• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
şu an sizlere hamileyim diye haykırmayı o kadar çok isterdim kiiiiii.......................
AMA MALESEF CANLARIM ŞİMDİ GELDİM HASTANEDEN BETA HCG 1.20 YANİ NEGATİİFFF Bİ KERE DAHA ÇARPTI SURATIMA :43::43:
DOKTORUM 2-3 AY BEKLEYELİM ONDAN SONRA AŞILAMA YAPARIZ DEDİ OLMAZSA. İLAÇDA KULLANMYACAM HİÇ ATEŞDE ÖLÇMEYECEĞİM. OVÜ TESTİ ALMAYI İSTİYORUM AMA EŞİM ONUDA İSTEMİYOR ONLA İLGİLİ HİÇBİR UĞRAŞTA BULUNMA AT KAFANDAN AKIŞINA BIRAK DİYOR BAKALIM BU AY ÖYLE YAPMAYA ÇALIŞACAĞIM ADET OLMADIM HENÜZ HİÇ OLMAZDI GECİKMEM DEMEK Kİ ÇOK STRES YAPMIŞIM SABAH HASTANEDE BAYILDIM BEKLERKEN ACİLE YATIRMIŞLAR SERUM TAKMIŞLAR ANCA KENDİME GELDİM VALLA BAŞ DÖNMESİ MİDE BULANTISI KÜT GİTMİŞİM:44:

NEYSE ÇOK KONUŞTUM BU AYDA OLMADI İŞTE ÇOK ÜMİTLENMİŞTİM RABBİM SEN YARDIM ET NE OLUR YA DAYANMA GÜCÜ VER YADA BEBEĞİMİZİ :16: YOKSA BU GİDİŞLE DOĞUMHANEYE DEĞİL RUH SAĞLIĞINA GİDECEĞİZ........

Kuzucuğummmm sıkma canını,kötü düşünme,şartlandırma kendini,akışına bırak,koklaşmanın kaynaşmanın tadını çıkar,diğer türlü yapmamız gereken bir işmiş gibi oluyor şartlandırdığımız için kendimizi sıkıyoruz,istiyoruz ama sonuçta olmuyor.Benim durumum daha belli değil ama ben bu ay hiç düşünmedim sadece o anı yaşamak istedim ve her gün yaptım :17:adamım isyan edecek durumdaydı ama önceki aylar yok bugün yapalım yok yarın yapalım tadı kaçmıştı...İçini ferah tut,derin derin nefes al,hayatın tadını çıkar,kocişine iyi bak,mutlu ol,bol bol dua et,biz çok güçlü kadınlarız :13:

hayırlı güzel haberler ınş umarım olur.bnde cok ıstıyorum ama mevlam nasip ederse .
inşallah canım benim inşallah Rabbim sanada banada hepimize nasip eylesin hayırlı zamanda hayırlı evlatlar :16:
canımmm Allah büyük... bebişin en güzel zamanı bekliyodur emin ol... Eşin haklı bu ay hiç bişey yapma biraz sakin bi ay geçirmeye çalış... doktorun söylediği 2-3 ayı sanki yeni evlenmişsiniz ve evliliğinizin ilk 3 ayıymış gibi geçir henüz bebek istemediğinizi felan düşün.. psikolojik olarak biraz rahatlat kendini.. Rabbim hakkında hayırlısı versin canım benimm... Ama üzülmek yoookkkk ona göreeee.... minikler zamanlarını bekliyolarr biz kendimizi kasıyoruz baya olmuyo diye ama elde değil maalesef... Sen dediğimi yapmaya çalış canımmm.. Öpüyoruuummmmmmmmmmmmmm :54::54::54:
canımcım çok sağolun iyi ki varsınız burasıda olmasa hepten bunalırdım sizlerle konuştukca da rahatlıyorum Rabbim bütün dualarımızı kabul eylesin inşallah :16:
:ssz:

üzülme canım ya ben de bikaç aydır deniyorum isteyip de olmaması cok kötü bişeymiş gercekten.Allah hayırlı evlatlaar nasip etsin herkese inşallah.
aynen canım isteyipte olmaması insanı yıkıyor zaten ben ilk baştan beri istiyordum ama korktuğum için korundum keşke yapmasaydım keşke...
tatlım güçlü ol bu ay olmadıysa aralık için sıkı çalışmalara başlarsın rabbim en doğru zamanda verecektir meleklerimizi ben kafadan 2 3 ay pas geçiyorum zaten önce şu kistim için tedavimi olacam ilaçlarıma başladım birbirimiz için dua edelim yapacağımız en güzel şey bu
mecbur öyle yapacağız canım da bi adet olsam da başlasam bi an önce çalışmalara :34: ben her zaman dua ediyorum canım hepimiz için :16:
Kuzucuğummmm sıkma canını,kötü düşünme,şartlandırma kendini,akışına bırak,koklaşmanın kaynaşmanın tadını çıkar,diğer türlü yapmamız gereken bir işmiş gibi oluyor şartlandırdığımız için kendimizi sıkıyoruz,istiyoruz ama sonuçta olmuyor.Benim durumum daha belli değil ama ben bu ay hiç düşünmedim sadece o anı yaşamak istedim ve her gün yaptım :17:adamım isyan edecek durumdaydı ama önceki aylar yok bugün yapalım yok yarın yapalım tadı kaçmıştı...İçini ferah tut,derin derin nefes al,hayatın tadını çıkar,kocişine iyi bak,mutlu ol,bol bol dua et,biz çok güçlü kadınlarız :13:

sağolun canım benim ya sizde olmasanız hepten bunalıma girerdim bu ay rahat olmaya takmamaya çalışcam inşallah :44:

Bende henüz olmadım...Yani benim de hiç gecikmezdi,dün olmalıydım bugün de bekliyorum...Acaba stres ya da hava değişimleri mi etkiledi...Çünkü dün ve bugünkü testler negatif ve belirtim falan yok...Hafif bel ağrısı ve az az yanlardan batma hissi...

Eşime olmazsa sabah kan testi yaptırayım dedim öyle ne gerek var der gibi baktı yüzüme yani dur bakalım heveslenme demek istedi....

Acaba vücudumuz düşüncelerimizden etkileniyor mu...Ooofff offfff:110:

Birazdan sıcak bir duş alıcem..Genelde adet olurken rahatlatır beni...Umarım olmam tabii....Rahatlarım belki azıcık,biraz da duygusallığım rahmetli babam geldi aklıma bütün gün...göz damlalarım sınırdaydı bütün gün:43:

Son düzenleme:
Yesalp üzülme canım,bende adet oldum bugün,hele okulda olunca iyice üzüldüm,ağlayamadığım için öğrencilere ateş püskürdüm,gerçi 1 senedir genelde hep okulda oldum,aynını yaşadım çoğu kez......eve geldim ağladım ağladım...içim boşaldı birden..herke çocuk muhabbeti yapıyor,çocuklarına ne yedirdiklerini anlatıyorlar,aldıkları kıyafetlerin fiyatını konuşuyorlar,çocuklarının yaptıkları hareketleri anlatıyorlar...üzülüyorum,düşünüyorum...Rabbim hepimizi bu dertten,bu sıkıntılardan kurtarsın innşallahh ...Tez vakitte haırlısıyla,sağlıkla rahmimize düşsün bebeğimiz....

Yesalp canım Allah sana sağlık versin....Lütfen kendine dikkat et bak merak ederiz seni sonraaaa:54:

Bende henüz olmadım...Yani benim de hiç gecikmezdi,dün olmalıydım bugün de bekliyorum...Acaba stres ya da hava değişimleri mi etkiledi...Çünkü dün ve bugünkü testler negatif ve belirtim falan yok...Hafif bel ağrısı ve az az yanlardan batma hissi...

Eşime olmazsa sabah kan testi yaptırayım dedim öyle ne gerek var ser gibi baktı yüzüme yani dur bakalım heveslenme demek istedi....

kuzum birkaç gün daha bekle..Ben zaten bu vücutlarımızdan birşey anlamadım herşeyimizden etkileniyor.Benim bir kere 8 gün gecikmişti hastaneye gitmiştik eşimle kan testi için.Kan testini beklerken olmuştummm:59:uyuz olmuştum yani gelme gelme hastanede gel nasıl bir vücutsa artık anlamadım ben:37::36:

Yesalp üzülme canım,bende adet oldum bugün,hele okulda olunca iyice üzüldüm,ağlayamadığım için öğrencilere ateş püskürdüm,gerçi 1 senedir genelde hep okulda oldum,aynını yaşadım çoğu kez......eve geldim ağladım ağladım...içim boşaldı birden..herke çocuk muhabbeti yapıyor,çocuklarına ne yedirdiklerini anlatıyorlar,aldıkları kıyafetlerin fiyatını konuşuyorlar,çocuklarının yaptıkları hareketleri anlatıyorlar...üzülüyorum,düşünüyorum...Rabbim hepimizi bu dertten,bu sıkıntılardan kurtarsın innşallahh ...Tez vakitte haırlısıyla,sağlıkla rahmimize düşsün bebeğimiz....

amin canım benim aminnnn..İnsana bu zamanlarda herşey batıyor kulakların sanki hep çocukla ilgili muhabbetleri duyuyor,beyne gönderiyor ve sıkıntı yapıyor.....

kuzum birkaç gün daha bekle..Ben zaten bu vücutlarımızdan birşey anlamadım herşeyimizden etkileniyor.Benim bir kere 8 gün gecikmişti hastaneye gitmiştik eşimle kan testi için.Kan testini beklerken olmuştummm:59:uyuz olmuştum yani gelme gelme hastanede gel nasıl bir vücutsa artık anlamadım ben:37::36:[/

Doğru diyorsun canım ben bi duş alıp oturayım babacığıma sonra da buradaki bütün dostlarıma dua edeyim en güzeli rahatlatır kesin,öpüyorum görüşürüz:54:

Kızlar nasılsınız bugünki ovü testimde dünki gibi çok koyu hala yumurtlamadım dı ben ya

Son 4 gunum bata.goguslerim cok agyiyor sistide.birde bugun kasiklarim segirdi.batmalarda yasiyorum.

Eşime olmazsa sabah kan testi yaptırayım dedim öyle ne gerek var der gibi baktı yüzüme yani dur bakalım heveslenme demek istedi....

Birazdan sıcak bir duş alıcem..Genelde adet olurken rahatlatır beni...Umarım olmam tabii....Rahatlarım belki azıcık,biraz da duygusallığım rahmetli babam geldi aklıma bütün gün...göz damlalarım sınırdaydı bütün gün:43:

Yesalp canım Allah sana sağlık versin....Lütfen kendine dikkat et bak merak ederiz seni sonraaaa:54:
kesinlikle öyle canım vücudumuz etkileniyor stres yapıyoruz kendimize ister istemez nasıl bi stres yaptıysam bugün hastanede ne hale geldim ölüyorum sandım bi an tamam dedim yani sonra bi baktım serum kolumda yatıyorum kendi kendimize yapıyoruz bu ay ben takmamaya düşünmemeye çalışacağım sende inşallah hamişsindir canım değilsende önümüzdeki aya sende kafandan sil at bebek düşüncesini akışına bırak ama inş bebişin seninledir de gerek kalmaz bidahaki ay çalışmaya :16:

bende eşime patlıyorum oda sağolsun sırf ben üzilmim diye şebeklik yapıyo daha da kızıyorum ona kırıyorum kalbini adamcağzın ne hallere giriyo görmelisiniz canım benim o ya o böyle olmasa varya ben çok daha kötü olurdum. Allah eşlerimzi başımızdan eksik etmesin lazım onlar bize dimi ama :34: üzülmicez canım takmıcaz bundan sonra düşünmicez bebek konusunu akışına bırakacaz başka türlü geleceği yok bu veletlerin naz yapıyorlar bize biz bu kadar üstüne düştükçe o yüzden üzme sende kendini olacak elbet olacak biz sabırsızlanmasak dahada tez olacak canım inşallah Rabbimin izniyle...

şu an sizlere hamileyim diye haykırmayı o kadar çok isterdim kiiiiii.......................
AMA MALESEF CANLARIM ŞİMDİ GELDİM HASTANEDEN BETA HCG 1.20 YANİ NEGATİİFFF Bİ KERE DAHA ÇARPTI SURATIMA :43::43:
DOKTORUM 2-3 AY BEKLEYELİM ONDAN SONRA AŞILAMA YAPARIZ DEDİ OLMAZSA. İLAÇDA KULLANMYACAM HİÇ ATEŞDE ÖLÇMEYECEĞİM. OVÜ TESTİ ALMAYI İSTİYORUM AMA EŞİM ONUDA İSTEMİYOR ONLA İLGİLİ HİÇBİR UĞRAŞTA BULUNMA AT KAFANDAN AKIŞINA BIRAK DİYOR BAKALIM BU AY ÖYLE YAPMAYA ÇALIŞACAĞIM ADET OLMADIM HENÜZ HİÇ OLMAZDI GECİKMEM DEMEK Kİ ÇOK STRES YAPMIŞIM SABAH HASTANEDE BAYILDIM BEKLERKEN ACİLE YATIRMIŞLAR SERUM TAKMIŞLAR ANCA KENDİME GELDİM VALLA BAŞ DÖNMESİ MİDE BULANTISI KÜT GİTMİŞİM:44:

NEYSE ÇOK KONUŞTUM BU AYDA OLMADI İŞTE ÇOK ÜMİTLENMİŞTİM RABBİM SEN YARDIM ET NE OLUR YA DAYANMA GÜCÜ VER YADA BEBEĞİMİZİ :16: YOKSA BU GİDİŞLE DOĞUMHANEYE DEĞİL RUH SAĞLIĞINA GİDECEĞİZ........

canım merhaba üzülüyor tabi insan ama elden bi şey gelmiyor. daha yaşın çok küçük senin. ben de normal hasta olduğum zamanlarda doktorlara belki hamileyimdir ilaçtan önde bi test yapalım diyordum.hep test yapılırdı malesef sonuç negatif:((
valla ben alıştım bir senedir kanıksadım galiba bu durumu.kafana takma ,pozitif ol.

canım merhaba üzülüyor tabi insan ama elden bi şey gelmiyor. daha yaşın çok küçük senin. ben de normal hasta olduğum zamanlarda doktorlara belki hamileyimdir ilaçtan önde bi test yapalım diyordum.hep test yapılırdı malesef sonuç negatif:((
valla ben alıştım bir senedir kanıksadım galiba bu durumu.kafana takma ,pozitif ol.

merhaba canım haklısın da işte elimde değil ki işte atamıyorum kafamdan ama bu ay atacam inşallah :34:
Rabbim hepimize tez zamanda Hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip eylesin inşallah :16:

İyi akşamlar kızlar nasılsınız benim ovü testi hakkında yorum bekliyorum dünde bugünde çok koyu çıktı daha yumurtlama olmadımı sizce

Kızlar kırmızılar gelmedi de sanki affedersiniz çişim var gibi geliyor gidiyorum azıcık..Çamaşırıma da sanki bi sıvı gelecek gibi hissediyorum ama bi bakıyorum temiz...Psikolojik ya da üşüttüm her açıdan benn:52::52::52:

Herkese hayırlı, huzurlu akşamlar diliyorum bende yemeğini hazırlıyım kocamın:54:

Kırmızıların gelmesine daha 7-8gün var ve ben dayanamayıp test yaptım,doğal olarak negatif çıktı.

Kasıkta ağrı ve batmalarım başladı, adet belirtilerim de aynen böyle. Sanırım olmayacak.:25:

Önce Allahın izniyle tabi ama çin takvimi bu ay kızı gösteriyor...

evet canım bende baktım :) olsa çok güzel tabi.ama ALLAH neyi kısmet ederse o kabuldur bizim için.sağlıklı sıhatli olsunda.gerisi boş valla.bizim yaş ilerlediği için zorlanıoruz galiba.nedersin?

Her zaman olduğu gibi tam adet günümde hiç gecikmeden kırmızıcıklar geldi. yahu 1 gün geciksede ümitlensem diye bakıyorum ama saati bile gecikmiyo o kadar düzenli bi döngüm var ki sağolsun. şimdi bu bir ay nasıl geçer artık bekle işin yoksa:( 9 aralık hamiş kalmak isteyenler listesinde yerim şimdiden hazır napalım artık nasip.

Back