Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

kızlar bu arada benim göbeğim aşağı düştü sanırım. Birkaç gündür daha rahat nefes alıyorum bir de gögsüm ile karnım arasına 4 parmağım giriyor :) bi rahatlama oldu gerçekten. Sizinde göbekler düştü mü?
Sanırım düşmedi. Ben de hergün kontrol ediyorum ama bir gelişme yok bence.
Dün gece sol göğsümden süt gelmiş yalnız; bu bir işaret mi bilemedim

kızlar bu arada benim göbeğim aşağı düştü sanırım. Birkaç gündür daha rahat nefes alıyorum bir de gögsüm ile karnım arasına 4 parmağım giriyor :) bi rahatlama oldu gerçekten. Sizinde göbekler düştü mü?
Ben kendim farkedemiyorum ama banada annem göbeğin düşmüş dedi geçen gün 😁

Selam kızlar, bu son zamanlar hiç geçmiyor ağrılar da arttı sizinde öylemi, perşembe günü son kontrolümüz var net tarih belli olcak 27 Temmuz düşünüyodum ama bir iki gün daha erken alabiliriz derse, hiç hayır demem sanırım 🙄

Benim karnım düşmedi halen nefes alamıyorum 🫣 zaten düşmediği aşikar ağzıma gircek karnım birde kasıldımı Allah nefessiz kalıyorum buarada 3 te kontrolüm var herşeyin hazır gel dedi doktor eğer sağlıklı ise bir sorun yoksa cumartesi alacağız ama eğer suyunda azalma falan olursa ve sancı çıkarsa bekletmeye gerek yok dedi bakalım bugğn artık son kontrole gidiyorum buarada doğum yapmış arkadaşlar gözünüz Aydın yaaa darısı başımıza. Hayırlısı ile sağ sağlim alalım kucaklarımıza inşllah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Selam kızlar, bu son zamanlar hiç geçmiyor ağrılar da arttı sizinde öylemi, perşembe günü son kontrolümüz var net tarih belli olcak 27 Temmuz düşünüyodum ama bir iki gün daha erken alabiliriz derse, hiç hayır demem sanırım 🙄
Yok İnan hiç geçmiyor günler sıkıştı bizim 4 gün kaldı sezaryena ama günler sanki Up uzun ağrılardan çıkıp gezemiyorumda. Acaba biz mi abartıyoruz diyorum bazen yani heryerin ağrıyor. Karnım ağrıyor belim ağrıyor ayakta kalırsam ayaklarım eklemlerim hep ağrıyor. Allah yardımcımız olsun

Aynen benimde öyle sürekli uzanmak dinlenmek istiyorum, biraz ayakta kalıyım ayaklarım şişiyor hemen, onun dışında şişlik yok ama şükür. Sırtım zaten 7/24 ağrıyo. Bazen derin bi nefes almak istiyorum ama ne mümkün 🙄 fırsat buldukça denize gidiyorum yüzmek çok rahatlatıyor. Ama sonrada iyiki diyorum bugünleride gördük ya 🙏😊

Benim de düşmüştü son 2 gün bariz belliydi nefes konusunuda rahatladım ama penguen yürüyüşüm oluşmuş öyle diyordu eşim o zamana kadar yoktu

Henüz yok canım yarını bekliyorum detaylı bilgi alabilmek için dönüşümlü kuvez içi ve burundan oksijen desteği oluyor denemeler yapıyorlar yavaş yavaş nasipse yarın ogrencem
Bilgi alabildin mi canım, bizimde hala küvöz içi oksijen desteği var, biberon ile deneme yapıldı çabuk yorulduğu için vazgeçildi

Bilgi alabildin mi canım, bizimde hala küvöz içi oksijen desteği var, biberon ile deneme yapıldı çabuk yorulduğu için vazgeçildi
Bizde mahsus vermiyorlar biberon çabuk yoruluyor ciğerlerine kaçar diye korkuyorlar bugün ekg çekilecekti kalpte bi problem varmi solunum o sebepten mi diye yarın netleşecek eğer bi sıkıntı yoksa ilaç başlanacak ciğerler için. Emzik veriyorlar emzigi tutuyor emiyor. Gözlerde şükür sıkıntı geçmiş düzelmiş 2 hafta sonra rutin kontrolü var. Benimle aynı gün doğum yapan kadının yeterli kuvez olmadığı için bebeğini özele sevk etmişlerdi bayramdan 2 gün önce taburcu ettiler bayramda geri yatirmislar solunum sıkıntısından. Bu ciğer konusu tüm prematürelerde sıkıntı sanırım esimin kuzeni erken doğum yapmış şimdi çocuk 10 yaşında onda da solunum ve göz problemi olmuş inşallah bizimkilerde biran önce çıkar sağlıkla

Bizde mahsus vermiyorlar biberon çabuk yoruluyor ciğerlerine kaçar diye korkuyorlar bugün ekg çekilecekti kalpte bi problem varmi solunum o sebepten mi diye yarın netleşecek eğer bi sıkıntı yoksa ilaç başlanacak ciğerler için. Emzik veriyorlar emzigi tutuyor emiyor. Gözlerde şükür sıkıntı geçmiş düzelmiş 2 hafta sonra rutin kontrolü var. Benimle aynı gün doğum yapan kadının yeterli kuvez olmadığı için bebeğini özele sevk etmişlerdi bayramdan 2 gün önce taburcu ettiler bayramda geri yatirmislar solunum sıkıntısından. Bu ciğer konusu tüm prematürelerde sıkıntı sanırım esimin kuzeni erken doğum yapmış şimdi çocuk 10 yaşında onda da solunum ve göz problemi olmuş inşallah bizimkilerde biran önce çıkar sağlıkla
Bizim göz muayenesi tekrardan cuma günü bakalım inşallah geriler, benim bebeğin çekimi kuvvetliymiş ama ciğer yetmiyor tabi,

Arkadaşlar bu arada benim ellerimde ayaklarımda kalıcı oje vardı. Sanırım çıkarmam gerekiyormuş, bir arkadaşım söyledi şimdi. Bilginiz var mıydı?

Kızlar biz doğduk 🙈😍 bizimki yola girmiş doktor hemen sezaryena aldı ama tek sorunumuz ememiyoruz 😔 bir türlü emmiyor alamıyor ağzına
Sabahtan beri foruma girip girip bakıyorum yazdınmı diye hatta uzun süre yazmayınca dedimki kesin doğurdu😍😍 olsun canım emdikçe kuvvetlenicek daha ilk gün ikinizde şuan şoktasınız🥰 sen nasılsın iyimisin

Olur canım ya stres yapma ebelerde destek olur emzirmeye anın keyfini çıkarmaya bak bebeğin yanında sağlıklı çok şükür.göğüs ucun falan varmı emmesinde neden sıkıntı oluyomuş bişey dedimi ebeler
Göğüs ucum yok oyüzden kavrayamıyor silikon göğüs ucu aldık. Vakalım onla deneyeceğiz 🫣

Göğüs ucum yok oyüzden kavrayamıyor silikon göğüs ucu aldık. Vakalım onla deneyeceğiz 🫣
Geçen gün ebede benim göğsüme baktı göğüs ucun hiç yok dedi.nuk markasınınkini önerdi plastiği kaliteliymiş bide bebeğin damağına tam oturuyomuş bunu alırsan sıkıntı yaşamayız dedi bende sipariş verdim onu.aklında olsun aldığın göğüs ucunu almazsa onu dene bide

X