- 18 Ocak 2019
- 2.430
- 2.099
- 32
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #3.801
ben :))) oturdum normal doğum videolarını izledim. Yok bebeğim olmaz bana o:)) gerçekten zor. Tabii herkesin bünyesi farklı. Zor derken kendimi kastediyorum. Sancı gelecekte ben sabredicem hastaneye gidicem ve ıkınıcam.. Hiç g
üvenmiyorum kendime :)) tabii sezaryen planlayıp bir anda suyu gelip normal doğuma giden de var. Her şeyden önce hayırlısı. Eleştiri konusunda hiçççç oralı bile olma. Kime ne yahu:) eleştiri hiç bitmez ki. Emzirirsin laf söylerler uyutursun söylerler ohoooo. O yüzden sen ve doktorun birlikte karar verin. Gerisi
İkinizde duygularımın tercümanısınız bendr yırtılmadan korkuyorum ve bundan sonraki cinsel hayatımızı da düşünüyorum bir yandan da yani açıkçası 4 temmuza kadar düşünme kararı aldım ama sezaryen daha ağır basıyor. Galiba bende sezaryen olacağımEvet bende henüz doğum sancim yok ama bağırsak düzenim bozuk olduğu için zaman zaman gaz sancısı oluyor çok bunalıyorum aslında ağrı esigim yüksek ama yırtılma vs onlarda beni düşündürüyor o yüzden sezeryan daha kolay olacak gibi geliyor bana bilemedim ya çok kararsızım