- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
kızlar aşılamaya başlayamadık her iki taraftada kist oluşmuş gelecek aya kaldı aşılama, doğum kontrol hapı kullanacaksın dediler ama ben yinede şansım olur diyerekten kullanmadım. 2 doktora gidiyoum şimdi ikincisi ile takip olayına giricez hadi hayırlısı. siz ne dersiniz kullanmadan erimezmi bu kistler
bat'ım bugün hala adet görmedim beklemedeyim. 2 gün önce aşırı bel ağrısı ve kasık ağrısı çektim göğüslerde de aşırı hassasiyet var bakalım. acaba ne zaman test yaptırmalıyım?????
Yumurtlama günüm 1 kasımdı.Doktorum söyledi çatlamak üzere diye.Yumurtlama olması imkansız.
Günaydın hepinize. Sabaha kadar uyudummu ki bana gün aydın olsun kızlar.Hatırlıyormusunuz bilmem ama ben bu ay beklemedeydim.Çalışma yapmadık denecek kadar azdı.(4-5) Tesadüf yumurtladığım gün doktora gitmişim.Çatlamak üzeresin dedi.Bizde kasım için ara verdiğmizden 3-4 gün çalışmadık.Ama doktordan bir gece önce nasılsa yumurtlamamışımdır diye ilişki olmuştu.Adet günümü bile hesaplamadım ben bu ay.O kadar boş geçti çünkü kasım.2 gündür sızlayan göğüslerim dün acıya dönüştü.Evde sütyensiz dolaşırken acıdığında farkettim.Aynada rutin meme kanseri muayenesi yaparken eşimde göğüslerimin şişmiş olduğunu söyledi.Küçük olduklarından farkedilecek kadar büyümüşler.Acıya şişlik de eklenince yeşil damarları da gördüm.Sonra beni bir telaş aldı.Hemen adeti hesapladım 19 Kasım.7 gün kalmış.Bugün de acıyor.Uyurkende hissettim acıdığını. Eczaneler açılsın gidip bi test alayım diyorum.Çıkarmıki 1 hafta kala? Daha doğrusu yumurtlamadan 12 gün sonra çıkarmı adette? Kan testi için vaktim olsa gideceğim ama şu an için imkansız.8,30 değilmi eczaneler?Ay daha 25 dk var.:18::18::18::18::18::18::18:
Kız bir de çıkıyormuşSen uğraş didin olmasın.Sallamadığın ay olsun Film gibi olur valla
bat'ım bugün hala adet görmedim beklemedeyim. 2 gün önce aşırı bel ağrısı ve kasık ağrısı çektim göğüslerde de aşırı hassasiyet var bakalım. acaba ne zaman test yaptırmalıyım?????
ozaman bu günlerde beklenen adet günlerin test yaptın mı canım inş hamilesindir ağrı falan var diyodun
günaydın kızlar herkes yine nereye kayboldu ya
hadi bakalım inş. zaten öyle olurr hep beklemediğin anda gerçekleşir. göğüslerde acı varsa büyük ihtimalle hamilesindir en büyük belirtisi çünkü. güzel gaberlerini bekliyoruz.
günaydın kızlar herkes yine nereye kayboldu ya
gunaydın canım nasılsın ıyımısn?
günaydın kızlar bugun cok heyecanlıyım öğleden sonra randevum var 7 gündür iğne vuruluyorum bugün belli olacak aşılama günüm
merhaba tatlım iyiyim işte ne olsun sen nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar
eh işte de3 ben şimdi termo metre aldım... nasıl yapcm bnu sabah kalkmadan mı olcucem ateşimi?
Ballarııımmmmmmmmmmmmmm napıyosunuzzz nasılsınız....?
Kızlar kırmızılar geldi diye üzülmeyinn Rabbim en hayırlı zamanda bebişleri tek tek gönderecektir eminim... Stres yapmamaya çalışınn noolurr... Allahım herkese nasip etsin İnşallaahhh.. çizelgeyi bulamadım yeni hamişler varmı kiiii :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?