canımben hiçevde test yamadımçünkübana çok güvenilir gelmiyorlar benim battan 4 gün önce kanda çıktı bence yarın gitkan testi yaptır kesin olsun çünkü idrarda negatif çıkarsa bu sefer yine acaba mı diye düşüneceksin kesin olsun hamilesende ona göre vitaminlere falan başlarsın kendine dikkat edersin
yaa negatif çıkacak diye korkuyorum tatlım.ayaklarım gitmiyor hastaneyede.bi tuhaf oldum yaa.nasıl anlatsam bilemiyorum.geçen ay çevremde herkes sat ve bat tarihlerimi biliyordu mesela ama bu ay siz ve eşim hariç kimse bilmiyor.bu ay bi tuhafım.ve ALLAHIMA dua ediyorum sürekli ama hep herşeyi içimde yaşayarak.sen belki idrardada görecektin 4 gün önce canım.neden okadar erken gidip yaptırdın test? buarada ALLAH tamamına erdirsin.sağlıkla kucağına almanı nasip etsin bebeğini.öpüyorum.
evet canım her sabah yataktan kalkmadan ölç ama aynı saatte ölçmen gerekiyor ben dil altından yapıyorum ölçümü
ayşedurmaz sen adetin kaçıncı günündesin? benimle aynıydı sanırım ve aynı şeyleri hissediyoruz.bugün 20. günümdeyim ve geçen ayda çok erken başlamıştı hamileydim ozaman haberim yoktu.acaba diyorum bende beklemek zor geliyoo :))
bence adet gününü beklemeye gerek yok. gününden 5-6 gün önce öğrenenler var.çok sabırsızlanıyorsan bence bir test yap.
çıkarsa seviniriz,çıkmazsa erken deriz ve beklemeye devam
İzmirantalya sahne senin bugün... sevinçli haberlerini okumayı bekliyorum...
Ayrı bir konu rica ediyorum Herkes, Herkesi doğru yazsın... lütfen
Günaydın of stresten başım patlayacak ya. KAç gündür üşüttüm hastayım ama ya bebeiş varsa diye ilaç da kullanamıyorum.Ama yok sanırım.Kasıklarımda öksürürken bile batma ve ağrı oluyor.İki gün önceye kadar şiddetli bel ağrım vardı.Ama hepsini üşütmeye yoruyorum.Bata 8 gün var daha. Test yapmak istiyorum eğer yoksa antibiyotik alcam çünkü çok kötüyüm.Ateşler,öksürükler filan.Bu arada gebelik testini sağlık ocakları yapar mı?
aysedurmaz evet canım haksız mıyım? Okurken rahatsızlık duyuyor insan...
Erken gebelik testim geldi kızlar.Yaptım az önce 10 dk bekleyin diyor.Dolmasını bekliyorummmmmmm[/QUOTE
Sonucu heyecanla bekliyoruz...
Erken gebelik testim geldi kızlar.Yaptım az önce 10 dk bekleyin diyor.Dolmasını bekliyorummmmmmm
Testi dün sabah yaptım Tuğbacım. Dün erken gebelik testi sipariş verdim gg'dan.Bugün gelirse hemen yapacağım :18:
Göğüslerim bir beden büyüdü resmen
gunaydın kızlarrr bat dundu hala adet olmadım bu sbah test yaptım negatıftıı pzar gunuu kasık ve belımde bı agrı basladıı hala devam etmektee o gunden berı oldum olucam dıyorum ama hala olmadım testlerde bebek yok dıoo bole hiç bişey olmadan beklemek cok kotu yaaaaaa
Allahım yaaaa test bozuk çıktı.Hiç çizgi çıkmadı.........UFFFFFFFFFFFTuvaletim gelsin de tekrar yapayım.
Allah'tan çabuk gelir:18::18::18::18::18::18::18: :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?