Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
şu an sizlere hamileyim diye haykırmayı o kadar çok isterdim kiiiiii.......................
AMA MALESEF CANLARIM ŞİMDİ GELDİM HASTANEDEN BETA HCG 1.20 YANİ NEGATİİFFF Bİ KERE DAHA ÇARPTI SURATIMA
DOKTORUM 2-3 AY BEKLEYELİM ONDAN SONRA AŞILAMA YAPARIZ DEDİ OLMAZSA. İLAÇDA KULLANMYACAM HİÇ ATEŞDE ÖLÇMEYECEĞİM. OVÜ TESTİ ALMAYI İSTİYORUM AMA EŞİM ONUDA İSTEMİYOR ONLA İLGİLİ HİÇBİR UĞRAŞTA BULUNMA AT KAFANDAN AKIŞINA BIRAK DİYOR BAKALIM BU AY ÖYLE YAPMAYA ÇALIŞACAĞIM ADET OLMADIM HENÜZ HİÇ OLMAZDI GECİKMEM DEMEK Kİ ÇOK STRES YAPMIŞIM SABAH HASTANEDE BAYILDIM BEKLERKEN ACİLE YATIRMIŞLAR SERUM TAKMIŞLAR ANCA KENDİME GELDİM VALLA BAŞ DÖNMESİ MİDE BULANTISI KÜT GİTMİŞİM:44:

NEYSE ÇOK KONUŞTUM BU AYDA OLMADI İŞTE ÇOK ÜMİTLENMİŞTİM RABBİM SEN YARDIM ET NE OLUR YA DAYANMA GÜCÜ VER YADA BEBEĞİMİZİ YOKSA BU GİDİŞLE DOĞUMHANEYE DEĞİL RUH SAĞLIĞINA GİDECEĞİZ........

Son düzenleme:

üzülme canım başımıza ne gelirse stresten geliyor oluruna bırak diyecem ama bende de aynısı olur bırakılmıyor öyle birşeyki bu nasıl bir istek nasıl bir özlem vaz geçilmiyor allah yardımcımız olsun allahım çok bekletmesin

aynen canım ya herşeyin farkındayız biliyoruz ki stres etkiliyor ama yine de atamıyoruz kafamızdan Rabbim yardımcımız olsun çok bekletmesin inşallah

Şimdi sana ne kadar sıkma canını,üzülme falan desem de faydası yok biliyorum.üzülüyorsun tabi hatta belkide ağlıyorsun.Ama işte her zaman Rabbimin planları neyse o oluyor , bizimkiler değil.En hayırlı zamanda , en güzelinden verecek sana dao zaman 'senin için ne çok bekledim ben eşşek sıpası' diye diye totosuna vurursun annesi...

yesalp canım üzülme olacak inş batın kac gun gectı pekı

yesalp tatlım hakkında hayırlısı olsun,bencede bu ay oluruna bırak...
senin kaç gün geçmişti canım.
benimde 2 günüm geçti,3ün içindeyim.
acaba stresten mi diyorum bende.
ama kastıkça,çok didikledikçe bu iş olmuyor onu anlıyoruz yavaş yavaş.
Rabbim hiçbirimizi çok bekletmesin hayırlısıyla

kızlar kan testınde geç cıkabılıyor degıl mı

20 kasım canım beklemedeyim :)

anladım cnm bnde adet olucam gıbı bır duygu var sankı ya sabah sancı fln degıl de bı hassaslık oluyr ya öyle bişi hissetım

aminn canım benim sağolasın güzel dileklerin için inşallah öyle olur Rabbim hepimizin her zaman yardımcısı olsun...
yesalp canım üzülme olacak inş batın kac gun gectı pekı
üzülüyorum ama geçiştirmeye çalışıyorum canım dündü batım ama hiç gecikmezdi sanırım bu ay baya bi stres yaptım...

öyle yapacam canım oluruna bırakacam dündü canım bat ama hiç gecikmezdi stresten olduğu kesin canım ama takmamak elde değil ki...

yesalp canım belkı yenı olustugu ıcın kanda cıkmamıstr bır daha yapacak mısın kan testı

Yesalp canim bende ayni durumdayim kan testi yaptirmadim ama idrarda negatif cikti ve yanilma payi oldugunu dusunmuyorum oyle zorki beklemek bogazina bir yumruk gibi saplaniyo ama derdi veren guzel mevlam dermanida vericek suphesiz rabbim veripde acisini yasatacaksa boyle bekletsin bizi hayirlisini versin dualarim senin ve tum arkasaslarim icin... Rabbim yardimcimiz olsun

idrarda geç çıkabiliyor canım o yüzen kanda kesin sonuç almadan üzme kendini. haklısın söylediklerini hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eylesin Rabbim bize

idrarda geç çıkabiliyor canım o yüzen kanda kesin sonuç almadan üzme kendini. haklısın söylediklerini hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eylesin Rabbim bize

insallah dedigin gibi olur canim 3 yildir bekliyorum olmazsa asilama yaptiricam allah biliyoya hic istemiyorum her ay erteliyorum hastaneden okadar nefret ettim ki migdem kaldirmiyo artik insallah pazartesi hayirli haberler veririm size tabi ozamana kadar hastalanmazsam:)

canımmm Allah büyük... bebişin en güzel zamanı bekliyodur emin ol... Eşin haklı bu ay hiç bişey yapma biraz sakin bi ay geçirmeye çalış... doktorun söylediği 2-3 ayı sanki yeni evlenmişsiniz ve evliliğinizin ilk 3 ayıymış gibi geçir henüz bebek istemediğinizi felan düşün.. psikolojik olarak biraz rahatlat kendini.. Rabbim hakkında hayırlısı versin canım benimm... Ama üzülmek yoookkkk ona göreeee.... minikler zamanlarını bekliyolarr biz kendimizi kasıyoruz baya olmuyo diye ama elde değil maalesef... Sen dediğimi yapmaya çalış canımmm.. Öpüyoruuummmmmmmmmmmmmm

üzülme canım ya ben de bikaç aydır deniyorum isteyip de olmaması cok kötü bişeymiş gercekten.Allah hayırlı evlatlaar nasip etsin herkese inşallah.

tatlım güçlü ol bu ay olmadıysa aralık için sıkı çalışmalara başlarsın rabbim en doğru zamanda verecektir meleklerimizi ben kafadan 2 3 ay pas geçiyorum zaten önce şu kistim için tedavimi olacam ilaçlarıma başladım birbirimiz için dua edelim yapacağımız en güzel şey bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…