Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Kuzular ben çok mutluyum doktordan geldim bebek iyi dedi kanama da durdu
Allahım hepimizin kanaması oldu ya neden böyle doktorum normalde tüplerde döllenir aşağı rahime iner tüp bebekte doğaya aykırı bişey yapıyoruz dışardan müdehaleyle ve haliyle daha nazlı oluyo çift embriyo transferinde tutunmayan embriyo böyle kanamayla gidebiliyor dedi inşallah tekrarlamaz hiç birimizin🤦🏻‍♀️

Allahım hepimizin kanaması oldu ya neden böyle doktorum normalde tüplerde döllenir aşağı rahime iner tüp bebekte doğaya aykırı bişey yapıyoruz dışardan müdehaleyle ve haliyle daha nazlı oluyo çift embriyo transferinde tutunmayan embriyo böyle kanamayla gidebiliyor dedi inşallah tekrarlamaz hiç birimizin🤦🏻‍♀️
Senin nasıl bugün kesildi mi Benim yarın tüp bebek doktoruna randevum var bakalım yarın o doktor nediyecek 😂 adam konuşmayı çok sevmiyor hemşire açıklayacak diyor genelde ama 😂😂

Aynı bian önce doğsun sağlıklı olsun mide bulantısından bisey yiyemiyorum 3 kilo vermişim

Senin nasıl bugün kesildi mi Benim yarın tüp bebek doktoruna randevum var bakalım yarın o doktor nediyecek 😂 adam konuşmayı çok sevmiyor hemşire açıklayacak diyor genelde ama 😂😂
Benimkide bir konuşuyor ki Allah versin hiç susmuyor bana konuşmaya müsade etmemecesine 😂 durdu dün gece önce kiremit rengi gibi kırmızımsı baya çamaşırı ıslatcak kadar geldi aktığını hissettim birazda sancı yaptı sonra kahverengine döndü şimdi beyaz ama açık kahve tortulu gibi onu nasıl anlatayım bilemedim peçeteye silince hafif öyle geliyo bazen inşallah bidaha da tekrarlamaz iğnem var bugun progestan vuruluyorum. Bide şey dicem ben senin o tüp bebek doktorunu tanımadan sevmedim ilgisiz 😂

Sağol canım kafama takılan bi yerde 7w2 bi yerde 8 week yazıyor allahım bide bunlar çıktı
Sekizinci hafta içindesin ya ondan öyle yazıyordur bende 6+3 şuan doktorlara göre 7.hafta içindeyim. Maşallah bebişinde sağlıklıymış şükür takma bişeyi kafana
Aynı bian önce doğsun sağlıklı olsun mide bulantısından bisey yiyemiyorum 3 kilo vermişim
mide bulantıların nezaman başladı Allah yardımcın olsun

Sekizinci hafta içindesin ya ondan öyle yazıyordur bende 6+3 şuan doktorlara göre 7.hafta içindeyim. Maşallah bebişinde sağlıklıymış şükür takma bişeyi kafana

mide bulantıların nezaman başladı Allah yardımcın olsun
Ben daha önce iki gebelik geçirdim böyle bisey görmedim gerçekten bunda böyleyim 1 haftadır böyleyim

Ben daha önce iki gebelik geçirdim böyle bisey görmedim gerçekten bunda böyleyim 1 haftadır böyleyim
Allah yardımcın olsun inşallah her gebelik bir olmuyo derlerdi doğruymuş aynı bünyede bile değişiklik gösteriyor. İnşallah tez vakitte hem bulantıların hem kanamaların biter gebeliğin tadını çıkarırsın 🤲🏻

Ah canım çok sevindim kalp atışını duymuştun dimi sen diğer kese yok etmiş mi kendini şuan nekadarlık hamilesin
Kese su şeklinde şimdi ki kesenin yanında o kadar küçük ki o kalbini de duydum ama tabi 5 an falan anneme diyorum bırakmıyor ki bi iyice dinliyim 😀8 haftalık şimdi 3 haftaya gel dedi tabi endişeler korkular hiç bitmiyor ki hep bir telaş korku

Allah yardımcın olsun inşallah her gebelik bir olmuyo derlerdi doğruymuş aynı bünyede bile değişiklik gösteriyor. İnşallah tez vakitte hem bulantıların hem kanamaların biter gebeliğin tadını çıkarırsın 🤲🏻
Ay ins ins canım allahım kim ne istiyorsa versin gerçekten sizin içinde çok dua ettim çok allahım sayfadaki bütün kızlar mutlu olsun bu dünyada hiç kimse çocuksuz kalmasın gerçekten

Ay ins ins canım allahım kim ne istiyorsa versin gerçekten sizin içinde çok dua ettim çok allahım sayfadaki bütün kızlar mutlu olsun bu dünyada hiç kimse çocuksuz kalmasın gerçekten
Rabbim dualarını dualarımızı kabul etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın cidden damdan düşenin halini damdan düşen anlıyor inşallah bütün negatiflerde pozitife dönsün. Hali hazırda gebe olanlarda sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah 🤲🏻🤲🏻

Hiç ultrason da bakıldı mı kese etrafına akanamalınalan tespit edildi mi ve şuan ne kadarlıksın

Koyulaşıyor merak etme ama hemen ertesi gün yaptığında aynı koyulukta çıkmıştı benim iki gün arayla test yaptığımda fark belli oluyordu
5h4g hamileyim keseye bakıldı.kese etrafında kanama yok ama lekeleri görüyorum dedi.kesenin yeri güzel dedi yolk kesesi oluşmuş dedi Perşembe kalbe çağırdı.kalcadan iğne verdi.okdar ama gecmeyince insan bunaliyor birde mide bulantım var öğretmenim okulda zorlanıyorum.

5h4g hamileyim keseye bakıldı.kese etrafında kanama yok ama lekeleri görüyorum dedi.kesenin yeri güzel dedi yolk kesesi oluşmuş dedi Perşembe kalbe çağırdı.kalcadan iğne verdi.okdar ama gecmeyince insan bunaliyor birde mide bulantım var öğretmenim okulda zorlanıyorum.
Canım benim bir haftadır kahve siyah ne ararsan var geliyor şimdi geldim doktordan doktor 2 hafta sürer içerdeki kanı atıyor dedi korkma gerci bende çok korkuyorum ama Allah’a güvenmekten başka çaremiz yok ki

Kahverengi.azar azar geliyor.ama ilk gebeligimde kanama alanı oluşmuştu bebeğe bişey olmadı.sizinkinede bişey olmaz merak etmeyin
Benimde ilk gebeliğimde kanama alanından düşük olmuştu çok yoğun el kadar parçalar düşüyordu ona rağmen bebek sağlıklıydı ama en son tutunamadı. İnşallah lekelenmelerimiz biran önce durur da tekrarlamaz bidaha. Rabbim yardımcımız olsun

Benimde ilk gebeliğimde kanama alanından düşük olmuştu çok yoğun el kadar parçalar düşüyordu ona rağmen bebek sağlıklıydı ama en son tutunamadı. İnşallah lekelenmelerimiz biran önce durur da tekrarlamaz bidaha. Rabbim yardımcımız olsun
Ya işte birazda nasip demekki kiminin çok kanaması olur bişey olmaz kimininde düşüyor.pozitif olduğunu ogrenince zaten tedirginliklerim başladı.ikinci değerim tam iki kat artması.ona taktım şimdi bu lekeler.mide bulantısı hayat kalitem düştü.şu günleri bir atlatsak ilk gebeligimde de aynı şeyleri yaşadım 3 aylık olsam da kurtulsam dedim 18 haftada bebeğin kesesi delindi.bu 6 yıllık süreç beni çok yordu.

X