Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Canım buna hiç takılma alttaki kurumuş olduğu için her zaman daha koyu olur testte marka saat farkı bile çok önemli sen şimdi ne yap biliyor musun bu yaptığın fotoğrafla yarın yine son kini yaptığın saatte yap iki fotoğrafı kaşşılaştır çünkü test yine kurumuş olacak ve bşr önceki gün ki daha koyu gözükecek ben yaşadım aynılarını sen bu yanılgıya düşme
Sagol canim dediyin gibidir insallah❤️

Kizlar suna bakarmisiniz lutfen 1 degil bi kac kisi cevap yazin delirecek gibiyim. Bugun 8.gun. Max yazilan test dun sabah ilk idrarla yaptigim, digerini simdi yaptim ilk idrar degil. Dunkinden soluk sanki degilmi? 🥺 Ilk idrar olmadigi icin ve henuz 1 gun gectiyi icin soluk ola bilir mi? Allahim ya deyerlerim dusuyorda tekrar kimyasal geciriyosam?
Eki Görüntüle 2965856
Canım sakin ol benimde böyle soluktu kan testi verdim 18 çıktı 8.gün. 10.gün 56 oldu hala silikti niye koyulaşmıyo diye kendimi yedim şöyle şak diye kıpkırmızı çıksa diye baya bekledim muhtemelen değerin düşüktür ama pozitif sonuçta. Kötü düşünme bikez yaşadın diye hep yaşıcak değilsin kalbini kötü düşüncelerle doldurma

Hayırlısı buymuş demekki canım rabbim daha güzellerini nasıl etsin sana hiç üzülme diyemem illaki uzulurnur ama kendini yıpratacak kadarda yapma olur mu önümüzde koca hayat var o koca hayata kim bilir daha nelerdi sikistiracagiz
Öyle canım rabbim çaresiz dert vermesin napalım en azından çaresi var deniyoruz

Merhaba benimde 16 kasımda dondurulmuş 5. Gün 4bb embriyosu transfer edildi. 2. Transferimiz ilki negatifti. Bu arada bende çift rahim var. Sonuç çok şükür pozitif ama
26 kasım -10. gün 330
28 kasım -12. gün 626
29 kasım -13.gün 904
05 aralık - 19.gün 6727 bunlar beta değerlerim dün sabah lekenme ile uyandım kahverengi lekelenmler bugün ultrason bakıldı transferin 20. Günü kese var ama bebeği göremedik kese içinde çift çizgi var bu bebeğin gelişeceğini gösterir boş gebelik değildir denildi. Kanama da kesede görünmüyor ama bu düşük riskinin olmadığı anlamına gelmiyor dikkat et bol bol dinlen dedi. Değerlerim güzel artmıyor, kese var bebişim yok, lekelenmem de var çok endişeliyim..
Merhaba, bende çift rahimliyim daha önce de konuşmuştuk sizinle, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bende 30 kasımda 2. kez transfer oldum. ilki tutmadı.

Merhaba kızlar sonucum çıktı negatif 🥺 nasip değilmiş demek ki şimdi zamanı değilmiş
Canım bende polikistikoverliyin benim ikinci transferim aynı senin gibi olmuştu. 8.gün kanda 1.22 çıktı 12.günde de sonuç değişmedi. Ozaman söylemek istemedim zaman geçmezdi çünkü bide bi mucize olması için dua ettim sana belki sende durum değişir diye ama değişmedi. Pes etmek yok biraz dinlenip psikolojini toplayıp tekrar dene inşallah busefer pozitifi görüp kucağına alırsın bebişini var demekki daha vakti zamanı dualarımdasın ❤️🤲🏻

Kızlar benim anlamadığım sadece şu ünv hastanesinde yaptırdım ben tüp bebeğimi yumurta kalitemi bilmiyorum herseyin iyi dediler 3.gün taze transfer yaptılar geriye 6 yumurtam vardı hiç biri dondurulmadı yaşamadı dediler doktorla zaten görüşemiyoruz ben özel sectim bide doktorumu para veriyorum hemşireler açıklama yapıyor bilmiyorum ya bende mi bi tuhaflık var onlar mı ilgisiz illa özele mi gitmek lazım ilgi için

Nasıl bi yöntem bu ilk kez duyuyorum
Canım ben de takip ediyorum bu doktoru inanılmaz çok hamile kalan var adamın sana özel diyet ve işte ilişkiye gireceğin günleri söylüyor. O nederse dinle yap ve Allah’a bırak gerisini bak 2. Tedavine başlamadan dene ben transferden sonra gördüm yoksa bende kesin denerdim iki transfer arasında. İnşllah doğal yolla kalırsın 🤲🏻☺️☺️☺️😍😍

Canım bende polikistikoverliyin benim ikinci transferim aynı senin gibi olmuştu. 8.gün kanda 1.22 çıktı 12.günde de sonuç değişmedi. Ozaman söylemek istemedim zaman geçmezdi çünkü bide bi mucize olması için dua ettim sana belki sende durum değişir diye ama değişmedi. Pes etmek yok biraz dinlenip psikolojini toplayıp tekrar dene inşallah busefer pozitifi görüp kucağına alırsın bebişini var demekki daha vakti zamanı dualarımdasın ❤️🤲🏻
Çok teşekkür canımmm 💕

Ayyy insallahhh ağlattınız beni yaa Allah razı olsun birgün nasip olur insallah Aralık 22si doğum günüm pozitif olsaydı en güzel hediye bebeğim olacaktı ama nasip 32 yaşına giriyorum
Cnm üzülme her şerde hayır vardır biz bilemeyız sen mfk yöntemini dene lütfen bizde erkek faktörü oldugu için biraz sıkıntılı benım de bu gebelim devam etmezse denıcem onu

Merhaba kızlar sonucum çıktı negatif 🥺 nasip değilmiş demek ki şimdi zamanı değilmiş
Gönlümüz pozitiften yanaydı ama vakti zamanı gelmemiş diye düşün gençsin birdaha denersin hamile kalma şansın yüksek pko luyum demişsin dogal yollada imkansız değil senin için bunların hiçbiri yok bende ama senden umutluyum ben artık evlat edinmeyi istiyorum

Öyle canım rabbim çaresiz dert vermesin napalım en azından çaresi var deniyoruz
Amin canım bak bende şuan araftayım yarın net belli olucak artış olursa olmayanda bilir inan ki bu dahada üzücü olucak heves denen şey kurmakta kalıcam umut ediyorum ki böyle olmasın ama olursa da elden gelen hic birşey olmuycak geri getiremiycez hic birseyi rabbim güzellikler versin hepimize hayat dolu mucizeler versin🙏🤲

X