Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Ya işte birazda nasip demekki kiminin çok kanaması olur bişey olmaz kimininde düşüyor.pozitif olduğunu ogrenince zaten tedirginliklerim başladı.ikinci değerim tam iki kat artması.ona taktım şimdi bu lekeler.mide bulantısı hayat kalitem düştü.şu günleri bir atlatsak ilk gebeligimde de aynı şeyleri yaşadım 3 aylık olsam da kurtulsam dedim 18 haftada bebeğin kesesi delindi.bu 6 yıllık süreç beni çok yordu.
Evet birazda nasip işi. Allah yardımcın olsun inşallah bukadar şey yaşayıp bide çalışıyo olmakta zor yaptığın işte kutsal bi meslek ama zor üstüne bulantı kanama stres zaten buzamana gelene kadar çok zorluklar yaşıyoruz pozitif alınca hiç bişey bitmiyor aksine yeni başlıyor. Rapor alamazmısın biraz evde dinlenerek geçirsen hem psikolojin toparlanır. İnsan canı sıkkınken konuşmak dahi istemiyor sen ders anlat veliye dert anlat 🤦🏻‍♀️

Evet birazda nasip işi. Allah yardımcın olsun inşallah bukadar şey yaşayıp bide çalışıyo olmakta zor yaptığın işte kutsal bi meslek ama zor üstüne bulantı kanama stres zaten buzamana gelene kadar çok zorluklar yaşıyoruz pozitif alınca hiç bişey bitmiyor aksine yeni başlıyor. Rapor alamazmısın biraz evde dinlenerek geçirsen hem psikolojin toparlanır. İnsan canı sıkkınken konuşmak dahi istemiyor sen ders anlat veliye dert anlat 🤦🏻‍♀️
Canım rapor nezamana kadar alabirim ki daha 5 haftalık.birde evde olunca kendimi daha çok dinliyorum.derslerim zaten çok yoğun değil.bu bulantılar 12.haftaya kadar devam eder diye tahmin ediyorum. Bu hafta rapor alsam haftayada aynı hatta belki daha kötü olacam.isin garibi şimdi mide bulantım dursa derimki ne oldu acaba bebeğe bişey mi oldu.beklemekten başka çaremiz yok.

Canım rapor nezamana kadar alabirim ki daha 5 haftalık.birde evde olunca kendimi daha çok dinliyorum.derslerim zaten çok yoğun değil.bu bulantılar 12.haftaya kadar devam eder diye tahmin ediyorum. Bu hafta rapor alsam haftayada aynı hatta belki daha kötü olacam.isin garibi şimdi mide bulantım dursa derimki ne oldu acaba bebeğe bişey mi oldu.beklemekten başka çaremiz yok.
Bulantı konusunda haklısın ben lekelenmelerin için istirahat alsanmı diye dedim. Ama evde yatınca da bi süre sonra insanın psikolojisi de bozuluyor. Elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz inşallah hayırla sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz

Gunaydin guzeller, neseli sevincli bi gun diliyorum. Yine uyanir uyanmaz kafama takacak bi sey buldugum icin kendimi tebrik ediyorum ilk once😃 Ne gece, ne simdi hic bir sancim yok. Tekrar test yapmak istiyorum, cizgi solmusmu bi bakayim. Allah gostermesin ya yine kimyasal yasarsam? 🥺😢 Ve ya testin dun cift cizgi gostermesi yalan olmaz dimi? Bozuk falan degildir🤦🏼‍♀️
Ben testimi üç gündür tekrarlıyorum açıkçası silikleşme olmadı ama ne yalan söyleyeyim bende eskisi gibi batmanlarım yok kadınlarımda adet ağrılarına benzer ağrılarım hafifledi hatta vücut sıcaklayım artıyordu her gün dün ve bugün yok oldu aça diyorum değer mi düşüyor 🤔😔😔

Ben testimi üç gündür tekrarlıyorum açıkçası silikleşme olmadı ama ne yalan söyleyeyim bende eskisi gibi batmanlarım yok kadınlarımda adet ağrılarına benzer ağrılarım hafifledi hatta vücut sıcaklayım artıyordu her gün dün ve bugün yok oldu aça diyorum değer mi düşüyor 🤔😔😔
İnsallah düşmüyordur değerin canım 🤲🏻Benim ateş basması karın sancısı bütün belirtilerim var ama 8.gün negatif çıktı ya umudum yok bugün kan verdim 12.günüm sonucu çıkar birazdan bekliyorum bakalım hayırlısı

Aradım sağlık ocağını çıkmamış daha yarım saat sonra çıkarmış ben iğneleri bıraktım bugün sonuç negatiftir diye bakalım çok küçük bir ihtimal ama pozitif çıkarsa devam ederim iğnelere sanırım dimi
Keşke bırakmasaydın doktor bana iğneyi bıraktırıp fitil formuna çevirmişti. Ama bazı arkadaşlar hem fitil hem iğne kullanıyor

Keşke bırakmasaydın doktor bana iğneyi bıraktırıp fitil formuna çevirmişti. Ama bazı arkadaşlar hem fitil hem iğne kullanıyor
Hem fitil hem iğne kullanıyorum bende progesteron bide kan sulandırıcı iğne falan folik asit işte sadece bugün vurunmadım sonucu birazdan öğrenirim negatifse zaten bırakırım pozitifse doktorla görüşüp neyi kullan derse ona göre artık

Kizlar suna bakarmisiniz lutfen 1 degil bi kac kisi cevap yazin delirecek gibiyim. Bugun 8.gun. Max yazilan test dun sabah ilk idrarla yaptigim, digerini simdi yaptim ilk idrar degil. Dunkinden soluk sanki degilmi? 🥺 Ilk idrar olmadigi icin ve henuz 1 gun gectiyi icin soluk ola bilir mi? Allahim ya deyerlerim dusuyorda tekrar kimyasal geciriyosam?
IMG_20211207_170000.jpg

Kizlar suna bakarmisiniz lutfen 1 degil bi kac kisi cevap yazin delirecek gibiyim. Bugun 8.gun. Max yazilan test dun sabah ilk idrarla yaptigim, digerini simdi yaptim ilk idrar degil. Dunkinden soluk sanki degilmi? 🥺 Ilk idrar olmadigi icin ve henuz 1 gun gectiyi icin soluk ola bilir mi? Allahim ya deyerlerim dusuyorda tekrar kimyasal geciriyosam?
Eki Görüntüle 2965856
Canım buna hiç takılma alttaki kurumuş olduğu için her zaman daha koyu olur testte marka saat farkı bile çok önemli sen şimdi ne yap biliyor musun bu yaptığın fotoğrafla yarın yine son kini yaptığın saatte yap iki fotoğrafı kaşşılaştır çünkü test yine kurumuş olacak ve bşr önceki gün ki daha koyu gözükecek ben yaşadım aynılarını sen bu yanılgıya düşme

Merhaba kızlar sonucum çıktı negatif 🥺 nasip değilmiş demek ki şimdi zamanı değilmiş
Hayırlısı buymuş demekki canım rabbim daha güzellerini nasıl etsin sana hiç üzülme diyemem illaki uzulurnur ama kendini yıpratacak kadarda yapma olur mu önümüzde koca hayat var o koca hayata kim bilir daha nelerdi sikistiracagiz

X