Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Peracım sorma aynen hem heycanlı hem sıkıntılı senin bat ne zamandı

tubiloşum ne yazmıyon canım

ii bebişim bayram tatili uzun sürdü geldim işte ama kimseleri göremiorum ya sen nasılsın ne var ne yok oğlışun nasıl

ooo ne güzel tatilin tadını çıkartmışsındır
evet eskisi kadar yoğun değil...
tuğram erken adet oldu phiam çok umutlu oldugumuz bir anda kan testinde negatifi gördü.
tam kendimize gelip burada eski sohbetlere dönemedik...
hayırlısı bakalım kuzu yaa...inşallah o günlere döncez kısa zamanda...
ben nasıl olayım ara ara rahatsız edici bir bunaltı oluyor,dün akşam ve bu sabah başladı,
belim ağrıyor hafif hafif.
bakalım adet mi yoksa bebişmi.
tek çalışmaya bakalım tuttumu tutmadımı
dr a gittigimde yumurtan geç çatlamış
en verimli günü değerlendirememişiniz dedi. o yüzden çok da umutlanmıyorum...
hayırlısı bakalım... beklicez...

canım ben diğer başlıkla karıştırmışım,alakasız olmuş yani sorrryy

bende tekrardan teşekkür ederim canım,duana kocaman aminnn

bende öyle tahmin etmiştim
çünki sen 25 ben 24 yaşındayız ve abla denilcek bi durum yok ki ortada
dedim kesin bi karışıklık var.
çok öpüyorum seni ve minik mercimeği

5 gün kala çıkmamıştı yarın sabah yapıcam bu arada hala gelmediler tubiloshcum

inşallah yarın çıkar canım.bak günün de gecikmişşş

kızlar nerelerdınz yahu böyle buralar cok sıkıcıydı.bende beklıyorum her an adet olackmısım gıbı bir hisle beklıyorum...

bende sizin yanınızda olamayınca çok sıkılmıştım canım.
çok özledim hepiniziii
inşallah o adet agrıları bebiştendirrrr

Adetim bitti bitecek bu ay da boş geçmesin...Hadi dedim şimdi, biraz btç hazırladım onu yuttum, hayıt adaçayı demledim onu içiyorum artık kafam da karıştı bünyem de...

tuğra bu ayda mı erken oldu phia bu aydamı negatif gördü yoksa ekim ayınımı söylesin senin içinde bizim içinde hayırlısı olsun gezdim çalıştım oralardada olursa bu çocuk heycandan hoşlanıyor nediim

Geçen ay maydanoz buharına oturmuştum bu ay da adaçayı buharına mı otursam? Aklımıı alma yarabbim...

inş tubishcım umarım bebektendır umutla beklıyorum

geçen ay maydanoz buharına oturmuştum bu ay da adaçayı buharına mı otursam? Aklımıı alma yarabbim...

ben adaçayı oturma banyosu yaptım geçen ayda sütlu maydonoz buharı ama sanırım enfekiyon var suanada adet olursam hemn dr gidicem çok denemektenmi oldu okadar çok şey yaptımki belkide alakası yok bilmiyorum

cnm gecen ay 17 sınde oldum her ay 5 gun erken olurum ayın 11 yada 12 si diye düşünüyorum
inşallah gelmez canım benimde dündü ama gelmedi...

Peracım sorma aynen hem heycanlı hem sıkıntılı senin bat ne zamandı
sunbalcım benim 25 26 da bir olur bugün 27 bat dündü canım:)

inşallah yarın çıkar canım.bak günün de gecikmişşş
innnşallahh canım ne bileyim tuhaf hisler içerisindeyim insan ister istemez ümitleniyor inşallah boşa çıkmaz biliyosun bu ay ateşim de yüksekti yazmıştım geçen gün hatırlarsan

ben adaçayı oturma banyosu yaptım geçen ayda sütlu maydonoz buharı ama sanırım enfekiyon var suanada adet olursam hemn dr gidicem çok denemektenmi oldu okadar çok şey yaptımki belkide alakası yok bilmiyorum
ondan değildir belki ama ne kadar yaparsan yap sonuçta yumurtlama günlerindeki o 4 gün önemli canım yıpratma kendini fazla

Canım yok ondan değildir, herhangi bir zararı olacağını düşünmüyorum... Öyle boş geçmesin diye yapıyoruz işte alternatif tıp...
İnşallah vakti gelince yeniden anne olacağım... Dualarım sizinle...

hadi canım hayırlısı bakalım inş yarın güzel haberler alıcez

bu ay hiç bişi yapmadım birazda böle takilim diorum

Sunbal ben de es geçecektim de bu ay, geçen aylardaki gibi titiz kürler yok... Biraz ondan biraz bundan...

inşş. canm sabah sende yap istersen sonucu merak ediyorum.. tabii gelmezlerse

cnm ben test netten aldım yarın sabah gelır ancak salı gunu yaparım yarın okuldayım cnm bakalım gelmzlerse yapıcm güzel haberlerıını beklıyorum ragında dan sonra ıns sende hamılesndr sonra sıra bnde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…