• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Her zaman olduğu gibi tam adet günümde hiç gecikmeden kırmızıcıklar geldi. yahu 1 gün geciksede ümitlensem diye bakıyorum ama saati bile gecikmiyo o kadar düzenli bi döngüm var ki sağolsun. şimdi bu bir ay nasıl geçer artık bekle işin yoksa:( 9 aralık hamiş kalmak isteyenler listesinde yerim şimdiden hazır napalım artık nasip.

hayirlisi olsun canim ama gunu gunune olmanda guzel bide benim gibi 5 gunun gecmis olup test negatif cikip ve hala adet olmamis olsan:) nekadardir deniyosun canim

evet canım bende baktım :) olsa çok güzel tabi.ama ALLAH neyi kısmet ederse o kabuldur bizim için.sağlıklı sıhatli olsunda.gerisi boş valla.bizim yaş ilerlediği için zorlanıoruz galiba.nedersin?

Hani önceden kızım da yok oğlumda derdim. Tabi ki sağlıklı olsun da..
Valla oğluma korunmadığım 2. ayda hamile kalmıştım hem de tek bir günle...(14.gün) Benim periyod 27 gün hala öyle...
Şimdi biraz daha farklı bir durum yaşıyorum yapıyoruz olmuyo 4 aydır...
Adam ceketini atsa hamile kalacağımı zannediyordum...
Bilmiyordum böyle olmayacağını, 2. için uğraşacağımı hani okul da var ya yaz tatiline denk getirmek istedim büyütürüm biraz dedim dedim ama...

Kizlar demin yeni konu actim... Yeni konu'da yazdiklarimi buraya'da aktariyorum.. Lütfen yardim edermisiniz..

Iyi aksamlar kizlar..

Benim adetlerim cok düzenliydiler (28-29 gün).. Eylül ayinda hamile kaldim ama daha 5-6 haftalik iken düsük yaptim..

Eylül 26'sinda düsük yaptim ve ekim 24'de adet oldum..

Ekim 28-29'zunda kasik agrilari cektim sanki adet sancisi gibi (erken yumurtlama düsüncesiyle, esimle beraber olduk bi iki gün)

Ve demin, yani kasim 8'de adet oluyormusum gibi kan geldi.. Sadece iki hafta sonra..

Sizce bu nedir.. :44::44: Kafayi yemek üzereyim.. :43::43:

Evde tek basimayim, ne yapacagimida sasirdim.. Ne olur biri bisey söylesin.. :43::43::43:

Bisey sorucam ilk hamileligini adetten ne kadar sonra ogrendin bide belirtilerin nelerdi anlatabilirmisin

Kizlar demin yeni konu actim... Yeni konu'da yazdiklarimi buraya'da aktariyorum.. Lütfen yardim edermisiniz..

Iyi aksamlar kizlar..

Benim adetlerim cok düzenliydiler (28-29 gün).. Eylül ayinda hamile kaldim ama daha 5-6 haftalik iken düsük yaptim..

Ekim 28-29'zunda kasik agrilari cektim sanki adet sancisi gibi (erken yumurtlama düsüncesiyle, esimle beraber olduk bi iki gün)

Ve demin, yani kasim 8'de adet oluyormusum gibi kan geldi.. Sadece iki hafta sonra..

Evde tek basimayim, ne yapacagimida sasirdim.. Ne olur biri bisey söylesin.. :43::43::43:

düşük ıcın gecmıs olsun,,,mevlam saglıklı evlatlar nasıp etsın,,
sımdık anladıgım dogruysa eger adet oldun sonra 14 gun sonra bı kac damla kan geldı ,,
sımdık adetın bırıncı gununu baz alırsan ve 14 gun say sonra 9 gun daha ekle o zaman yerlesme kanaması oldugunu bılıom cunku anca bebek rahıme yerlesmeye baslarmıs o zaman,,
benım adetıme 1 hafta vardı lekelendım ık gun sonra adet oldum,muhtemelen kımyasal gebelık yasadım cunku temızlendım ve 15 gun ustune lekelendıydım
bıraz bekle panık yapma,adet zamanına kadar bekle derım ben ,eger kesılırse veya adet olmazsan test yaptır sonrada doktora gorun,

Valla oğluma korunmadığım 2. ayda hamile kalmıştım hem de tek bir günle...(14.gün) Benim periyod 27 gün hala öyle...
Bilmiyordum böyle olmayacağını, 2. için uğraşacağımı hani okul da var ya yaz tatiline denk getirmek istedim büyütürüm biraz dedim dedim ama...

bende öyle düşünmüştüm canım.ilk bebek nasılsa kızda olsa erkekte olsa farketmez demiştim.yaaa ALLAH isteyen herkese nasip etsin.kızı oğlanı ilkindede farketmez ikincisindede bence.Rabbim hamile kalmamıza müsade etmediki birde cinsiyet seçelim dimi? senin bat nezaman? benim 12-13 gibi.son4-5 gün yani.idrar testi yaptım dayanamadım ama negatif hep.kanda ne olur bilmiyorum.

düşük ıcın gecmıs olsun,,,mevlam saglıklı evlatlar nasıp etsın,,
sımdık anladıgım dogruysa eger adet oldun sonra 14 gun sonra bı kac damla kan geldı ,,
sımdık adetın bırıncı gununu baz alırsan ve 14 gun say sonra 9 gun daha ekle o zaman yerlesme kanaması oldugunu bılıom cunku anca bebek rahıme yerlesmeye baslarmıs o zaman,,
benım adetıme 1 hafta vardı lekelendım ık gun sonra adet oldum,muhtemelen kımyasal gebelık yasadım cunku temızlendım ve 15 gun ustune lekelendıydım
bıraz bekle panık yapma,adet zamanına kadar bekle derım ben ,eger kesılırse veya adet olmazsan test yaptır sonrada doktora gorun,

ben adet olduktan 15 gün sonra, yani bugun adet oluyormusum gibi kan geldi.. anlatabildimmi bilmiyorum..

yani normal adetime daha 2 hafta var..

off yaaa:43::43: nedir bu anlamadim ki

Bisey sorucam ilk hamileligini adetten ne kadar sonra ogrendin bide belirtilerin nelerdi anlatabilirmisin

Bir gün geçtiğinde öğrendim. İnan belirtiler regl ile aynı, aynı olmasa her ay anlardım, ama zaten o günlerde tutunduğu için ondan sonraki günlerde belirtiler yoğunlaşıyor, sıkışma hissi oluyordu devamlı tuvalate gidiyordum, memelerde iğnelenme gibi...

Zaten yarin ilk isim doktora gitmek...

Ama niye böyle oldu anlamadim :14::14:

ya yenı dusuk yapmısın hormonlar oturmamısdır,
yanı bazen oluyo boyle seyler evhamlanma ama tabıkı cıddı bı kanaman olursa yada sıddetlı agrın
tabıkı o zamaan bekleme gece olsa bıle gıt doktora,,

bende öyle düşünmüştüm canım.ilk bebek nasılsa kızda olsa erkekte olsa farketmez demiştim.yaaa ALLAH isteyen herkese nasip etsin.kızı oğlanı ilkindede farketmez ikincisindede bence.Rabbim hamile kalmamıza müsade etmediki birde cinsiyet seçelim dimi? senin bat nezaman? benim 12-13 gibi.son4-5 gün yani.idrar testi yaptım dayanamadım ama negatif hep.kanda ne olur bilmiyorum.

Üzgünüm dün bat günümdü. Mutsuzlar arasına yazıldım bile yeni bat 4 Aralık...
Bu şartlarda Allah ne verirse hayırlısı sağlıkla inşallah.
Allah hepimizin dualarını kabul etsin...

Bir gün geçtiğinde öğrendim. İnan belirtiler regl ile aynı, aynı olmasa her ay anlardım, ama zaten o günlerde tutunduğu için ondan sonraki günlerde belirtiler yoğunlaşıyor, sıkışma hissi oluyordu devamlı tuvalate gidiyordum, memelerde iğnelenme gibi...

sagol canim cevabin icin.ben adet gunu test yaptim negatif 5.gun oldu gelen giden yok idrara sik cikmiyorum ama diger belirtileri yasiyorum hayirlisi pazartesiye kadar beklicem artik insallah mutlu haberi alirim:)

kızlar slm bugün geldi kırmızılar çok şükür yarın hastane yolları ve yeniden aşılama macerası hadi hayırlısı diyorum BAT şimdilik 6 aralık

canım bazen düşükten sonra düzensizleşme olabiliyor yada yerleşme kanaması hadi hayırlısı inş

İyi akşamlar kızlar nasılsınız benim ovü testi hakkında yorum bekliyorum dünde bugünde çok koyu çıktı daha yumurtlama olmadımı sizce

koyuluk 2 yda 3 gün devam edebiliyor silik çizgiyi yeniden göreceksin işte o zaman yumurtan çatlamaya hazır yada çatlamış

Iyi aksamlar kizlar..

Hala kanamam devam ediyor.. :14:

Gece hic uyuyamadim.. Ve doktora ulasmama daha 2 saat var..

Herkese günaydın...

Dün idrar yollarında yaşadığım sancı dolayısıyla doktora gittim.

Kan ve idrar tahlillerimin sonucunu doktorum şöyle söyledi..

Taş yok, kum yok, bebek yok..

Bu ay benim için kapanmıştır.

Rabbim herşeyin hayırlısını versin...

merhabalarrrrrr Bizde eşimle kasım ayında tanımıştık veeeeee 2 gün önce hamile oldugumu ögrendim çok mutluyum allah herkeze nasip etsinnnnnnnnnnnnnn
:))))

Back