Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431

yaa negatif çıkacak diye korkuyorum tatlım.ayaklarım gitmiyor hastaneyede.bi tuhaf oldum yaa.nasıl anlatsam bilemiyorum.geçen ay çevremde herkes sat ve bat tarihlerimi biliyordu mesela ama bu ay siz ve eşim hariç kimse bilmiyor.bu ay bi tuhafım.ve ALLAHIMA dua ediyorum sürekli ama hep herşeyi içimde yaşayarak.sen belki idrardada görecektin 4 gün önce canım.neden okadar erken gidip yaptırdın test? buarada ALLAH tamamına erdirsin.sağlıkla kucağına almanı nasip etsin bebeğini.öpüyorum.

canım teşekkür ederim bende pko var bat tarihim hiç belli olmaz bazen 45 günü bile bulur ama bu ay klomen kullandım çok kasık ve bel ağrılarım vardı telaşlandım gittim bi de baktıkki beni rahatsız eden kistler değilmiş :) bende korkuyordum senin gibi bilirim o duyguyu ama ya hamileysen geç kalmadan gerekli testleri ilaçları halletmelisin hemde için rahatlar

22.günümdeyim.BATa 6 gün kaldı.Hamileydim derken?

bence adet gününü beklemeye gerek yok. gününden 5-6 gün önce öğrenenler var.çok sabırsızlanıyorsan bence bir test yap.
çıkarsa seviniriz,çıkmazsa erken deriz ve beklemeye devam

Testi dün sabah yaptım Tuğbacım. Dün erken gebelik testi sipariş verdim gg'dan.Bugün gelirse hemen yapacağım :18:
Göğüslerim bir beden büyüdü resmen

gunaydın kızlarrr bat dundu hala adet olmadım bu sbah test yaptım negatıftıı pzar gunuu kasık ve belımde bı agrı basladıı hala devam etmektee o gunden berı oldum olucam dıyorum ama hala olmadım testlerde bebek yok dıoo bole hiç bişey olmadan beklemek cok kotu yaaaaaa

İzmirantalya sahne senin bugün... sevinçli haberlerini okumayı bekliyorum...

Ayrı bir konu rica ediyorum Herkes, Herkesi doğru yazsın... lütfen

Günaydın of stresten başım patlayacak ya. KAç gündür üşüttüm hastayım ama ya bebeiş varsa diye ilaç da kullanamıyorum.Ama yok sanırım.Kasıklarımda öksürürken bile batma ve ağrı oluyor.İki gün önceye kadar şiddetli bel ağrım vardı.Ama hepsini üşütmeye yoruyorum.Bata 8 gün var daha. Test yapmak istiyorum eğer yoksa antibiyotik alcam çünkü çok kötüyüm.Ateşler,öksürükler filan.Bu arada gebelik testini sağlık ocakları yapar mı?

aysedurmaz evet canım haksız mıyım? Okurken rahatsızlık duyuyor insan...

Bende geçen hafta çok berbat grip+boğaz enfeksiyonu+rahimde yara ile boğuştum.Doktorum ilk 6 hafta gebeliği etkilemez aldığın ilaçlar dedi.En ağır antibiyotiği kas gevşeticiyi ve her önüme gelen bitki çayını içtim.Kendini yıpratma git ilaç al kullan.

aysedurmaz evet canım haksız mıyım? Okurken rahatsızlık duyuyor insan...

Kesinlikle.Bende bu tür şeylere dikkat ederim.Fazla kitap okumanın yan etkileri :)

Erken gebelik testim geldi kızlar.Yaptım az önce 10 dk bekleyin diyor.Dolmasını bekliyorummmmmmm

günaydın kızlarrr nasılsınız bakalım?yepyeni ve umut dolu bir gün
öpüyorum hepiniziii

Testi dün sabah yaptım Tuğbacım. Dün erken gebelik testi sipariş verdim gg'dan.Bugün gelirse hemen yapacağım :18:
Göğüslerim bir beden büyüdü resmen

dün yaptın ve negatifmiydi?
tamam canım testin gelince yap kuzu hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah

belki geç döllenme felandır canım.
bekle bakalım az daha.
bak ben bu ay dr a gitmeseydim geç yumurtladıgımı bilmeyecek ve adetim geçtiği halde negatifi görmeye devam edecektim.
günü 4 gün atladı yani...
senin de öyle olmuş olabilir. bekle baalım.inşallah bebişin seninledir

Allahım yaaaa test bozuk çıktı.Hiç çizgi çıkmadı.........UFFFFFFFFFFF Tuvaletim gelsin de tekrar yapayım.
Allah'tan çabuk gelir :18::18::18::18::18::18::18::44::44::44:

Allahım yaaaa test bozuk çıktı.Hiç çizgi çıkmadı.........UFFFFFFFFFFF Tuvaletim gelsin de tekrar yapayım.
Allah'tan çabuk gelir :18::18::18::18::18::18::18::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…