• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
aaa canım hayırlı olsunnn :)
çok sevindim.
sağ salim kucagına alırsın inşallahhh :16:

ben bu ay çalışmalara başladım hayırlısıyla...
bu ay bal tarçın çörekotu kullandım bende.
geç yumurtlamama sebep olmuş.agrım çoktu dr a gittim 19. günümde yumurtam çatlamış
yani çalışmalar boşa gitti. yumurtamın çatladıgını söyledi dr ve eve gelip 1 çalışma yaptık okadar.
tuttuysa tuttuuu tutmadıysa birdahaki ay :40:
son 5 günüm kaldı. beklemedeyim bakalım...

amin canım sagolasın :))valla ilk ay kullanınca olmayınca cok üzüldüm artık ümidim kalmadı diyip üyeliğimi bile sildirdim.. aradan 1 ay gecmeden geldim yaa bu nasıl iştir inanamıyoru...

evet bu karışım erken yumurtlatıyo canım sanırım..
hadi bakalım olacagı varsa 1 gün çalışmaylada oluyo vakit saat önemli...
sen ara mı vermiştin ki? az kalmış yaw:)) hadi hayırlısı

neden agrın oldu bide onu anlamadım...

:50::50::50::50::50::50::50::50::50::50:
İkinci testi yaptım negatif çıktı.15 Kasımda bir daha yapacağım test. Beklentimde yoktu bu ay neden acıyorki bu kadar:44: Sıkıştırıyorum acaba benmi saçmalıyorum diye.Çok acıyor.:43::43::43:
Zaten herşeye ağlayasım var.Neden yapıyorki vücudum bunu bana :43::43: Varsa neden çıkmıyor.Yoksa neden ağrıyor.Birine sarılıp ağlamaya çok ihtiyacım var.:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

amin canım sagolasın :))valla ilk ay kullanınca olmayınca cok üzüldüm artık ümidim kalmadı diyip üyeliğimi bile sildirdim.. aradan 1 ay gecmeden geldim yaa bu nasıl iştir inanamıyoru...

evet bu karışım erken yumurtlatıyo canım sanırım..
hadi bakalım olacagı varsa 1 gün çalışmaylada oluyo vakit saat önemli...
sen ara mı vermiştin ki? az kalmış yaw:)) hadi hayırlısı

neden agrın oldu bide onu anlamadım...

bak Rabbim Ol deyince oluyor :)

ben geçen ay ara vermiştim. hatırlarsan ondan önceki ay düşük yapmıştım?
geçen ay da dinlenmedeydim.
bu ay çalışma yaptım ama tahmin ettiğim zamanda yumurtlamamışım.
yumurtlama zamanı 4-5 gün ileri atmış.
ağrım çok oldu çünki yumurta çok büyümüş ve çatlaması ağrılı olmuş.
kasıklarım ve belim agrıdı.

aynen dediğin gibi. olacagı varsa olur.
az kaldı bekliyorum bakalım :)

İkinci testi yaptım negatif çıktı.15 Kasımda bir daha yapacağım test. Beklentimde yoktu bu ay neden acıyorki bu kadar:44: Sıkıştırıyorum acaba benmi saçmalıyorum diye.Çok acıyor.:43::43::43:
Zaten herşeye ağlayasım var.Neden yapıyorki vücudum bunu bana :43::43: Varsa neden çıkmıyor.Yoksa neden ağrıyor.Birine sarılıp ağlamaya çok ihtiyacım var.:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

canım lütfen ümidini kaybetme hemen...
kırmızılar gelmeden ümidimizi kaybetmiyorduk değilmi :16:
herşeyde vardır bir hayır. bekleyelim bakalım. daha gününe var.çıkmaması normal
ümitlerimizi yitimiyoruzzz beklemeye devam ediyoruzz:16:

canım lütfen ümidini kaybetme hemen...
kırmızılar gelmeden ümidimizi kaybetmiyorduk değilmi :16:
herşeyde vardır bir hayır. bekleyelim bakalım. daha gününe var.çıkmaması normal
ümitlerimizi yitimiyoruzzz beklemeye devam ediyoruzz:16:

:43::43::43::43::43::43::43: 2-3 gündür sinirlerim çok bozuk.Vara yoğa ağlıyorum zaten.Ümit etmiyordumki kasım için.Belirti falan istemiyordum ben.Adet de beklemiyordum.Sadece sizleri okuyordum mutlu oluyordum haberlerinize.dua ediyordum hepiniz kasımda hamile kalın diye.Ben aralıkta bekleyecektim belirtlerimi.bu ay beklemiyordum.Korunduk.Çalışmadık.Bu göğüsler nerden çıktı anlamıyorumki. :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

canım ben bat günü yaptığım testte hafif silik çizgi çıkmıştı.. 4 gün kala yaptığım testte 24 saat sonra baktığımda ikinci çizgi çok silikti.. bu kadar üzersen kendini hiç olmazki zaten.. acayip stresli ve gerginsin.. seni anlıyorum ama bu kadar da sıkma canını be güzelim bende 1 yıl bekledim hemde her ay ne büyük umutlarla ama negatif çıkan testlerimde kendimi hiç yıpratmadım.. demekki zamanı var hayırlı zamanı bekliyo Rabbim hayırlı zamanda gönderecek bebeğimi diye düşündüm... biraz daha sakin olmaya çalış olurmu.. kırmızılar gelmeden de asla ve asla ümidini yitirme çünkü birçok kişinin geç döllenme oluyo...

kızlar moral sıfır sabah sabah kırmızılarla uyandım canım sıkkın :(:( bu ay ümidim bitti

canım ben bat günü yaptığım testte hafif silik çizgi çıkmıştı.. 4 gün kala yaptığım testte 24 saat sonra baktığımda ikinci çizgi çok silikti.. bu kadar üzersen kendini hiç olmazki zaten.. acayip stresli ve gerginsin.. seni anlıyorum ama bu kadar da sıkma canını be güzelim bende 1 yıl bekledim hemde her ay ne büyük umutlarla ama negatif çıkan testlerimde kendimi hiç yıpratmadım.. demekki zamanı var hayırlı zamanı bekliyo Rabbim hayırlı zamanda gönderecek bebeğimi diye düşündüm... biraz daha sakin olmaya çalış olurmu.. kırmızılar gelmeden de asla ve asla ümidini yitirme çünkü birçok kişinin geç döllenme oluyo...

Bu yüzden ara verdim kasım için.Çok üzülüyorum olmayınca.Hele de belirtiler olup da olmayınca daha kötü oluyor.Beklemedim bu ay.Yumurtlama günlerimde bile çalışmadım.İlişkiden sonra hemen kalktım duş aldım.Olmasın diye.Belirti de olmasın diye.Gerçekten beklentim yoktu.Göğüslerimi de evde yürürken acıdığında farkettim.Aramadım yani belirti falan.Ben burdayım dedi sadece acı.Erken gebelik testini ondan aldım.Dha 6 gün var varsa çıksın dyie.Vaktim olsa hemen kan testi yaptırcam ama vaktim yok maalesef.1 saattir sıkıştırıyorum göğüslerimi acımıyor ben sadece öyle sanıyorum diyerek.Canım yanıyor.Bi yere vurdum o yüzden acıyor demeye başladım şimdide.Zaten zor bir dönem geçiriyorum başka konularda. bir de bebek belirtisinin sıkıntısı bardağı taşırıyor. 3test daha var elimde.Yarın yapayımmı ilk idrarla ne dersin? Yoksa unutayımmı testlerin varlığını?Yapmak için bekleyimmi 2-3 gün daha? Bi akıl ver noluur :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

merhaba kızlar ben bu aydan hiç ümitli değilim 1 hafta var adet olmama belirti falan hiç birşey yok :( ovu testi de kullanınca çok ümitlenmiştim halbuki

Sıkıntılı ama biraz daha sakin..sen?

sakın ol tatlım...herseyın hayırlısı dıleyeceksın...keske ıstedıgımız bısey hemen olsa...herseyde var bı hayır...hem daha dur adetıne cok zaman var...gelmezse ınsallah ozaman ümitlenırsın...oyalanmaya calıs bı sekılde canım aklından cıkar

merhaba kızlar ben bu aydan hiç ümitli değilim 1 hafta var adet olmama belirti falan hiç birşey yok :( ovu testi de kullanınca çok ümitlenmiştim halbuki

canım zaten herkezde belırtı olmaz..bazı ınsanlar adetı gecıyo bır hafta sonra aklına gelıyo ve hıc bı belırtı hıssetmeden hamıle kaldıgını ögrenıyor..kendını ona baglama canım

İnşallah belirtisiz bir hamileliğin olur :16:

ilk hamileliğimde göğüs ağrısı çok fazlaydı bu yüzden hiç sanmıyorumm.. inşşş öyledir..,sende pek kafaya takma tatlım nasip kısmet böyle seyler rabbim sağlıklı hamilelikler bebekler nasip etsin

Ne kadar pozitif bir insansın sen ya? Çok takdir ediyorum seni.Benim gibi bir negatifi yalnız bırakma olurmu?:50::50::50::50::50::50::50::50::50:

Back