- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
benım kyınvaldem köyde kendı baktıkları ınegın sütünırdı zorla bı kasık yıyorum...3 güne kadar sütte ıcıyorum ama balı bol yumurtayı bol yıyorum...bıde su mıdemı hassaslıgı olmasa herseyı yıcem :)
sütü ballı içme zehirlersin kendini hiç önermiolar ballı sütü yumurta ye o iyi mandıra yoğurdu yion heay ne güldüm ilk hamile kaldığım zaman mandıra sütü aldı eşim ben göktürkte oturuyorum kemerburgazda mandıralar var süt getirdi neyse annem dedi uyut onu yoğurt yap anlattı yaptım anlattığı gibi ertesi gün akşam açtım anam bnm ki uyumamış annemi aradım ddm anne bi ara horluodu ama uyumamış bu ddm annem bi kahkaha attı anlıycağın bnm mandıra sütünden yoğurdum heba oldu
hahahaaaaaaaahaaahaa ne güldüm kızzzz....allah ıyılıgını versın ....heheheeehhheee....kız bende cıftlık sütünden yogurt mayaladım benımkı tuttu ama yıyemıyom kokuyo sankı dedım bıraktım mayalamyı.........ballı süt ıcın dıyolardı önceden ne olmusta degısmıs bu uzmanların fıkrı...alalla...
valla cnm bizede büyüklerimiz şekerli için ballı içmeyin diolar balla süt birleşince farklı bişi oluomuş ne bilem sen bilin yinede yevrim
Bat günüm yarın bakalım ne olcak çok merak ediyorum inş hamileyimdir...
yok yooookk ben bunu doyduktan sonra ıcermıyım hıc...zaten süt ıcmesını hıc sevmıyorum felaket sıskınlık yapıyo onon yerın yogurt peynır yumurta bol bol :)
Yokmu başka bana yorum yapacak biriii(((((((((((((((((((((((
süt bendede gaz yaptı hamişlikte zaten tiksindim yoğurt süt yumurta ağzıma sürmüorum şuan 3 aydan snra iş geçer tiksinmem
kızlar ya cuma sabahı adet oldum o gün normaldi dün hafif kahverengi aktı ve bugün silinince kırmızımsı leke oluyor neden böyle olur ki acaba çok az oldum bu sefer :26:
((((((((((((((( Kızlar görünmezmiyim ben neden cevap vermiyorsunuz olumlu yada olumsuz?Adete 2 haftadan fazla var göğüs hassasiyeti olurmu? Çok acıyor ((((((((((((
üsütmüs olabılırmısın...su an kırmızıların nasıl...kacıncı günün..
yooo üşütmedim valla canım çift çorap giyerim hep üstümde kalın giyinirim hep bugün üçüncü günüm canım akmıyor sadece silince hafif leke oluyor dün ise hafif aktı kahverengiydi sadece ilk gün kırmızılar geldi yani o da güldür güldür değil yani normaldi :26:anlamadım ben bu işten hiç bişe:44:
yooo üşütmedim valla canım çift çorap giyerim hep üstümde kalın giyinirim hep bugün üçüncü günüm canım akmıyor sadece silince hafif leke oluyor dün ise hafif aktı kahverengiydi sadece ilk gün kırmızılar geldi yani o da güldür güldür değil yani normaldi :26:anlamadım ben bu işten hiç bişe:44:
allahallah üstüne görme olabılırmı acaba..hele bı yarınıda bekle bak bakalım benımde gecen ay yanlız 4 gün sürmüstü...umarım üstüne görmedir ve sen hamıssındır
keşke öyle olsa canım ama perşembe günü test yaptırdım 1.20 çıktı negatif yani
hmm endişelenecek bir şey yoktur o zaman merak etme . bi sonraki yumurtlamaya odakan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?