Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Canım çok teşekkürler öncelikle 37+6 da yaptım. Bebek bir anda kanala girmiş doktor riske atmak istemediği için. Hemen aldı ama asla iri bebek değil normal doğururmuşum. Ultrason çok yanılttı bizi
Benim ultrasonla hemen hemen aynı çıktı ama bebek dediğin gibi asla iri bebek değil banada kafası büyük falan demişlerdi 3 haftü önden gidiyordu ama mini minnak birşey çıktı 🤔

Bizim bugün 12. Günümüz. Göğüs ucu ağrılarım var 1-2 gün kanadı şimdi düzelme yolunda, sütüm 3. Gün gelmeye başladı biz o güne kadar hep mama verdik, sonrasıbi kaç günde verdim çünkü emin olmadım doyup doymadığına çişimizin rengi turunçuluğu geçene kadar mama ve meme ile gittik hafif sarılık olduk ama şimdi iyiyiz hamd olsun. Ben inanılmaz derece de çook terliyorum kendi odamız çok sıcak diğer odalara gidince de cereyanda kaldım galiba boğaz ağrım oldu ve çok şiddetli öksürük oluştu dikişlerim ağrıyor umarım birşey olmamıştır onların ağrısından uyuyamıyorum bazen.

Eveeet gelelim hepsinin dışında 12 günlük serüvenim ne kadarda zor olsa gündüzleri uyuyamasamda onu kucağıma aldığımda sanki üstün bir güç geliyor herşeyi unutuyorum çook zorlukla geçen 9 ayım ve öncesi süreçler hepsine iyiki katlanmışız. Bekleyen anneler için diyorum BEKLEDİĞİMİZE ÇOOK ÇOOK DEĞDİ ELHAMDÜLİLLAH 😍 sizin içinde az kaldı inşallah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin Allah

Bizde normal doğum için bekliyoruz 39+6 yıö yarın kontrolüm var bakalım ne diycek doktor
Vallahi son kalanlardan birisin seni çok merak ediyorum nezaman dogurcan kucağına alican bebisini🥰
Benim ultrasonla hemen hemen aynı çıktı ama bebek dediğin gibi asla iri bebek değil banada kafası büyük falan demişlerdi 3 haftü önden gidiyordu ama mini minnak birşey çıktı 🤔
Benimde hemen hemen aynı 30 gram oynuyodu arada

Merhabalar bnde kontrolden geliyorum
Haftaya çarşamba kontrolümüz var tekrar
Bir aksilik olmaz ise 9 Ağustos alırız dedi 39 u görmek istiyorum bnde doktorda
sanırım en sona ben kalacağım

Vallahi son kalanlardan birisin seni çok merak ediyorum nezaman dogurcan kucağına alican bebisini🥰

Benimde hemen hemen aynı 30 gram oynuyodu arada
Canım sen nasılsın bebeğin nasıl hangi durumdasınız, bizim bugün kansızlık çıktı yarın kan verebilirim dedi, biberon ile denemeye başlayacaklar, oksijeni yeterli gelecekmi bakacaklarmış, rop 2 evrede kaldı cuma günü tekrardan bakacaklar, ilerlememesi iyi dedi ama gerilememişde, şu oksijen sıkıntısını atlatsak Allah’ın izniyle geriye bişey kalmıyor

Artık ayaklarımın şişmesi, dizlerimin ağrıması bana fenalık getiriyor. Ama sanki son günlerin, durduğu kadar dursun pes etme diyorum.
38+6 olduk. Cuma 39 kontrolü var.
Doktora sezaryen olup riske atmasam mı dedim; normale göre sezaryenin 5 kat daha fazla riski var, adı üstünde doğal/normal doğum dedi…
5 ağustosta 40. Hafta doluyor, istersem o gğne kadar beklermişiz, korkuyorum ama biraz daha beklemek niyetindeyimbakalım.

Yarın tam 39+0 oluyor. 37de çatı muayenesi yapmıştı yalnızca.

Benim bugün inanılmaz akıntım var. Acaba bu bir işaret mi😓

Akıntılar bu haftalarda çok fazla oluyomuş ama tabi herkesin bünyeside farklı belki açılman oluyodur seninde 🤲🏻🤩

Hiç bilmiyorum; neyseki yarın kontrol var soracağım.
Bir de covit için aşı olmayı planlıyor musunuz? Onu soracağım doktora, bebek için antikor olması adıka ne yapmamız gerekiyor acaba

Hiç bilmiyorum; neyseki yarın kontrol var soracağım.
Bir de covit için aşı olmayı planlıyor musunuz? Onu soracağım doktora, bebek için antikor olması adıka ne yapmamız gerekiyor acaba
İki aşım var 3.yü doktorum önermemişti bidahada konuşmadık bu konuda ama olursam doğumdan sonra olurum heralde bikaçgün kaldı doğuma çünkü

Canım sen nasılsın bebeğin nasıl hangi durumdasınız, bizim bugün kansızlık çıktı yarın kan verebilirim dedi, biberon ile denemeye başlayacaklar, oksijeni yeterli gelecekmi bakacaklarmış, rop 2 evrede kaldı cuma günü tekrardan bakacaklar, ilerlememesi iyi dedi ama gerilememişde, şu oksijen sıkıntısını atlatsak Allah’ın izniyle geriye bişey kalmıyor
Kansızlık benimkinde de oluyor doğduğundan beri ara ara 2-3 kez verdiler salı ferrum damla istediler. Daha biberonla beslemeye baslamadilar ama emzik emiyor hatta bırakmak istemiyor emzigi aldıklarında agliyomus. Dün akciğerler için verdikleri ilacın son günüydü şuan Allaha şükür solunumunu kendi sağlıyor tabi beslenme de durum ne olur henüz bilmiyorum nezaman biberonla beslicekler onu da bilmiyorum. Lazerden sonra gözlerdeki sıkıntıda gerileme oldu. İlerlememesi iyi zamanla geriler operasyona ihtiyaç duymasında

Kansızlık benimkinde de oluyor doğduğundan beri ara ara 2-3 kez verdiler salı ferrum damla istediler. Daha biberonla beslemeye baslamadilar ama emzik emiyor hatta bırakmak istemiyor emzigi aldıklarında agliyomus. Dün akciğerler için verdikleri ilacın son günüydü şuan Allaha şükür solunumunu kendi sağlıyor tabi beslenme de durum ne olur henüz bilmiyorum nezaman biberonla beslicekler onu da bilmiyorum. Lazerden sonra gözlerdeki sıkıntıda gerileme oldu. İlerlememesi iyi zamanla geriler operasyona ihtiyaç duymasında
Ah canım iyi gelişmelerine çok sevindim, bizimde göz muayenesi sonuncusu bu akşam olacak, son durumu yarın öğreneceğim, bugün 66. Gün 2 gündür gücüm kalmadı artık sürekli ağlıyorum, bugün 60 gram vermiş doktor normal dese de tavukçuluğu biraz daha ertelendiği için o giden 60 gram beni paramparça etti,Allah yardımcımız olsun,

Canım tekrardan merhaba, bizi de doktor aradı şimdi yüreğim ağzıma geldi, evre 3 e ilerlemiş pazartesi üni de doktor bakacakmış ona göre enjeksiyon yapacaklarmış, senin bebiş oldu nasıl ameliyat gibi mi anestezi alıyor mu? Ağlamaktan harap oldum, ambulans işe ünite gidecekmiş bebeğim :KK43:

X