- 6 Kasım 2021
- 543
- 657
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #4.221
Bide şey dedi eğer göğüsde hassasiyet hissedersen baktınki yara olcak gibi beyaz lahanayı haşlayıp koy bütün kremlerden çok daha iyi geliyomuş.söylediği şeyleri aklıma geldikçe yazarım böyle size
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam cnm çok yoğundum pek giremedim girsemde yazamadım bebekler iyi şükürler olsun olsun birkaç gün içinde taburcu olacaklar 2 kilo olmalarını bekliyoruz hafta sonu yada hafta başında eve gelirler inşallahgulumsebebek Merifettah Ilayumut Kızlar sizde son durum ne bebeklerden haber var mı ya da çıkmaa tarihleri ile ilgili
Gözün aydın canım benim sağlıkla büyüsün inşallah rabbim analı babalı büyütsubKızlar biz doğduk bizimki yola girmiş doktor hemen sezaryena aldı ama tek sorunumuz ememiyoruz bir türlü emmiyor alamıyor ağzına
Ayyy hayırlı olsun dün kontrolden sonra yazmayınca tahmin etmiştimKızlar biz doğduk bizimki yola girmiş doktor hemen sezaryena aldı ama tek sorunumuz ememiyoruz bir türlü emmiyor alamıyor ağzına
Öğrenecektir, ona da kendinize de zaman tanıyın. Hayırlı olsun, darısı başımızaGöğüs ucum yok oyüzden kavrayamıyor silikon göğüs ucu aldık. Vakalım onla deneyeceğiz
aaaayy inanmıyorum :))) tebrik ederim canım. Şimdi yorgunsun tabii ama dinlenince tüm detayları lütfen anlat. Sezaryen mi oldun, nasıl geçti tavsiyelerin var mı? Off çok heyecanlı ya. Kaç kilo doğdu? Ultrasonda yanılma payı oldu mu :))) hadi iyileşte anlat bize :) tekrardan çoook tebrik ediyorum ve seni kutluyorum canım. Darısı başımızaKızlar biz doğduk bizimki yola girmiş doktor hemen sezaryena aldı ama tek sorunumuz ememiyoruz bir türlü emmiyor alamıyor ağzına
Sağlıkla büyüsün inşallah kaçıncı haftada olmuş oldu şimdi bn hazır değilim daha yarın kontrolümüz var bizimdeKızlar biz doğduk bizimki yola girmiş doktor hemen sezaryena aldı ama tek sorunumuz ememiyoruz bir türlü emmiyor alamıyor ağzına
İnşallah operasyonsuz düzelir gözleri. Ciğerler için yeni ilaca başladılar bugün 9 gün sürecekmis taburculuk için bisey demiyorlar daha dimi önce solunum normale dönmeliBizim göz muayenesi tekrardan cuma günü bakalım inşallah geriler, benim bebeğin çekimi kuvvetliymiş ama ciğer yetmiyor tabi,
Hayırlı olsun canimm Allah analı babalı büyütsün sağlıkla emzik verme taraftarimisin bilmem ama doğum yaptığımda aynı seninki gibi bi bebek ememiyordu emzirme hemşiresi emzikle bi gecede çözdü durumuKızlar biz doğduk bizimki yola girmiş doktor hemen sezaryena aldı ama tek sorunumuz ememiyoruz bir türlü emmiyor alamıyor ağzına
Canım ya bende yarım saat önce balkona oturdum boş boş bakarken seni düşündüm, beni en iyi gulumsebebek anlar, o nasıl dayanıyor neler yapıyor diye, doktor taburculuk için halen bişey demiyor, hergün 12 de bilgi alıyoruz sıkıntı yok diyor, hala küvöz içi oksijen desteği veriliyor ara ara, geçtiğimiz hafta sonu kapatıcaz eğer oksijen isteği olursa ilaç başlıycaz dedi, dün sorduk oksijen kesmeyi deneyecektiniz diye, ona daha var dedi, bizim kiloda ki bebekler emmeye başladılar, benim bebeden 250 gram az olan bebenin ailesine doktor haftaya emzirmeye başlarız demiş, ben hastane çalışanıda olduğum için sık sık sorup darlamakta istemiyorum, birde biz 1 haftadır kucağa alıp ten teması kuruyorduk, doktor bugün onuda kesti, bi süre yapmayacağız, enfeksiyon çok var kalabalık dedi, oğlum şimdi onu kucağımıza almadığımız terkedilmiş hissi yaşayacak kitapta okumuştum, bu akşamda ona ağladım, vallahi çıldırmama az kaldı, eşimde 11 de işe gidiyor sabaha kadar oturup dua okuyup ağlıyorum, artık sabrımda kalmadı gücümde, çok zormuş çok,İnşallah operasyonsuz düzelir gözleri. Ciğerler için yeni ilaca başladılar bugün 9 gün sürecekmis taburculuk için bisey demiyorlar daha dimi önce solunum normale dönmeli
Hayırlı olsun canimm Allah analı babalı büyütsün sağlıkla emzik verme taraftarimisin bilmem ama doğum yaptığımda aynı seninki gibi bi bebek ememiyordu emzirme hemşiresi emzikle bi gecede çözdü durumu
Gerçekten yaşayan bilir bu durumları. Ben yalvar yakar bayramda yarım saat görüp dokunabildim tam 75 gün sonra ama kucağıma alamadım hiç. Benimki üniversite hastanesinde olduğundan bayram boyu bilgi de vermediler geçen yogunbakim kapısında oturdum ağladım artık dayanamıyorum diye süreç zor ama en iyi şekilde sağlıklı taburcu olsun istiyorum buna dayanabilirim böyle düşününce ama halden anlamayan insanlara denk gelince yok şöyle bilgi vermiyoruz yok şu saatten sonra resim çekmiyoruz o beni baya zorluyor. Normal zamanda doğuran arkadaşım var arada konuşuyoruz bana gazı var şu damlayı verdiler filan diyor ayni damlayi bizden de istediler götürüp bırakıyoruz diyorum e ozaman agizdan mi popodan mi gaz çıkarıyor iyi geliyor mu diyo bilmiyorum ki görmüyorum ki nasıl gaz çıkarıyor ne derece ise yarıyor evladıma yabanciymisim gibi hissediyorum. Nasıl bizimkilerden daha kotu durumda olanlar varsa daha iyi durumda olanlarda olacak elbet Rabbım hepsine şifa versin en büyük sukurum en azından büyük ameliyatlık vs sağlık sorunları yok solunumlari tamamlansa kavuscaz Rabbimin izniyle ama dayanması yine de çok güçCanım ya bende yarım saat önce balkona oturdum boş boş bakarken seni düşündüm, beni en iyi gulumsebebek anlar, o nasıl dayanıyor neler yapıyor diye, doktor taburculuk için halen bişey demiyor, hergün 12 de bilgi alıyoruz sıkıntı yok diyor, hala küvöz içi oksijen desteği veriliyor ara ara, geçtiğimiz hafta sonu kapatıcaz eğer oksijen isteği olursa ilaç başlıycaz dedi, dün sorduk oksijen kesmeyi deneyecektiniz diye, ona daha var dedi, bizim kiloda ki bebekler emmeye başladılar, benim bebeden 250 gram az olan bebenin ailesine doktor haftaya emzirmeye başlarız demiş, ben hastane çalışanıda olduğum için sık sık sorup darlamakta istemiyorum, birde biz 1 haftadır kucağa alıp ten teması kuruyorduk, doktor bugün onuda kesti, bi süre yapmayacağız, enfeksiyon çok var kalabalık dedi, oğlum şimdi onu kucağımıza almadığımız terkedilmiş hissi yaşayacak kitapta okumuştum, bu akşamda ona ağladım, vallahi çıldırmama az kaldı, eşimde 11 de işe gidiyor sabaha kadar oturup dua okuyup ağlıyorum, artık sabrımda kalmadı gücümde, çok zormuş çok,
Ben hergün görebiliyorum ama o da ayrı üzüntü, bakıyorum ıkınıyor gaz çıkarmaya çalışıyor çıkaramıyor ağlıyor kıpkırmızı oluyor, benim yanımda olsa sırtını sıvazlarım masaj yaparım gazını çıkarmasına yardımcı olurum ama yok işte, sonra bunları düşünüp ağlıyorum, bugün doktora söyledik geç vakitte olsa gelsek alabilir miyiz kucağımıza diye maalesef çok fazla virüs var, ziyareti kapatıcam ama tepki alırım diye yapamıyorum dedi, görmekte görmemekte üzüyor, rabbim sanırlar versin, dediğin gibi ne bebekler var binlerce kes şükürler olsun hamdolsun,Gerçekten yaşayan bilir bu durumları. Ben yalvar yakar bayramda yarım saat görüp dokunabildim tam 75 gün sonra ama kucağıma alamadım hiç. Benimki üniversite hastanesinde olduğundan bayram boyu bilgi de vermediler geçen yogunbakim kapısında oturdum ağladım artık dayanamıyorum diye süreç zor ama en iyi şekilde sağlıklı taburcu olsun istiyorum buna dayanabilirim böyle düşününce ama halden anlamayan insanlara denk gelince yok şöyle bilgi vermiyoruz yok şu saatten sonra resim çekmiyoruz o beni baya zorluyor. Normal zamanda doğuran arkadaşım var arada konuşuyoruz bana gazı var şu damlayı verdiler filan diyor ayni damlayi bizden de istediler götürüp bırakıyoruz diyorum e ozaman agizdan mi popodan mi gaz çıkarıyor iyi geliyor mu diyo bilmiyorum ki görmüyorum ki nasıl gaz çıkarıyor ne derece ise yarıyor evladıma yabanciymisim gibi hissediyorum. Nasıl bizimkilerden daha kotu durumda olanlar varsa daha iyi durumda olanlarda olacak elbet Rabbım hepsine şifa versin en büyük sukurum en azından büyük ameliyatlık vs sağlık sorunları yok solunumlari tamamlansa kavuscaz Rabbimin izniyle ama dayanması yine de çok güç
Allah razı olsun, belki bu kadar güçlü değildik evlatlarımız öğretti, onlar orda savaşırken bizim de güçlü olmamız gerekti ama İsyan etmiyorumda onu orda bırakıp eve gelmek beni mahvediyor artık, küvözden etrafı çaresizçe izleyişi beni öldürüyor, bu 59 günlük sürede saçlarımın nasıl beyazladığını anlatamam size,Merifettah gulumsebebek siz ne kadar güçlü kadınlarsınız yaa valla hayran kaldım size. Söyleyecek kelime bulamıyorum. Çok zorlu süreçlerden geçiyorsunuz dualarım sizinle kızlar
Allah razı olsun canım benim dualarımda sizlerle sagsalim sağlıkla kucağınıza alın büyütün inşallah. Şükür ki Rabbım her zorluğun sabrını gerçekten veriyor buna inanmasak gecmez bu gunler.Merifettah gulumsebebek siz ne kadar güçlü kadınlarsınız yaa valla hayran kaldım size. Söyleyecek kelime bulamıyorum. Çok zorlu süreçlerden geçiyorsunuz dualarım sizinle kızlar
Bizde ziyaret komple yasak ben bayramda yarım saat görebilmek için iki gün öncesinden covid testi verdim yoksa almiyolar yani bebeklerin iyiliği için ama insan da görmeden yapamıyor. Bende senin gibi düşünüyorum neler aldım ona zeka kartları kitaplar giymicegini bildigim halde bayramlik aldim bi kavuşsak ona da bana da çok iyi gelecek ikimizde iyilescez gibi hissediyorumBen hergün görebiliyorum ama o da ayrı üzüntü, bakıyorum ıkınıyor gaz çıkarmaya çalışıyor çıkaramıyor ağlıyor kıpkırmızı oluyor, benim yanımda olsa sırtını sıvazlarım masaj yaparım gazını çıkarmasına yardımcı olurum ama yok işte, sonra bunları düşünüp ağlıyorum, bugün doktora söyledik geç vakitte olsa gelsek alabilir miyiz kucağımıza diye maalesef çok fazla virüs var, ziyareti kapatıcam ama tepki alırım diye yapamıyorum dedi, görmekte görmemekte üzüyor, rabbim sanırlar versin, dediğin gibi ne bebekler var binlerce kes şükürler olsun hamdolsun,
Canıımmmm gözleriniz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah bizimkide alamıyordu yada ben veremiyordum hemşireler yardımcı oldular bi şekilde tuttuk çok şükür benim şuan uçları yara olmuş can çekişiyorum emzirirken. Bu arada nasıl oldu sancın falan varmıydıKızlar biz doğduk bizimki yola girmiş doktor hemen sezaryena aldı ama tek sorunumuz ememiyoruz bir türlü emmiyor alamıyor ağzına
İnşallah canım hayal ettiğin herşeyi yaşarsın bizim gibi bekleyen herkes Yaşar inşallah, ne güzelmiş önceden test yapılması, bizde öyle bişey yok, bazı anne babalar o kadar örnmesemiyor ki görmen lazım,Allah razı olsun canım benim dualarımda sizlerle sagsalim sağlıkla kucağınıza alın büyütün inşallah. Şükür ki Rabbım her zorluğun sabrını gerçekten veriyor buna inanmasak gecmez bu gunler.
Bizde ziyaret komple yasak ben bayramda yarım saat görebilmek için iki gün öncesinden covid testi verdim yoksa almiyolar yani bebeklerin iyiliği için ama insan da görmeden yapamıyor. Bende senin gibi düşünüyorum neler aldım ona zeka kartları kitaplar giymicegini bildigim halde bayramlik aldim bi kavuşsak ona da bana da çok iyi gelecek ikimizde iyilescez gibi hissediyorum
Hayırlı olsun canım allahım analı babalı büyütsün.Kızlar biz doğduk bizimki yola girmiş doktor hemen sezaryena aldı ama tek sorunumuz ememiyoruz bir türlü emmiyor alamıyor ağzına
İşte o sinir bozucu hani bende kimsenin çocuğuna enfeksiyon virüs filan kaptırmayım kimse de benim çocuğuma kaptırmasın herkes dikkatli olsa zaten bukadar yayilmazdi bu durum. Amin canım Rabbım hepimizin herkesin yardımcısı olsun. Bugün süt bırakmaya gittiğimde bir bebek gördüm halime şükrettim inan. Kalp ameliyatı olmuş heryerinde kablolar hortumlar bacağından bile damar yolu açmışlar serum vermek için. Allahim nerde varsa hepimizin evladına şifa versin korusunİnşallah canım hayal ettiğin herşeyi yaşarsın bizim gibi bekleyen herkes Yaşar inşallah, ne güzelmiş önceden test yapılması, bizde öyle bişey yok, bazı anne babalar o kadar örnmesemiyor ki görmen lazım,
Bu güzel günleri kendine zehir etmemelisin bence bnmki de acayip hareketli sürekli herkes bebişlere odaklandı sesssizleşti bnde sürekli bakıyorum yazan yokkızlar siyahinci doğum yapınca buralar sessizleşti:) ben bugün yine nst ye girdim. Bebeğin karın çevresi 3 hafta geriden geliyor ve son 1 haftadır hiç kilo almamış. Doktor bir şey demedi fakat sanırım artık içerde gelişmiyor. Zaten 39.haftayq geldim. Pazartesi Allah nasip ederse sezaryen var ama ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Kaygı ve korkularım çok arttı. Sürekli bebeğin sağlığını düşünüyorum. Burada veya İnternette yazılanları okuyorum ve sonra kaygılanıyorum. Ya bebek döneminde gülmezse ya kafasını sabit tutamazsa falan gibi. Bir de son birkaç haftadır yatağa yattığım gibi bebek en az 1 saat dönüyor, vuruyor. Şimdi doktora da soramıyorum. Acaba yanlış giden bir şey ler mi var anlamıyorum. Neden bu kadar hareketli? Herkes bu aylarda hareketsiz olduğundan bahsediyor benim ki en az 1 saat dönüyor hareket ediyor. Ben bu kaygıyla ne yapıcam hiç bilmiyorum