bu ay beklediği günden 2 gün önce oldu tugra
25.gününde yani.
phia da ateş ölçüyordu güzel gidiyordu kan tahlili yaptırdı ve negatif çıktı.
ateş tablosuna baktım sanırım o da bugün adet olmuş :26:
geçen ay da buna benzer geçmişti dimi,şimdi hatırladım :44:
neyse hakkımızda hayırlısı.
inşallah bebişin seni daha fazla bekletmeden geliverir bu ay
önemli olan bence his canım.insan hissediyor az çok.inşallah meleğin seninledir
ateş de güzelse hayırlı haberlerini bekliyoruzzz
inşallah canım senin bata da az kalmış hadi hayırlısı
Sunbal ben de es geçecektim de bu ay, geçen aylardaki gibi titiz kürler yok... Biraz ondan biraz bundan...
iyi akşamlar arkadaşlar.bu ay yumurtlama günlerini full geçiyorum.şu anda da yumurtlama durumundan herhalde sol kasığım fena halde batma ve ağrı var sanki şimdi adt olcam.çok fena yani.benim zaten sağ tüpüm dış gebelik durumundan alındığından sağ da birşey yok ama ben bundan 6 ay önce ölü doğum yaptım o hamilelikte tam tersi sağ tüpümde batmayla anladım hamile olduğumu hatta yeniden dış gebelik geçiriyorum diye korktum.neden acaba sağ tüpümde batma olmuştu bilemiyorum .bir de bu yumurtlama günleri kaç gün sürüyor bilen var mı?
iyi akşamlar arkadaşlar.bu ay yumurtlama günlerini full geçiyorum.şu anda da yumurtlama durumundan herhalde sol kasığım fena halde batma ve ağrı var sanki şimdi adt olcam.çok fena yani.benim zaten sağ tüpüm dış gebelik durumundan alındığından sağ da birşey yok ama ben bundan 6 ay önce ölü doğum yaptım o hamilelikte tam tersi sağ tüpümde batmayla anladım hamile olduğumu hatta yeniden dış gebelik geçiriyorum diye korktum.neden acaba sağ tüpümde batma olmuştu bilemiyorum .bir de bu yumurtlama günleri kaç gün sürüyor bilen var mı?
Ben 2gün kala yaptığımda bile negatifti. neden moralini bozuyorsun ki.güzel düşün güzel olsun sonucun
Canım geçmiş olsun öncelikle, ben de yumurtlama dönemini full geçiriyordum ama spermler yolda ölüyorlarmış ya da yanlış tüpe ilerliyorlar bu ay gün aşırı düşünüyorum... yumurtlama 4-5 gün sürer..
yumurtlama 1 gün içinde olur,uzun süre yaşamaz,çatladıktan sonra 24 saat belki biraz daha az yada fazla yaşarmış..spermler gibi değil,yumurtlamdan önce sperm in tüplerde bulunması daha iyimiş,çatlamadan önce ilişkiye girmek lazımmış..
Arkadaşlar adetin birinci günüyle ilgili olarak leke gördüğünüz günü mü 1. gün kabul ediyorsunuz yoksa kırmızıyı gördüğünüz günü mü?
Lütfen cevap bekliyorum...
saol canım teşekkürler.ben de gün aşırı gidiyordum iki gündür sabahları değerlendiriyorum fena halde bacağıma vuran sancım var ilk kez yumurtlama takibi yapıyorum.genellikle hiç anlamadan hamile kaldığım için hiç gerek görmemiştim bakalım hayırlısı şimdi 16 gün nasıl beklycem bilmiyorum.mevlam herkese hayırlısını versin.senin bat ne zaman
Yeni bat 4 Aralık...
son batın geçen olur inşallah.başka evladın var mı
İnşallah... Oğlum 8 yaşında...Kardeş istiyor...
canım adete 2 haftadan fazla varsa daha yumurtlamamış yada yeni yumurtluyor olabilirsin. belkide ondan kaynaklıdır
Günaydın hepinize. Sabaha kadar uyudummu ki bana gün aydın olsun kızlar.Hatırlıyormusunuz bilmem ama ben bu ay beklemedeydim.Çalışma yapmadık denecek kadar azdı.(4-5) Tesadüf yumurtladığım gün doktora gitmişim.Çatlamak üzeresin dedi.Bizde kasım için ara verdiğmizden 3-4 gün çalışmadık.Ama doktordan bir gece önce nasılsa yumurtlamamışımdır diye ilişki olmuştu.Adet günümü bile hesaplamadım ben bu ay.O kadar boş geçti çünkü kasım.2 gündür sızlayan göğüslerim dün acıya dönüştü.Evde sütyensiz dolaşırken acıdığında farkettim.Aynada rutin meme kanseri muayenesi yaparken eşimde göğüslerimin şişmiş olduğunu söyledi.Küçük olduklarından farkedilecek kadar büyümüşler.Acıya şişlik de eklenince yeşil damarları da gördüm.Sonra beni bir telaş aldı.Hemen adeti hesapladım 19 Kasım.7 gün kalmış.Bugün de acıyor.Uyurkende hissettim acıdığını. Eczaneler açılsın gidip bi test alayım diyorum.Çıkarmıki 1 hafta kala? Daha doğrusu yumurtlamadan 12 gün sonra çıkarmı adette? Kan testi için vaktim olsa gideceğim ama şu an için imkansız.8,30 değilmi eczaneler?Ay daha 25 dk var.:18::18::18::18::18::18::18:
Kız bir de çıkıyormuşSen uğraş didin olmasın.Sallamadığın ay olsun Film gibi olur valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?