Canım ya bende yarım saat önce balkona oturdum boş boş bakarken seni düşündüm, beni en iyi
gulumsebebek anlar, o nasıl dayanıyor neler yapıyor diye, doktor taburculuk için halen bişey demiyor, hergün 12 de bilgi alıyoruz sıkıntı yok diyor, hala küvöz içi oksijen desteği veriliyor ara ara, geçtiğimiz hafta sonu kapatıcaz eğer oksijen isteği olursa ilaç başlıycaz dedi, dün sorduk oksijen kesmeyi deneyecektiniz diye, ona daha var dedi, bizim kiloda ki bebekler emmeye başladılar, benim bebeden 250 gram az olan bebenin ailesine doktor haftaya emzirmeye başlarız demiş, ben hastane çalışanıda olduğum için sık sık sorup darlamakta istemiyorum, birde biz 1 haftadır kucağa alıp ten teması kuruyorduk, doktor bugün onuda kesti, bi süre yapmayacağız, enfeksiyon çok var kalabalık dedi, oğlum şimdi onu kucağımıza almadığımız terkedilmiş hissi yaşayacak kitapta okumuştum, bu akşamda ona ağladım, vallahi çıldırmama az kaldı, eşimde 11 de işe gidiyor sabaha kadar oturup dua okuyup ağlıyorum, artık sabrımda kalmadı gücümde, çok zormuş çok,