Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Maalesef yok dokuz yumurta toplandı altısı embriyo oldu dediler bir tane 3.gün taze transfer oldum tutmadı geriye kalan yumurtaları dondıramadık ilerlemedi dediler kafamda bi sürü soru var hersey çok iyi geçti dediler transferim tutmadı hiç yumurta kalmamış
Benimde 16 toplandi, 14 dollendi, 12 embriyo olustu, 1i 3.gun, 2si 5.gun toplam 3 canli embriyom kalmisti. 2sini bir, bunuda tek transfer oldum sonuncusu. Doktoruma neden okadar yumurtalardan bir tek 3u kaldi dedik, tutmayacagini dusunduyumuz embriyoyu zorla hemencecik dondurup sana transfer etmem dedi. Eger bi doktor misal aa 10 yumurtan vardi 10 tanede embriyon cikti diyorsa yalancidir dedi, ve seni 10 kere kandirip parani alacaktir dedi. Yani seninkide o misal her halde.

Lekelenmelerim önemli mi demiştim kese muanesinde böyle kaşlarını kaldırdı tabiki der gibiydi. İğne verecem dedi ignede gecirmedi.simdi Perşembe kalp için gidecem. Ondan sonrada zaten takip bitiyor.baska doktora baslayacam
Belki proluton yaramamıştır sana doktora danışıp yada doktor değiştirip progestan kullansan belli o bi tık fayda eder her iğne her bünyede aynı etkiyi yaratmıyor. Bende daha önce proluton kullandım şimdi progestan sanki bu bana daha iyi geldi gibi ama başka bi arkadaşa da sanırım proluton iyi geliyor. Ama baksana forumda kanama lekelenme yaşamayan kalmadı tüp bebekte de çok olasi durum🤦🏻‍♀️

Benimde 16 toplandi, 14 dollendi, 12 embriyo olustu, 1i 3.gun, 2si 5.gun toplam 3 canli embriyom kalmisti. 2sini bir, bunuda tek transfer oldum sonuncusu. Doktoruma neden okadar yumurtalardan bir tek 3u kaldi dedik, tutmayacagini dusunduyumuz embriyoyu zorla hemencecik dondurup sana transfer etmem dedi. Eger bi doktor misal aa 10 yumurtan vardi 10 tanede embriyon cikti diyorsa yalancidir dedi, ve seni 10 kere kandirip parani alacaktir dedi. Yani seninkide o misal her halde.
Hmmm oda mantıklı evet yumurtaların iyi kalitede yaşıyor dondurduk dese transfer etse nereden bilicem doğru söylüyordır doktor o deyip inanacam sizinde baya toplanmış maşallah ama 3 tane kalmış
Peki toplandıktan hemen sonra transfer oldunuz mu benim yumurtam toplandı 3 gün sonra transfer oldum

Yaa öyle mii 🥰🥰 bn samsunda yaşıyorum istanbula gidip geldim tedavi için
İstanbul’da nerede yaptırdınız tedavinizi maşallah Samsun’dan İstanbul’a iyi gitmişsiniz tedavi için biz İstanbul’a iki saat uzaklıkta yaşıyoruz şuan Lüleburgaz’da ama ben İstanbul’da tedavi olsam mı diye düşündüm ama napsam bilemedim

Hmmm oda mantıklı evet yumurtaların iyi kalitede yaşıyor dondurduk dese transfer etse nereden bilicem doğru söylüyordır doktor o deyip inanacam sizinde baya toplanmış maşallah ama 3 tane kalmış
Peki toplandıktan hemen sonra transfer oldunuz mu benim yumurtam toplandı 3 gün sonra transfer oldum
Hayir fazla yumurta oldugu icin 1 adet donemi dinlenmemi istedi, hazirliklara basladik tam transfer olucam progesteron yuksek cikti o ay iptal oldu. Sonraki ay yine ilaclara basladim, bu sefer oldum tuttuda ama kimyasalla sonuclandi. Ameliyyat oldum. Tekrar basladik ilk ay yine progest. yuksek cikti, 2.ay tekrar ilac falan derken simdi 8.gunumdeyim. Bakalim sonumuz ne olucak. Hepimiz icin hayirlisi insallah🙏🏻

Hayir fazla yumurta oldugu icin 1 adet donemi dinlenmemi istedi, hazirliklara basladik tam transfer olucam progesteron yuksek cikti o ay iptal oldu. Sonraki ay yine ilaclara basladim, bu sefer oldum tuttuda ama kimyasalla sonuclandi. Ameliyyat oldum. Tekrar basladik ilk ay yine progest. yuksek cikti, 2.ay tekrar ilac falan derken simdi 8.gunumdeyim. Bakalim sonumuz ne olucak. Hepimiz icin hayirlisi insallah🙏🏻
Sizde ne kadar uğraşmışsınız insallah bu kez güzel sonuçlar alırsınız dualarım sizinle rabbim sabrınızın mükafatını versin 🤲🏻💕

Gunaydin guzeller, Allahtan her kese yakin zamanda mutlaka guzel haber almasini diliyorum.
Dun transferin 5.gunu, aksam disardaydim bi sanci bi hiss beni delirtti, adet oldugumu hiss ettim resmen tualete kostum ama 1 sey yok. Bu bi belirti ola bilir mi? Evdeyken hic bi belirti yok, yorulunca sanki sanci giriyo.
Normaldır bnmde şuan belım agırıyor

Samsun da mı yaşıyosunuz 55 i görünce bnde samsunda yaşıyrm

Bende samsunluyum ama istanbul da yaşıyorum

Biz Samsunluyuz ama eşimin tayini Lüleburgaz’da Trakya’da yaşıyoruz yani Samsun’a izne gittiğimizde tüp bebek yaptırmak istedik ama uzun bi süreç olabilir diye evimizde olmak istedim tedavi sırasında
Ooo bende hemşerinizim İstanbul da yaşıyorum köken Trabzon

X