Neler olmuş grupta yaa tam giriyorum okuyup dahil olayım diyorum iş çıkıyor unutuyorum kalıyor. 2 gündür benimde karnım kaskatı kazık gibi dün akşam çok korkuttu beni kıpırdamıyordu taş gibiydi sağ rahimde ya hep sağım şiş ağrıyor sırtımın sağ tarafında ağrı var, bu sabah kalktım ellerim kazık gibi kapatamıyorum bile 1 günde bu kadar şişlik olur mu
ay daha çok şey varda yeter şişirmeyeyim kafanızı...
Doğum yapan biri daha varmış çok şükür iyisiniz Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tez zamanda
K Keryntoss 3. Biz oluruz dediğimiz bi kaç kişiydik ama işte Rabbim siz değil ben karar veririm diyor.
S Siyahhhinci iyiki dr gitmişsin aklında soru işareti kalana kadar imkanın varsa git bekleme gitmeyip pişman olmaktansa gidip aman birşiy yokmuş yorulduğumla kaldım demeyi yeğlerim.
Birde çok uzun bi yazı vardı onu da okudum ama geri dönüp adına bakamayacm yazdıklarım gidecek
ama emin ol bizimde senden bi farkımız yok herşeye kafa yoruyoruz şi kadınlar kulübünün arama butonunda aradıklarımı görsen gülmekten ölürsün o kadar saçma gereksiz basit şeyler ki ama insan araştırmadan duramıyor neden olmuş bi daha olur mu nasılgeçer vs. Sen sadece bunun bilincinde olduğun için taktıığın şeyi de kafaya takıyorsun şey gibi unutmamak için eline ip bağlayıp niye bağladığını unutmak gibi
bunlarda geçecekk. Annemin bi lafı vardır hepimizin annesi eminim bunu demiştir " anne olda göreyim derdin yokken bin olsun". İşte daha doğmadan bin oldu... buldum seni
N nekoo