Kızlaaar size en son kahverengi akıntımın geldiğini söylemiştim. Sonra sancılarım arttı karnım sertleşti akıntım pembeye döndü makatıma ve genitalime baskı yapıyordu bebek. Dr hastaneye nst ye çağırdı gittik sancı yok ama ben yarım saatlik nst de 4 defa kasıklarıma sancı yedim dr alttan muayeneye gerek yok bu zamana kadar iyi gelmişsin şeker, çift rahim ve tüp bebekle ben memlekete geldim bu dr 1 defa gittim ikinciye doğuma gittik
hemen sezeryana aldı zaten o gün çok hareketleydi bebem yavaşlaması gereken hareketler çok artmıştı meğer kordon dolanmış 3 defa boynuna yavrumun bunların hepsi işaretmiş 1 gün öncesinde hiçbirşey yoktu kontrolünde. Neyse şimdi iyiyiz çok şükür biraz küçük memeyi tutamıyor gücü yok olsada zaten sütüm yok duş aldık ikimizde. Cuma akşam 8.30 da dünyaya geldi 50 cm 3240 gram ama asla 3 kiloluk bebe gibi değil çoook küçük
ağrım var biraz çok uykusuzum şimdilik diyeceklerim bunlar baş ağrım çook çok var belden uyuşturma yaptılar. Aklıma geldikçe yazdım parça parça bi düzen olmadıama siz anlarsınız
Allah burdaki herkese en kısa zamanda tattırsın bu duyguyu. Hamilelere bi an önce kucağına almayı, doğup kuvezde olanlara bi an önce kavuşmayı nasip etsin inşallah tez zamanda...