şu an sizlere hamileyim diye haykırmayı o kadar çok isterdim kiiiiii.......................
AMA MALESEF CANLARIM ŞİMDİ GELDİM HASTANEDEN BETA HCG 1.20 YANİ NEGATİİFFF Bİ KERE DAHA ÇARPTI SURATIMA
DOKTORUM 2-3 AY BEKLEYELİM ONDAN SONRA AŞILAMA YAPARIZ DEDİ OLMAZSA. İLAÇDA KULLANMYACAM HİÇ ATEŞDE ÖLÇMEYECEĞİM. OVÜ TESTİ ALMAYI İSTİYORUM AMA EŞİM ONUDA İSTEMİYOR ONLA İLGİLİ HİÇBİR UĞRAŞTA BULUNMA AT KAFANDAN AKIŞINA BIRAK DİYOR BAKALIM BU AY ÖYLE YAPMAYA ÇALIŞACAĞIM ADET OLMADIM HENÜZ HİÇ OLMAZDI GECİKMEM DEMEK Kİ ÇOK STRES YAPMIŞIM SABAH HASTANEDE BAYILDIM BEKLERKEN ACİLE YATIRMIŞLAR SERUM TAKMIŞLAR ANCA KENDİME GELDİM VALLA BAŞ DÖNMESİ MİDE BULANTISI KÜT GİTMİŞİM:44:
NEYSE ÇOK KONUŞTUM BU AYDA OLMADI İŞTE ÇOK ÜMİTLENMİŞTİM RABBİM SEN YARDIM ET NE OLUR YA DAYANMA GÜCÜ VER YADA BEBEĞİMİZİ YOKSA BU GİDİŞLE DOĞUMHANEYE DEĞİL RUH SAĞLIĞINA GİDECEĞİZ........
Kuzucuğummmm sıkma canını,kötü düşünme,şartlandırma kendini,akışına bırak,koklaşmanın kaynaşmanın tadını çıkar,diğer türlü yapmamız gereken bir işmiş gibi oluyor şartlandırdığımız için kendimizi sıkıyoruz,istiyoruz ama sonuçta olmuyor.Benim durumum daha belli değil ama ben bu ay hiç düşünmedim sadece o anı yaşamak istedim ve her gün yaptım adamım isyan edecek durumdaydı ama önceki aylar yok bugün yapalım yok yarın yapalım tadı kaçmıştı...İçini ferah tut,derin derin nefes al,hayatın tadını çıkar,kocişine iyi bak,mutlu ol,bol bol dua et,biz çok güçlü kadınlarız :13: