- 18 Ocak 2019
- 2.430
- 2.099
- 32
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #3.761
Bende hissediyorum bazen günde 1 kere bazen 2 kere oluyor ama ben bu hafta başladım hissetmeyeBen hissediyorum böyle pıt pıt atıyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hissediyorum bazen günde 1 kere bazen 2 kere oluyor ama ben bu hafta başladım hissetmeyeBen hissediyorum böyle pıt pıt atıyo
canımmm bu konudaki tahtımı kimseye bırakamam hadi stress yapıyorum ertesi gün acaba bu stress bebeğe zarar vermiş midir diye bir daha stress yapıyorum :)) 8 aydır koymadığım tanı, teşhis kalmadı :)) benim de haftaya kontrolüm var şimdiden düşünmeye başladım inş kilo almıştır inş haftasıyla uyumludur diye. Millet 9 ay boyunca 10 kere ultrasona giriyor benim 30 olmuştur. Maşallah diyeyim 1 haftadır daha sakinim ama bu böyle olmaz yaaa. Herkes nasıl rahat geçiriyor hamileliğini.N nekoo ah arkadaşım sen evham görmemişsin devlette ki bir doktor son 3 günümü mahvetti erken doğum riski var bebeğin başı çok aşağıda dedi bu birinci evham sebebim en son bebek 29. hafta 1680 idi 32 de 2000 kg olmuş dedi bu Çocuk. 3 haftada niye bu kadar az kilo aldı diye ikinci evham başladı üstüne. 2 haftadır da aynı kiloda olduğumu görünce bende stres tavan yaptı. Neyse ki burda biraz sakinleştim ama olmadı. Perşembede ki randevumu hemen salıya aldırdım. Kendi doktoruma gidicem bebeğimi göreceğim yoksa bebek sağlıklı olsa da ben kafayı yiCem ya gerçekten bizde ki bu stres seviyesi kimsede yok sanırım
Aynıyız yemin edebilirim. Doktor benimle dalga geçmişti muayene kağıdıno gösterip bu kağıt 9 aysa doluyor senin 3. Ayında doldu demişti. Ben hem devlete gidiyorum hem özele ki 2 haftadan uzun olmasın kontrol arası diye. Böylede işte insanın bazen çok doktordan dolayı kafası karışabiliyor Allah yardımcımız olsun neyse ki ben salıya aldırabildim görüp rahat etsin içim hemen 27 haziranada devlete randevu aldım çocuğu hiç rahat bırakmıyorum. Ama devlette 15 gğnde bir çağırmaya başladı bakalım özelde de aynı mıcanımmm bu konudaki tahtımı kimseye bırakamam hadi stress yapıyorum ertesi gün acaba bu stress bebeğe zarar vermiş midir diye bir daha stress yapıyorum :)) 8 aydır koymadığım tanı, teşhis kalmadı :)) benim de haftaya kontrolüm var şimdiden düşünmeye başladım inş kilo almıştır inş haftasıyla uyumludur diye. Millet 9 ay boyunca 10 kere ultrasona giriyor benim 30 olmuştur. Maşallah diyeyim 1 haftadır daha sakinim ama bu böyle olmaz yaaa. Herkes nasıl rahat geçiriyor hamileliğini.
şaşkınım valla:))) çok alışık değilim benimle aynı kaygı düzeyinde olanlara. Artık 2 haftada 1 alır. 34 ten sonra da haftada bir. Ben de tracy hogg Yeni annelere mucize çözümler adında bi kitap var. Onu sipariş ettim. Gelsin de boş şeylere vakit ayıracağıma bi şeyler öğreneyim :)Aynıyız yemin edebilirim. Doktor benimle dalga geçmişti muayene kağıdıno gösterip bu kağıt 9 aysa doluyor senin 3. Ayında doldu demişti. Ben hem devlete gidiyorum hem özele ki 2 haftadan uzun olmasın kontrol arası diye. Böylede işte insanın bazen çok doktordan dolayı kafası karışabiliyor Allah yardımcımız olsun neyse ki ben salıya aldırabildim görüp rahat etsin içim hemen 27 haziranada devlete randevu aldım çocuğu hiç rahat bırakmıyorum. Ama devlette 15 gğnde bir çağırmaya başladı bakalım özelde de aynı mı
Benim doktora bir arkadaşım daha gidiyor ona 13 temmuz sezaryen günü verdi aramızda 1 hafta var o benden 1 hafta önde o 32. Hafta kontrolüne gittiğinde birdaha 4 temmuzda yani 1 ay sonra çağırmış yine tabi 36 da acaba Sezaryen olduğu için mi sık çağırmamış yoksa Benim doktorun umursamazlığı mı bu neyse bakalım bana ne zaman diyecekşaşkınım valla:))) çok alışık değilim benimle aynı kaygı düzeyinde olanlara. Artık 2 haftada 1 alır. 34 ten sonra da haftada bir. Ben de tracy hogg Yeni annelere mucize çözümler adında bi kitap var. Onu sipariş ettim. Gelsin de boş şeylere vakit ayıracağıma bi şeyler öğreneyim :)
Bende şimdi dr dan çıktım herşey yolunda dedi çok şükür çalışabilirsin dedi ve bebeğin kafası 3 hafta gövdesi 2 hafta boyu 1 hafta önden gidiyormuş ters üçgen bizimki vücut yapıyor içerde dr herhangi bi sıkıntı yok dedi önde getmesi kötü birşey değil dedi aklıma sen geldin yazayım hemen dedimmBu arada kendi doktoruma hemen bildirdim durumu verilen ilacın hiç bir faydası olmayacağını söyledi baskı ve sancı yoksa korkmadan gerektiğini söyledi baskı ve sancı olursa gideceğimolmazsa kontrol günümde perşembe günü gideceğim. Bebeğin kafasının ölçümleri 2 hafta önce olması sıkıntı mı
Banada 1 ay sonraya randevu verdi bayrama denk geliyor diye erken gel dedi tahmini sezeryan verdi 25 temmuz dedi. 36ya kadar ayda bir 36dan sonra her hafta kontrol dedi bana 25 temmuza doğum olsa 18 temmuza kadar çalışabilir raporu verdi ay ben çok panik oldum ilk söylediğinde çok mutlu oldum kavuşacaz diye ama şimdi düşününce çalışamaz raporu çok geç veriyormuş izne ayrılacam 1 hafta sonra doğumBenim doktora bir arkadaşım daha gidiyor ona 13 temmuz sezaryen günü verdi aramızda 1 hafta var o benden 1 hafta önde o 32. Hafta kontrolüne gittiğinde birdaha 4 temmuzda yani 1 ay sonra çağırmış yine tabi 36 da acaba Sezaryen olduğu için mi sık çağırmamış yoksa Benim doktorun umursamazlığı mı bu neyse bakalım bana ne zaman diyecek
Ayyy çok sevindim bende yarına aldırdım randevumu hemen kaç kilo çıktıBende şimdi dr dan çıktım herşey yolunda dedi çok şükür çalışabilirsin dedi ve bebeğin kafası 3 hafta gövdesi 2 hafta boyu 1 hafta önden gidiyormuş ters üçgen bizimki vücut yapıyor içerde dr herhangi bi sıkıntı yok dedi önde getmesi kötü birşey değil dedi aklıma sen geldin yazayım hemen dedimm
Olsun şöyle düşün. Doğduktan sonra daha fazla bebeğin yanında Kalacaksın. Banada 15 temmuza verdi bakalım yarın göreceğiz. Yek korkum kilo almada sorun yaşamasın çünkü 2 haftadır aynı kilodayım kilom değişmedi ama olabiliyormuş böyle bir yandan seviniyorum kilo alımım durdu diye ama ya bebek almıyorsa korkusu oldu bu annelerin evhamı da korkusu da bitmez. bu arada yaaa 25 Temmuz ne güzel geleceği tarih belli kaç haftalık oluyorsun. Biraz geç değil mi Erken gelme ihtimali flan olabilir sonuçtaBanada 1 ay sonraya randevu verdi bayrama denk geliyor diye erken gel dedi tahmini sezeryan verdi 25 temmuz dedi. 36ya kadar ayda bir 36dan sonra her hafta kontrol dedi bana 25 temmuza doğum olsa 18 temmuza kadar çalışabilir raporu verdi ay ben çok panik oldum ilk söylediğinde çok mutlu oldum kavuşacaz diye ama şimdi düşününce çalışamaz raporu çok geç veriyormuş izne ayrılacam 1 hafta sonra doğum
Kilosu 2271 çıktı. Aynen zaten tek isteğim doğum sonrasına atabildiğim kadar gün atmak. Bu arada bende diyete başladığımdan beri kilo almamıştım hatta verdim ama bebek almıştı dr önemli olan bebek demişti sen kilo versende o alır üzülme. 25 temmuzda 38 oluyoruz. Geç mi bilemedim ki bak şimdi yine takacak birşey çıktıAyyy çok sevindim bende yarına aldırdım randevumu hemen kaç kilo çıktı
Olsun şöyle düşün. Doğduktan sonra daha fazla bebeğin yanında Kalacaksın. Banada 15 temmuza verdi bakalım yarın göreceğiz. Yek korkum kilo almada sorun yaşamasın çünkü 2 haftadır aynı kilodayım kilom değişmedi ama olabiliyormuş böyle bir yandan seviniyorum kilo alımım durdu diye ama ya bebek almıyorsa korkusu oldu bu annelerin evhamı da korkusu da bitmez. bu arada yaaa 25 Temmuz ne güzel geleceği tarih belli kaç haftalık oluyorsun. Biraz geç değil mi Erken gelme ihtimali flan olabilir sonuçta
Geç değil bence canım tam zamanı dolmuş oluyo.hatta ben pilatese başladım ordaki hocam 37.haftaya kadar attıkmı seni tamamdır dediKilosu 2271 çıktı. Aynen zaten tek isteğim doğum sonrasına atabildiğim kadar gün atmak. Bu arada bende diyete başladığımdan beri kilo almamıştım hatta verdim ama bebek almıştı dr önemli olan bebek demişti sen kilo versende o alır üzülme. 25 temmuzda 38 oluyoruz. Geç mi bilemedim ki bak şimdi yine takacak birşey çıktı
38 gayet iyi bir tarih ben 39 falan sandım zaten sezeryan genelllikle 38 de yapılıyorKilosu 2271 çıktı. Aynen zaten tek isteğim doğum sonrasına atabildiğim kadar gün atmak. Bu arada bende diyete başladığımdan beri kilo almamıştım hatta verdim ama bebek almıştı dr önemli olan bebek demişti sen kilo versende o alır üzülme. 25 temmuzda 38 oluyoruz. Geç mi bilemedim ki bak şimdi yine takacak birşey çıktı
Çok güzel canım çok sevindim.bende yarın gidicem bakalım ne diycek banaKızlar çok güzel haberler ile döndüm 2400 Olmuş çok şükür bebek evet aşağıda her an doğum olabilir açılma sancı vs yok ama bu saatten sonra doğması için korkumuzda yok dedi doktor en fazla 15 gün küvezde kalır çıkarsın dert etme dedi Çok güzel moral verdi. Bebeğin sağlığı çok iyi dedi 1 ayda hiç kilo almamışım ben ama bebek almış çok şükür diyete devam 2 hafta önde bebek bu şeker ile alakalı dedi diyete devam edelim dedi. Genel anlamda deşarj oldum döndüm
Bu arada bir daha 35 te çağırdı. 3 hafta sonraÇok güzel canım çok sevindim.bende yarın gidicem bakalım ne diycek bana
Canımsın çook sevindim hepimiz güzel haberlerle gelelim her defasında inşallah erken gelen bebelerimizden de güzel haberler alalım tez zamanda inşallah AllahımmmmKızlar çok güzel haberler ile döndüm 2400 Olmuş çok şükür bebek evet aşağıda her an doğum olabilir açılma sancı vs yok ama bu saatten sonra doğması için korkumuzda yok dedi doktor en fazla 15 gün küvezde kalır çıkarsın dert etme dedi Çok güzel moral verdi. Bebeğin sağlığı çok iyi dedi 1 ayda hiç kilo almamışım ben ama bebek almış çok şükür diyete devam 2 hafta önde bebek bu şeker ile alakalı dedi diyete devam edelim dedi. Genel anlamda deşarj oldum döndüm
ben duymadım canım magnezyum bend kullanıyorum kullanmazsam hemen bacaklarıma kramp giriyor tuz bende tüketmiyorum hemen ayak bileklerim ödem oluyor.Canımsın çook sevindim hepimiz güzel haberlerle gelelim her defasında inşallah erken gelen bebelerimizden de güzel haberler alalım tez zamanda inşallah Allahımmmm
Bu arada benim felaket derece de kalça ağrım var bıçak batıyor gibi dr sıfır tuz dedi magnezyuma düzenli devam ananas bol ye dedi öyle böyle bir ağrı değil ödemden kaynaklı olabilir dedi ama adım atınca birden bıçak batıyor gibi oluyor istemsizce bağırıyorum iş yerinde rezil olacam diye korkuyorum. Duydunuz mu aynı şikayeti olan birilerini
Benimkide ekimde doluyo senesi benimde 2tane kaldı nolur olmaz diye bizde dondurmayı düşünüyoruz ama hiç bu seneki fiyatlardan haberim yok arayıp bi sormak lazım aslındaBu arada kızlar bizim temmuzda donmuş embriyoların senesi doluyor. Biz devam ettirmeyi dönüşüyoruz 2 tane kaldı acaba fiyatlar ne alemde geçen sene 1700 vermiştik
Canım ben aradım öğrendim 1.500 dediler. Çok iyi geldi fiyat ben geçen sene 1700 vermişti. Dondurmaya bu sene daha ucuzlamış basıl olmuşsa Bizde 2 sene daha tutmayı düşünüyoruzBenimkide ekimde doluyo senesi benimde 2tane kaldı nolur olmaz diye bizde dondurmayı düşünüyoruz ama hiç bu seneki fiyatlardan haberim yok arayıp bi sormak lazım aslında
Aa bende hayret ettim doğrusu nasıl indirmişler fiyatı bende şimdi çıktım doktordan 2kilo 467 gr olmuş 45 cm.normal doğum pozisyonunda duruyo artık dönmez falan dedi benide 3hafta sknra çağırdı ondan sonra haftada bir geliceksin 15 temmuzdan sonra heran doğum başlayabilir bizim için dedi.ay çok heycanlıyım ya inanamıyorum hâlâ heralde benCanım ben aradım öğrendim 1.500 dediler. Çok iyi geldi fiyat ben geçen sene 1700 vermişti. Dondurmaya bu sene daha ucuzlamış basıl olmuşsa Bizde 2 sene daha tutmayı düşünüyoruz