• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık KASIM KLOMEN OVİTRELLE /GEBELİK BEKLEYEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım düşünce vücut normal çalısmaya başlar ben kilo vermeye basladım metabolizma hızlandıya eskiden çok halsiz olurdum çabuk yorulurdum adetin düzensiz olurdu az olurdu şimdi çok şükür hepsi düzeldi ben 1.5 yıl oldu kuzum

Benimde 20 gun once fln gibi yaptirdgm tahlilde 1.8 e dusmustu. Degerim iyi artik yani. Hatta tiroid bazi vajinal akinilarda antikor uretebiliyor gibi bisey dedi doktorum. Oda spermi oldurebilir dedi. Hos ona yapilabilecek bir tedavi yokmus ama varsa bilelim dedi ona bile bakti ilk aydan normal dedi.

Aynen birde ikimizde sanki korunmayi birakinca hop olcak kafasindaydik :) olmayinca gorduk gunumuzu:) bencede bana haksizlik ediyo valla cunku ne kadar ugrastigimi goruyo ama bence korkularina yenik dusuyo. Ne olsa biliriz en azindan sonucunu ya doktorum dedi hastane yakin evde bile verebilir ben labaratuara haber veririm hemen birakirsn dedi ama onu soyleyemedim bile ona cunku ilk test yapalim mi dedigimde cok tepki verdi. Aslinda yaptirsa bisey cikmadigini gorurse rahatlicak kafasi iyice ama... gel de anlat.. hsg yi ben dr cevat bayrak a cektircem burada okudum anestesiziz echomar bide sudomed mi oyle bir yerde cekiyor 650 ₺ ymis kuzum. Ztn her ay doktora 650₺ veriyorum ilaclar haric aldigim vitaminlere yatirdigm parayi da katarsak artik bunada vermisim cok mu. Tum bunlari toplasam tup bebek yapmistik:) saglik olsunda artk hic biseyin parasinda pulinda degilim. Psikolojim bozuluyo ve onu hic bir sekilde satin alamiyorsun.
Kesinlikle öyle canım benim önemli olan kendi sağlığımız psikolojimiz yollardır bekleyen sürekli düşük yapanları çok görüyorum onlar nasıl dayanıyorsa bizde öyle dayanacağız hsg çektir bu ay olmazsa ozaman ama inşallah olur kaç yumurta olmustu

Benimde 20 gun once fln gibi yaptirdgm tahlilde 1.8 e dusmustu. Degerim iyi artik yani. Hatta tiroid bazi vajinal akinilarda antikor uretebiliyor gibi bisey dedi doktorum. Oda spermi oldurebilir dedi. Hos ona yapilabilecek bir tedavi yokmus ama varsa bilelim dedi ona bile bakti ilk aydan normal dedi.
Aaa onu duymadım ben kız nasıl bakılıyor ona

canım iğne vurulduktan 36 saat sonra etkisini gösteriyor..ona göre ilşkiyi ayarlayın..birde spermler rahimde 72 saat canlı kalabiliyor..askerler içeride hazırda bekliyor bile olabilir:KK76:
ovülasyon testi yapanlar oluyor ama ben hiç yapmadım iğneden sonraki üç günü değerlendirdik zaten aynen spermler içerde bekliyor Çatlama olduktan sonra buluşur onlar 😻 doktor bana tüp bebek te biz dölleyip rahme koyuyoruz yumurtayı ama yüzde 30 şans veriyoruz dedi yani normal döllenme olmaması gayet doğal denemeye devam dedi

Kesinlikle öyle canım benim önemli olan kendi sağlığımız psikolojimiz yollardır bekleyen sürekli düşük yapanları çok görüyorum onlar nasıl dayanıyorsa bizde öyle dayanacağız hsg çektir bu ay olmazsa ozaman ama inşallah olur kaç yumurta olmustu

Gecen ay 3 taneydi bu ay 2 taneydi canim. Birisi cat ignesinden 2 gun once catlamisti kendiliginden o gunude degerlendirdik digeride cat ignesiyle catladi 20mm civariydi igneyi oldugumda. Ama doktor bu olculer aslinda kesenin olculeri biz yumurtayi gormuyoruz onun kesesini goruyoruz dedi bize tahmini bilgi veriyor o buyukluk insanlar yumurta buyuklugu gibi algilar ama yumurta kesesinin buyuklugu imis aslinda.

Gecen ay 3 taneydi bu ay 2 taneydi canim. Birisi cat ignesinden 2 gun once catlamisti kendiliginden o gunude degerlendirdik digeride cat ignesiyle catladi 20mm civariydi igneyi oldugumda. Ama doktor bu olculer aslinda kesenin olculeri biz yumurtayi gormuyoruz onun kesesini goruyoruz dedi bize tahmini bilgi veriyor o buyukluk insanlar yumurta buyuklugu gibi algilar ama yumurta kesesinin buyuklugu imis aslinda.
Aaa öyle miymiş inşallah içindeki yumurtalarda büyüktür inşallah ikiz annesi olursun 🙏🏻👼🏻👼🏻

canım iğne vurulduktan 36 saat sonra etkisini gösteriyor..ona göre ilşkiyi ayarlayın..birde spermler rahimde 72 saat canlı kalabiliyor..askerler içeride hazırda bekliyor bile olabilir:KK76:

Kuzum biz bir onceki gunu iliski yasadik igneden ogne gunu bos sonraki gunu tkrr iliski daha napalim artk. Bu arada benim 36 saatten once catlamista olabilir ben igneyi sali oldum pers kontrole gittigimde catlamisti yumurtam. Yani sanirim errtesi gunu catladi bende. Gece ayda oyle olmustu 22 saatte fln o seffaf akinti gelmisti anlamistm catladigini bu ay catlama belirtisini zerre hissetmedm doktoa dedm catlamadi galba dedm ama catlamis. Olcagi varsa burdan okudum igne oncesinde iliski yasamislar sonrasinda yasayamamislar hic hemde ama hamile kalmisti. Bi kiside yazmis hergun denemis olmamis gun asiri denemis olmamis tek gun denemis onda olmus. Yani yeterki Allah istesin amuda kalksak olmuyor yoksa:(

Reglim bir başlasın ilk 10 gün havuç sonra ki günler kuru incir yiyeceğim yumurtaya çok faydalıymış

Kuzum biz bir onceki gunu iliski yasadik igneden ogne gunu bos sonraki gunu tkrr iliski daha napalim artk. Bu arada benim 36 saatten once catlamista olabilir ben igneyi sali oldum pers kontrole gittigimde catlamisti yumurtam. Yani sanirim errtesi gunu catladi bende. Gece ayda oyle olmustu 22 saatte fln o seffaf akinti gelmisti anlamistm catladigini bu ay catlama belirtisini zerre hissetmedm doktoa dedm catlamadi galba dedm ama catlamis. Olcagi varsa burdan okudum igne oncesinde iliski yasamislar sonrasinda yasayamamislar hic hemde ama hamile kalmisti. Bi kiside yazmis hergun denemis olmamis gun asiri denemis olmamis tek gun denemis onda olmus. Yani yeterki Allah istesin amuda kalksak olmuyor yoksa:KK43:
Rabbim kullarını üzmek istemez bunlar bizim imtihanımız sadece canım sen çok stresten kaybediyorsun bir silkin kendine gel bakayım. 😘💆🏼‍♀️ Adet günün geçmeden de test yapma :KK47::dua::KK24:

Rabbim kullarını üzmek istemez bunlar bizim imtihanımız sadece canım sen çok stresten kaybediyorsun bir silkin kendine gel bakayım. 😘💆🏼‍♀️ Adet günün geçmeden de test yapma :KK47::dua::KK24:

Evet benim en buyuk nedenim stres. Yok kuzum bu aya kdr o kdr test yaptirdm ve yaptim ki bu adet gunum gecerse en az bir hafta alimi birseye surmem. Dedigin dogru annemde diyor bir rahat ol sen bir yila odaklan her aya degil diyo. Insallah guzel haberleri aldigimzda ztn geri donup bakinca gulcem belki bu hallerime...

Evet benim en buyuk nedenim stres. Yok kuzum bu aya kdr o kdr test yaptirdm ve yaptim ki bu adet gunum gecerse en az bir hafta alimi birseye surmem. Dedigin dogru annemde diyor bir rahat ol sen bir yila odaklan her aya degil diyo. Insallah guzel haberleri aldigimzda ztn geri donup bakinca gulcem belki bu hallerime...
Kesinlikle güleriz 😂 sen troid için test yaptırdım demiştin canım spermleri öldürüyormu diye nasıl yaptırdın ne testi o

Back