- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #1.521
Biraz kabızlığım var az önce biraz zorladım.peceteme şeffaf akıntıyla kan geldi ama sadece peceteme.bu neydi şimdi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ikınma canım bilirsin gerçi ama devamı geldimi kanınBiraz kabızlığım var az önce biraz zorladım.peceteme şeffaf akıntıyla kan geldi ama sadece peceteme.bu neydi şimdi.
Zaten çok temkinliydim. Yok gelmedi önceki gibi kahverengi geliyorIkınma canım bilirsin gerçi ama devamı geldimi kanın
Şükür en azından aktif kanama değil ama şu kahverengi de bunaltıyo insanı inşallah oda geçer biran önceZaten çok temkinliydim. Yok gelmedi önceki gibi kahverengi geliyor
Sorma ya geçmek bilmedi 7.gunden beri geliyor bugün transverin 27.gunu tam geçti diyorum tekrar geliyor. Düşük tehlikesimidir nedir anlamadım.sanki peşine kanama olacakmış gibi hissettiriyor.Şükür en azından aktif kanama değil ama şu kahverengi de bunaltıyo insanı inşallah oda geçer biran önce
Geçmiş olsuun rabbim kendinden nasip eder inşallahMerhaba kızlar sonucum çıktı negatif nasip değilmiş demek ki şimdi zamanı değilmiş
Canım vardır bir zamanı gelmesinin sıkma canınıMerhaba kızlar sonucum çıktı negatif nasip değilmiş demek ki şimdi zamanı değilmiş
Yani kanamanın her türlüsü sonuçta stres sebebi az veya çok tehlike barındırıyor biliyorsun. Kahverengi eski kan en azından ordan biraz rahatlık geliyor ama yine de kırmızıya döner korkusu illaki oluyor. Bu perşembemiydi randevun doktor ne dicek acaba ulaşma şansın yokmu sorsan bu durumuSorma ya geçmek bilmedi 7.gunden beri geliyor bugün transverin 27.gunu tam geçti diyorum tekrar geliyor. Düşük tehlikesimidir nedir anlamadım.sanki peşine kanama olacakmış gibi hissettiriyor.
İnsallah artış olur canım güzel haberler alırsın yarın Hersey nasip gerçekten o kadar emek veriyoruz insanız sabırsızlanıyoruz ama vaktini rabbim biliyor o nasip ederse olacak insallah senin bebeğin sağlıkla tutunurda kucağına Alman nasip olur dualarım seninleAmin canım bak bende şuan araftayım yarın net belli olucak artış olursa olmayanda bilir inan ki bu dahada üzücü olucak heves denen şey kurmakta kalıcam umut ediyorum ki böyle olmasın ama olursa da elden gelen hic birşey olmuycak geri getiremiycez hic birseyi rabbim güzellikler versin hepimize hayat dolu mucizeler versin
Amin canım Allah razı olsun insallahGeçmiş olsuun rabbim kendinden nasip eder inşallah
Öyle canım zamanı şimdi değilmiş demek ki daha bu ilk denememiz tekrar deneriz napalımCanım vardır bir zamanı gelmesinin sıkma canını
İnsallah çok teşekkür ederimİnşallah tez vakitte sağlıkla hamile kalırsın.
Allah ne zaman ol derse olucaktir mutlaka, umidini sakin kaybetme. Yedekte var mi dondurulmus?Merhaba kızlar sonucum çıktı negatif nasip değilmiş demek ki şimdi zamanı değilmiş
Yaaa daha cok gencsin Mutlaka burda dertlesen hepimiz anne olucaz bir gun, Allah duyuyo ya icini ferah tut. HayirlisiAyyy insallahhh ağlattınız beni yaa Allah razı olsun birgün nasip olur insallah Aralık 22si doğum günüm pozitif olsaydı en güzel hediye bebeğim olacaktı ama nasip 32 yaşına giriyorum
Maalesef yok dokuz yumurta toplandı altısı embriyo oldu dediler bir tane 3.gün taze transfer oldum tutmadı geriye kalan yumurtaları dondıramadık ilerlemedi dediler kafamda bi sürü soru var hersey çok iyi geçti dediler transferim tutmadı hiç yumurta kalmamışAllah ne zaman ol derse olucaktir mutlaka, umidini sakin kaybetme. Yedekte var mi dondurulmus?
Sağolun insallah inancımı kaybetmiyorum insallah birgün olacak Allah isteyen herkese tez vakitte sağlıkla nasip etsinYaaa daha cok gencsin Mutlaka burda dertlesen hepimiz anne olucaz bir gun, Allah duyuyo ya icini ferah tut. Hayirlisi
İnsallah rabbim herkesin emeklerinin karşılığını versinUmarim inşallah bu sefer olurda bukadar uğraşlarımız sonucu güzel haber alırız
Lekelenmelerim önemli mi demiştim kese muanesinde böyle kaşlarını kaldırdı tabiki der gibiydi. İğne verecem dedi ignede gecirmedi.simdi Perşembe kalp için gidecem. Ondan sonrada zaten takip bitiyor.baska doktora baslayacamYani kanamanın her türlüsü sonuçta stres sebebi az veya çok tehlike barındırıyor biliyorsun. Kahverengi eski kan en azından ordan biraz rahatlık geliyor ama yine de kırmızıya döner korkusu illaki oluyor. Bu perşembemiydi randevun doktor ne dicek acaba ulaşma şansın yokmu sorsan bu durumu