Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431

inanamadım şuan ama en azından siklusları normal gidiyor onların erken gelio benimde gecikio beklemekten hepimize bi haller oldu

inşallah canım senin bata da az kalmış hadi hayırlısı

evet ya az kaldı heycanlanıyorum sankim

Sunbal ben de es geçecektim de bu ay, geçen aylardaki gibi titiz kürler yok... Biraz ondan biraz bundan...

zamanla insan sıkılıo bence biraz böle gitsin bakalaım

iyi akşamlar arkadaşlar.bu ay yumurtlama günlerini full geçiyorum.şu anda da yumurtlama durumundan herhalde sol kasığım fena halde batma ve ağrı var sanki şimdi adt olcam.çok fena yani.benim zaten sağ tüpüm dış gebelik durumundan alındığından sağ da birşey yok ama ben bundan 6 ay önce ölü doğum yaptım o hamilelikte tam tersi sağ tüpümde batmayla anladım hamile olduğumu hatta yeniden dış gebelik geçiriyorum diye korktum.neden acaba sağ tüpümde batma olmuştu bilemiyorum .bir de bu yumurtlama günleri kaç gün sürüyor bilen var mı?

Canım geçmiş olsun öncelikle, ben de yumurtlama dönemini full geçiriyordum ama spermler yolda ölüyorlarmış ya da yanlış tüpe ilerliyorlar bu ay gün aşırı düşünüyorum... yumurtlama 4-5 gün sürer..

yumurtlama 1 gün içinde olur,uzun süre yaşamaz,çatladıktan sonra 24 saat belki biraz daha az yada fazla yaşarmış..spermler gibi değil,yumurtlamdan önce sperm in tüplerde bulunması daha iyimiş,çatlamadan önce ilişkiye girmek lazımmış..

Of kızlar belim çok ağrıyor.Beyaz bir de akıntı oluyo. adet düzenli 28 günde bir. Bugün 19.Günü.Bu güne kadar iyi değerlendirdik ama sizce bel ağrısı nedendir ya.Daha önce de sordum bana yorum yapar mısınız Eğer yumurtlamayla ilgiliyse kaçırmayalım:) Gelecek ay ovulasyon testi alcam kesinlikle. İnş. gerek kalmaz...

Ben 2gün kala yaptığımda bile negatifti. neden moralini bozuyorsun ki.güzel düşün güzel olsun sonucun

Düne kadar çizgi görünmüyordu,bugün yaptım ikinci çizgi çok az belliydi. İçimden acaba beynim çok istediğim için mi görüyor çizgiyi dedim ve 3-4 saat sonra tekrar yaptım ve yine silik çıktı. Eşim de onay verdi.

Geçen gebelik gibi yine kasık ağrılarım ve bel ağrım başladı. Rabbim bizlere yardımcı ol.

Ama hemen doktora gitmeyeceğim, adet günüme kadar bekleyeceğim. İlk düşükten sonra fazla sevinip hayal kırıklığına tekrar uğramak istemiyorum. Rabbim isteyen herkese sağlıklı gebelik ve bebiş versin.

Son düzenleme:

saol canım teşekkürler.ben de gün aşırı gidiyordum iki gündür sabahları değerlendiriyorum fena halde bacağıma vuran sancım var ilk kez yumurtlama takibi yapıyorum.genellikle hiç anlamadan hamile kaldığım için hiç gerek görmemiştim bakalım hayırlısı şimdi 16 gün nasıl beklycem bilmiyorum.mevlam herkese hayırlısını versin.senin bat ne zaman

Arkadaşlar adetin birinci günüyle ilgili olarak leke gördüğünüz günü mü 1. gün kabul ediyorsunuz yoksa kırmızıyı gördüğünüz günü mü?
Lütfen cevap bekliyorum...

çatlamadan önce,çatlama esnasında,çatlamdan sonra her anı değerlendirdim:))))bakalım bu sefer nasıl olacak.

Arkadaşlar adetin birinci günüyle ilgili olarak leke gördüğünüz günü mü 1. gün kabul ediyorsunuz yoksa kırmızıyı gördüğünüz günü mü?
Lütfen cevap bekliyorum...

ben leke de görsem o günü 1.gün sayıyorum.sonuçta başlamış oluyor.

Yeni bat 4 Aralık...

Günaydın hepinize. Sabaha kadar uyudummu ki bana gün aydın olsun kızlar.Hatırlıyormusunuz bilmem ama ben bu ay beklemedeydim.Çalışma yapmadık denecek kadar azdı.(4-5) Tesadüf yumurtladığım gün doktora gitmişim.Çatlamak üzeresin dedi.Bizde kasım için ara verdiğmizden 3-4 gün çalışmadık.Ama doktordan bir gece önce nasılsa yumurtlamamışımdır diye ilişki olmuştu.Adet günümü bile hesaplamadım ben bu ay.O kadar boş geçti çünkü kasım.2 gündür sızlayan göğüslerim dün acıya dönüştü.Evde sütyensiz dolaşırken acıdığında farkettim.Aynada rutin meme kanseri muayenesi yaparken eşimde göğüslerimin şişmiş olduğunu söyledi.Küçük olduklarından farkedilecek kadar büyümüşler.Acıya şişlik de eklenince yeşil damarları da gördüm.Sonra beni bir telaş aldı.Hemen adeti hesapladım 19 Kasım.7 gün kalmış.Bugün de acıyor.Uyurkende hissettim acıdığını. Eczaneler açılsın gidip bi test alayım diyorum.Çıkarmıki 1 hafta kala? Daha doğrusu yumurtlamadan 12 gün sonra çıkarmı adette? Kan testi için vaktim olsa gideceğim ama şu an için imkansız.8,30 değilmi eczaneler?Ay daha 25 dk var.:18::18::18::18::18::18::18:
Kız bir de çıkıyormuş Sen uğraş didin olmasın.Sallamadığın ay olsun Film gibi olur valla

Ay hadi bakalım.. Sabahın hayrına iy sonuçlar alırsın inşallah.. Ama idrarda çıkmayabilir. Hayal kırıklığı yaşama. Fırsatın varsa en iyisi kan testi. Doktorum döllenmeden 1 hafta sonra kanda belli olur demişti..
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz...

kızlar aşılamaya başlayamadık her iki taraftada kist oluşmuş gelecek aya kaldı aşılama, doğum kontrol hapı kullanacaksın dediler ama ben yinede şansım olur diyerekten kullanmadım. 2 doktora gidiyoum şimdi ikincisi ile takip olayına giricez hadi hayırlısı. siz ne dersiniz kullanmadan erimezmi bu kistler

bat'ım bugün hala adet görmedim beklemedeyim. 2 gün önce aşırı bel ağrısı ve kasık ağrısı çektim göğüslerde de aşırı hassasiyet var bakalım. acaba ne zaman test yaptırmalıyım?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…