Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Biraz kabızlığım var az önce biraz zorladım.peceteme şeffaf akıntıyla kan geldi ama sadece peceteme.bu neydi şimdi.

Şükür en azından aktif kanama değil ama şu kahverengi de bunaltıyo insanı inşallah oda geçer biran önce
Sorma ya geçmek bilmedi 7.gunden beri geliyor bugün transverin 27.gunu tam geçti diyorum tekrar geliyor. Düşük tehlikesimidir nedir anlamadım.sanki peşine kanama olacakmış gibi hissettiriyor.

Sorma ya geçmek bilmedi 7.gunden beri geliyor bugün transverin 27.gunu tam geçti diyorum tekrar geliyor. Düşük tehlikesimidir nedir anlamadım.sanki peşine kanama olacakmış gibi hissettiriyor.
Yani kanamanın her türlüsü sonuçta stres sebebi az veya çok tehlike barındırıyor biliyorsun. Kahverengi eski kan en azından ordan biraz rahatlık geliyor ama yine de kırmızıya döner korkusu illaki oluyor. Bu perşembemiydi randevun doktor ne dicek acaba ulaşma şansın yokmu sorsan bu durumu

Amin canım bak bende şuan araftayım yarın net belli olucak artış olursa olmayanda bilir inan ki bu dahada üzücü olucak heves denen şey kurmakta kalıcam umut ediyorum ki böyle olmasın ama olursa da elden gelen hic birşey olmuycak geri getiremiycez hic birseyi rabbim güzellikler versin hepimize hayat dolu mucizeler versin🙏🤲
İnsallah artış olur canım güzel haberler alırsın yarın 🤲🏻 Hersey nasip gerçekten o kadar emek veriyoruz insanız sabırsızlanıyoruz ama vaktini rabbim biliyor o nasip ederse olacak insallah senin bebeğin sağlıkla tutunurda kucağına Alman nasip olur dualarım seninle 💕

Allah ne zaman ol derse olucaktir mutlaka, umidini sakin kaybetme. Yedekte var mi dondurulmus?
Maalesef yok dokuz yumurta toplandı altısı embriyo oldu dediler bir tane 3.gün taze transfer oldum tutmadı geriye kalan yumurtaları dondıramadık ilerlemedi dediler kafamda bi sürü soru var hersey çok iyi geçti dediler transferim tutmadı hiç yumurta kalmamış

Yani kanamanın her türlüsü sonuçta stres sebebi az veya çok tehlike barındırıyor biliyorsun. Kahverengi eski kan en azından ordan biraz rahatlık geliyor ama yine de kırmızıya döner korkusu illaki oluyor. Bu perşembemiydi randevun doktor ne dicek acaba ulaşma şansın yokmu sorsan bu durumu
Lekelenmelerim önemli mi demiştim kese muanesinde böyle kaşlarını kaldırdı tabiki der gibiydi. İğne verecem dedi ignede gecirmedi.simdi Perşembe kalp için gidecem. Ondan sonrada zaten takip bitiyor.baska doktora baslayacam

X