- 16 Mart 2021
- 109
- 129
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #4.241
Bende de kafana bunları takıp stres yapma hiç canım, bebişi de strese sokma pozitif şeyler düşün ona kavuşacağını vb.. benim de aşırı hareketli oluyor gündüz de gece de öyle hareketlerinde bi azalma falan olmadı; zaten dr da bebek hareketliyse keyfi yerinde diyor. Benim de kısmetse 1 Ağustos Planlı sezaryen tarihim gibi duruyor hepimiz son düzlüklere geldik sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah. Yoğun bakımdan bebişlerinin çıkmasını bekleyen arkadaşlara da hep dua ediyorum en yakın zamanda yavrularına kavuşmaları için Allah hepimizin yardımcısı olsunkızlar siyahinci doğum yapınca buralar sessizleşti:) ben bugün yine nst ye girdim. Bebeğin karın çevresi 3 hafta geriden geliyor ve son 1 haftadır hiç kilo almamış. Doktor bir şey demedi fakat sanırım artık içerde gelişmiyor. Zaten 39.haftayq geldim. Pazartesi Allah nasip ederse sezaryen var ama ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Kaygı ve korkularım çok arttı. Sürekli bebeğin sağlığını düşünüyorum. Burada veya İnternette yazılanları okuyorum ve sonra kaygılanıyorum. Ya bebek döneminde gülmezse ya kafasını sabit tutamazsa falan gibi. Bir de son birkaç haftadır yatağa yattığım gibi bebek en az 1 saat dönüyor, vuruyor. Şimdi doktora da soramıyorum. Acaba yanlış giden bir şey ler mi var anlamıyorum. Neden bu kadar hareketli? Herkes bu aylarda hareketsiz olduğundan bahsediyor benim ki en az 1 saat dönüyor hareket ediyor. Ben bu kaygıyla ne yapıcam hiç bilmiyorum