• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık KASIM KLOMEN OVİTRELLE /GEBELİK BEKLEYEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ınsallah Burdaki herkes hamile kalır ♥Cok zor dönemlermıs gerçekten herkes stres yapma dıyor sa nasıl yapılmaz onu anlamıyorum yapılıyor işte😣😣 bugun 2 arkadaşımın da hamıle olduğunu öğrendım hatta biri geçen ay evlendı ilk geceden kalmıs rabbım büyük yA vallaha nasip işte sınavımız Buda galıba :KK1::KK43:
Seni çok iyi anlıyorum canım stres oluyor ister istemez ama arkadaşların hamilelik haberi beni de çok etkiliyor geç kalmış hissettiriyor insana hiç olmayacakmış gibi bende öyle hissediyorum

Seni çok iyi anlıyorum canım stres oluyor ister istemez ama arkadaşların hamilelik haberi beni de çok etkiliyor geç kalmış hissettiriyor insana hiç olmayacakmış gibi bende öyle hissediyorum
Aynen canım ya eskısı gibi kendımı yıpratmıyorum ama üzülüyor ınsan korkuyor tek cızgı görmekten bıktım çünkü 15 tane yapmısımdır belkı daha fazla hep sonunda 2 gün kendıme gelemıyorum 🥺😫😤

Aynen canım ya eskısı gibi kendımı yıpratmıyorum ama üzülüyor ınsan korkuyor tek cızgı görmekten bıktım çünkü 15 tane yapmısımdır belkı daha fazla hep sonunda 2 gün kendıme gelemıyorum 🥺😫😤
Ama alıştık biz artık bunlara ilk ay o kadar kötüydü benim için ilk deneme stres sinir uykusuzluk ağlama felan hamike olsam şaşırırdım o kadar strese şimdi kendime söz verdim bu ay da olmayabilir ama pes etmeyeceğim üzülsemde ağlamıcam düşünmemeye çalısıcam inanıyorum bizlerde anne olacağız doktor hiç birimize imkansız anne olmam demediya Allahım nasip edecek te olacak 👼🏻🤲🏻

Ama alıştık biz artık bunlara ilk ay o kadar kötüydü benim için ilk deneme stres sinir uykusuzluk ağlama felan hamike olsam şaşırırdım o kadar strese şimdi kendime söz verdim bu ay da olmayabilir ama pes etmeyeceğim üzülsemde ağlamıcam düşünmemeye çalısıcam inanıyorum bizlerde anne olacağız doktor hiç birimize imkansız anne olmam demediya Allahım nasip edecek te olacak 👼🏻🤲🏻
Aynen canım biz kötü insanlar elbet degılız. Rabbim zamanını beklıuor sadece 💪🏾🤲🏻 Verecek ama en guzelını verecek. Tek duam Allhım cok aratmadan nasip etsın ınsallah herkese herkese ısteyen herkese ♥️🤰🏼Co güze bır duygu olsa gerek 😫😫😫

Aynen canım biz kötü insanlar elbet degılız. Rabbim zamanını beklıuor sadece 💪🏾🤲🏻 Verecek ama en guzelını verecek. Tek duam Allhım cok aratmadan nasip etsın ınsallah herkese herkese ısteyen herkese ♥🤰🏼Co güze bır duygu olsa gerek 😫😫😫
Hemde ne güzeldir annelik 🌸

Kızlar bakar misiniz sizce bisey var mi adete 5 gün var

Eklentiler

• 7044D715-3FEE-4B22-B6AC-D04AB67F73AE.jpeg
    7044D715-3FEE-4B22-B6AC-D04AB67F73AE.jpeg
    84,3 KB · Görüntüleme: 27
Back