Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Kızlaaar size en son kahverengi akıntımın geldiğini söylemiştim. Sonra sancılarım arttı karnım sertleşti akıntım pembeye döndü makatıma ve genitalime baskı yapıyordu bebek. Dr hastaneye nst ye çağırdı gittik sancı yok ama ben yarım saatlik nst de 4 defa kasıklarıma sancı yedim dr alttan muayeneye gerek yok bu zamana kadar iyi gelmişsin şeker, çift rahim ve tüp bebekle ben memlekete geldim bu dr 1 defa gittim ikinciye doğuma gittik 😄 hemen sezeryana aldı zaten o gün çok hareketleydi bebem yavaşlaması gereken hareketler çok artmıştı meğer kordon dolanmış 3 defa boynuna yavrumun bunların hepsi işaretmiş 1 gün öncesinde hiçbirşey yoktu kontrolünde. Neyse şimdi iyiyiz çok şükür biraz küçük memeyi tutamıyor gücü yok olsada zaten sütüm yok duş aldık ikimizde. Cuma akşam 8.30 da dünyaya geldi 50 cm 3240 gram ama asla 3 kiloluk bebe gibi değil çoook küçük 😢 ağrım var biraz çok uykusuzum şimdilik diyeceklerim bunlar baş ağrım çook çok var belden uyuşturma yaptılar. Aklıma geldikçe yazdım parça parça bi düzen olmadıama siz anlarsınız 😊😍 Allah burdaki herkese en kısa zamanda tattırsın bu duyguyu. Hamilelere bi an önce kucağına almayı, doğup kuvezde olanlara bi an önce kavuşmayı nasip etsin inşallah tez zamanda...

Kızlaaar size en son kahverengi akıntımın geldiğini söylemiştim. Sonra sancılarım arttı karnım sertleşti akıntım pembeye döndü makatıma ve genitalime baskı yapıyordu bebek. Dr hastaneye nst ye çağırdı gittik sancı yok ama ben yarım saatlik nst de 4 defa kasıklarıma sancı yedim dr alttan muayeneye gerek yok bu zamana kadar iyi gelmişsin şeker, çift rahim ve tüp bebekle ben memlekete geldim bu dr 1 defa gittim ikinciye doğuma gittik 😄 hemen sezeryana aldı zaten o gün çok hareketleydi bebem yavaşlaması gereken hareketler çok artmıştı meğer kordon dolanmış 3 defa boynuna yavrumun bunların hepsi işaretmiş 1 gün öncesinde hiçbirşey yoktu kontrolünde. Neyse şimdi iyiyiz çok şükür biraz küçük memeyi tutamıyor gücü yok olsada zaten sütüm yok duş aldık ikimizde. Cuma akşam 8.30 da dünyaya geldi 50 cm 3240 gram ama asla 3 kiloluk bebe gibi değil çoook küçük 😢 ağrım var biraz çok uykusuzum şimdilik diyeceklerim bunlar baş ağrım çook çok var belden uyuşturma yaptılar. Aklıma geldikçe yazdım parça parça bi düzen olmadıama siz anlarsınız 😊😍 Allah burdaki herkese en kısa zamanda tattırsın bu duyguyu. Hamilelere bi an önce kucağına almayı, doğup kuvezde olanlara bi an önce kavuşmayı nasip etsin inşallah tez zamanda...
aaa canım ben şok. Sen ne zaman doğurdun :)) Maşallah diyelim. Yaa kordon dolanmasından ben de çok korkuyorum. 2 gündür bebek hareketlerinde azalma var.Annem yanımda tedirgin olunca acaba nst ye mi gitsek dedim, götürmedi :) ne pimpiriklisin diyor :)) Bir de herhalde doğuma hazırlık sürecine girdik. Bebek yaklaşık 1 saat boyunca toplanıyor bir yerde sonra rahatlıyorum. Bi de şeker olayını saldım kızlar. Dondurma da yiyorum kızartma da. Amniyon sıvısı yeterliydi herhalde bi şey olmaz di mi? valla biraz rahat olmak istiyorum artık

Varya yeminle hissettim dedim bu kız doğum mu yaptı acaba çok şükür. Kucağına almışsın. Darısı başımıza normalde 25 Temmuz doğum ama beklemedi benim bebek hareketlendi. Ama ben artık nefes alamıyorum ciğerlerime çok baskı yapıyor bebek hiç nefes alamıyorum bakalım 19 unda kontrol var bizim de çantan yanında gel dedi. Ya 19 u ya da 23 ü sağlıkla gelsinler inşllah kendini bir toparla yine yazarsın🥰😍

Hadi hayırlısıyla güzel haberler al inşllah canım benim❤️
Amin canım inşallah
Hayırlı olsun canım Rabbım analı babalı büyütsün uzun ömürle😍😍 baş ağrısı sezeryanda bende de çok oldu bi süre sonra geçiyor Rabbım ikinize de sağlık versin 🤲

Kızlar acil bir sorum var sabah magnezyum içmeyi unuttum büyük ihtimalle ondan diyendüşünğyorum karnımda ağrı yok sancı yok ama 10 dakikada bir karnım çok geriliyor 6-7 dakika sorma gevşiyor sonra bitikten 2-3 dakika sorma yine sertleşiyor üstüne birde 4 5 defa belime ağrı girdi ama su gelmesi nışan gelmesi yada adet sancısı gibi bir sancım yok

Kızlar acil bir sorum var sabah magnezyum içmeyi unuttum büyük ihtimalle ondan diyendüşünğyorum karnımda ağrı yok sancı yok ama 10 dakikada bir karnım çok geriliyor 6-7 dakika sorma gevşiyor sonra bitikten 2-3 dakika sorma yine sertleşiyor üstüne birde 4 5 defa belime ağrı girdi ama su gelmesi nışan gelmesi yada adet sancısı gibi bir sancım yok
canım ben de aynısını yazdım sanırım bugün. Gün içinde yaklaşık 1 saate yakın böyle oluyorum artık. Öyle olduğunda pozisyon değiştir, yürü falan. Biraz sabret bakalım geçiyor mu. Geçmezse gidersin acile ama emin ol benşm de aynen tarif ettiğin gibi oluyor. Bir de şöyle düşün canım. Normal doğum yapmayı düşünen insanlar bunları doğuma kadar yaşıyor onlar bile hemen doğurmuyor:). Hiiç geçmezse ve şiddeti artarak devam ederse, kanama varsa git derim yoksa sakin bir şekilde beklemeni öneririm.

Canım ben bugün ebemle görüştüm kasılmalar 5dakikada bir düzenli geliyosa ve dinlenince yada suya girince geçmiyosa doğum başlaması olabişirmiş

Canım geçenlerde bana da oldu hatta sormuştum buradan ara ara da oluyor ben de çok sık olursa nst için hastaneye gitmeyi dişünüyordum ama yalancı kasılmalar günde birkaç kere normal diyorlar 10-20 dk da bir falan oluyorsa hastaneye başvur bence aklında kalmasın

Kızlar doktor nst istedi ve nst de ilk defa 100 ü gördüm sancıda 🙈 ama genelde 50 40 30 bandında ve düzensiz gözüktü doktor dedi doğum sancısı değil dedi magnezyumdan dedi devam et dedi
100 çok yüksek değil mi ben geçen hafta çekindim ilk kez ama 20yi geçmemişti hiç; ama sıklığına falan da bakıyorlar heralde ondan mı acaba

100 çok yüksek değil mi ben geçen hafta çekindim ilk kez ama 20yi geçmemişti hiç; ama sıklığına falan da bakıyorlar heralde ondan mı acaba
Benim 1 tane 100 vardı 1 tane 54 1 tanede 36 en fazla diğerleri. 17 16 düzenli olmadığı için doğum sancısı demiyorlar düzenli olarak 5 dakikada bir 40 üzeri olması lazımmış

Bana anlamsız bir kaygı, korku, panik.. adına her ne derseniz o geldi. 37+4 ve doğurmaktan inanılmaz korkuyorum; her iki türlüsünden de..
Normal doğumu bekliyorum ama hiç düşünmeyip okumasam da korkuyorum, sezaryenden zaten korkuyorum, yazın iyileşmek daha zor vs.
Belirsizlik çok yordu bir kaç gündğr; ne zaman gelir acaba 🥹

Bana anlamsız bir kaygı, korku, panik.. adına her ne derseniz o geldi. 37+4 ve doğurmaktan inanılmaz korkuyorum; her iki türlüsünden de..
Normal doğumu bekliyorum ama hiç düşünmeyip okumasam da korkuyorum, sezaryenden zaten korkuyorum, yazın iyileşmek daha zor vs.
Belirsizlik çok yordu bir kaç gündğr; ne zaman gelir acaba 🥹
Aynı duyguları inan bende yaşıyorum.bizde normal doğum için bekliyoruz şuan ve şu son zamanlar bi sabır tükenmesi yaşıyorum gece yatarken acaba bugece gelirmi sabah acaba bugün gelirmi psikolojik anlamda yoruldum

kızlar doğum konusunu düşünmemek en iyisi. Zor olduğunu biliyorum ama düşünmiycem diyin kendinize. Her operasyonun zorlukları aksilikleri olabilir. İnsan düşününce hep olumsuz şeyler geliyor insanın aklına. Doğum anı, ıkınmak, belki kanama, doktorların ve cihazların sesleri, sezaryen için de geçerli. Oysaki insan o durumla karşılaşınca tıkır tıkır her şey bir şekilde yoluma giriyor. Bir iki gece çok stress yaptım şu an o günü düşünmemeye çalışıyorum. Bu arada bazen bir bilmişlik bir olgunluk çöküyor bana :KK71: keşke doktor kontrolünden çıktıktan sonra aynı rahatlığı yaşayabilsem :)))))))

kızlar bu arada benim göbeğim aşağı düştü sanırım. Birkaç gündür daha rahat nefes alıyorum bir de gögsüm ile karnım arasına 4 parmağım giriyor :) bi rahatlama oldu gerçekten. Sizinde göbekler düştü mü?

X