırlı evlatlara kavuşursunuz

Kız yoksa bişeymi var demekten kendimi alamıyorum :9:

Amin...Kavuşursunuz demişsin neden kendini de katmıyorsun duana?

kız bende sana agzından bal damlıyo derım...ınsallah canım..kasık agrılarım var ara ara ve gögüslerım sıs...su ay ümitliyım ama korkuyorum ümitlerım suya düser dıye...

Aysedurmaz üzülme canım, bak ben de kasım mağduruyum..Yeni bat 4 Aralık , daha da yaklaşıyoruz o güzel günlere...

Ben de bu testleri yıkıcı buluyorum, o an hamile olmadığıma değil de, tek çizgi çıkması beni yıpratıyor...

kız bende sana agzından bal damlıyo derım...ınsallah canım..kasık agrılarım var ara ara ve gögüslerım sıs...su ay ümitliyım ama korkuyorum ümitlerım suya düser dıye...

İnşallah düşmez.İnşallah fındıklarımız bizimledir.İnşallah ikimizde ikizlere hamileyizdir :52::52::52: ikizdaş oluruz :52::52:

Back