Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Aa bende hayret ettim doğrusu nasıl indirmişler fiyatı😁 bende şimdi çıktım doktordan 2kilo 467 gr olmuş 45 cm.normal doğum pozisyonunda duruyo artık dönmez falan dedi benide 3hafta sknra çağırdı ondan sonra haftada bir geliceksin 15 temmuzdan sonra heran doğum başlayabilir bizim için dedi.ay çok heycanlıyım ya inanamıyorum hâlâ heralde ben
Oh maşllah paşaya ya sende temmuzun ilk haftası gideceksin kontrole o zaman benim 4 Temmuz randevu tarihim ☺️☺️ Bencede artık 35 36 olmuş oluyoruz her an gelebilir takip edilmesi gerek zaten ☺️ Ayyy ne güzle geçti zamanlar şimdi gün sayıyoruz resmen

Oh maşllah paşaya ya sende temmuzun ilk haftası gideceksin kontrole o zaman benim 4 Temmuz randevu tarihim ☺️☺️ Bencede artık 35 36 olmuş oluyoruz her an gelebilir takip edilmesi gerek zaten ☺️ Ayyy ne güzle geçti zamanlar şimdi gün sayıyoruz resmen
Evet canım 36 oluyoruz benşmde 6temmuzda randevum.artık herşeyin hazır olsun dedi fotoğrafçı falan düşünüyosan onları ayarla artık doğum sürecine giriyoruz dedi😁😁

Kızlar çok güzel haberler ile döndüm 2400 Olmuş çok şükür bebek evet aşağıda her an doğum olabilir açılma sancı vs yok ama bu saatten sonra doğması için korkumuzda yok dedi doktor en fazla 15 gün küvezde kalır çıkarsın dert etme dedi Çok güzel moral verdi. Bebeğin sağlığı çok iyi dedi 1 ayda hiç kilo almamışım ben ama bebek almış çok şükür diyete devam 2 hafta önde bebek bu şeker ile alakalı dedi diyete devam edelim dedi. Genel anlamda deşarj oldum döndüm 🙈☺️
Nasıl bir diyet yapıyorsun

Nasıl bir diyet yapıyorsun
Canım sabah kalkar kalkmaz 1 bardak süt içiyorum sonra 1 saat sonra kahvaltıyı hazırlıyorum geçen zaman zarfınd açlığım bastırılmış oluyor kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta domates peynir zeytin kızarmış 2 dilim kepek ekmeği yiyorum ara öğünde. Ceviz ve yoğurt yiyorum öğlen yemeğinde çorba içmiyorum. Az ana yemek 1 dilim kepek ekmeği yine ara öğünde meyve yiyorum yeşil elma sonra akşam yemeğinde çorbamı ve ana yemeğimi yiyorum ama ekmeksiz. yemekten1,5 2 saat sonrada ceviz badem falan yiyorum yatmadan öncede ya süt ya da yoğurt yiyorum benim protein ağırlık beslenmem gerektiği için çok fazla süt ve ürünleri var ve ana yemeklerim ya beyaz ya kırmızı et oluyor sürekli. Birde patates şekeri çok yükseltiyor fırında bile yemeğini yesem çıkıyor şekerim makarna bile okadar çıkarmıyor. Oyüzden patates hiç tüketmiyorum . bu şekilde yaptığımdan beri 1 ay boyunca hiç kilo almadım ve şekerim tokluk 130 un üstüne çıkmadı denedim yersem hemen 170 leri gösteriyor yani dikkat edince şeker sağlam kalıyor şükür

kızlarrr benim bebişin kilosu çok mu az yaa:KK43:( en son 32+4 de gitmiştim 1874 gr çıkmıştı. Sizin o haftalarda nasıldı? Haftaya pazartesi randevum var yani 2 hafta geçmiş oluyor üstünden. off kafama takıldı

kızlarrr benim bebişin kilosu çok mu az yaa:KK43:( en son 32+4 de gitmiştim 1874 gr çıkmıştı. Sizin o haftalarda nasıldı? Haftaya pazartesi randevum var yani 2 hafta geçmiş oluyor üstünden. off kafama takıldı
31+5de 1900dü ama buna takılma normal aralıklarda seninkide ayrica ultrasonda yanılma payı var çok diyorlar az doğuyor az diyorlar çok doğuyor

Canım sen bize takılma bizlerde şeker çıktı ve arkadaşın dediği gibi ben 4 gün arayla bir devlette ölçüm yaptırdım bir kendimdoktorumda devlette 2000kg çıktı kendi doktorumda 2400 yani ultrason cihazları da farkediyor ayrıca 32. Haftada seninki olması gereken kiloda gayet iyi ☺️☺️
Kızlar sezeryan/normal doğum özel hastane fiyatlarını öğrenen var mı bu konuda bi araştırma yapan varsa ortalama nasıl fiyatlar
Ben özlempolikinliğe gidiyorum 2 hastane ile anlaşmalı biri 7,500 diğeri 7000 ama benhastaneye Değil kendi doktoruma ödediğim için bu fiyat mesela o hastanelerde çalışan doktora gitsem 6000, 6500 gibi buarada normal doğumda sezeryan da aynı

Canım sen bize takılma bizlerde şeker çıktı ve arkadaşın dediği gibi ben 4 gün arayla bir devlette ölçüm yaptırdım bir kendimdoktorumda devlette 2000kg çıktı kendi doktorumda 2400 yani ultrason cihazları da farkediyor ayrıca 32. Haftada seninki olması gereken kiloda gayet iyi
tatlım bende de şeker var. Ben de elimden geldiğince diyet yapıyorum. Ne biliiim herkesin ki tosun gibi :anne: benimki zayıf gibi geliyor üzülüyorum

Ben özlempolikinliğe gidiyorum 2 hastane ile anlaşmalı biri 7,500 diğeri 7000 ama benhastaneye Değil kendi doktoruma ödediğim için bu fiyat mesela o hastanelerde çalışan doktora gitsem 6000, 6500 gibi buarada normal doğumda sezeryan da aynı
Benim doktorumun da anlaşmalı olduğu bikaç hastane var ama hangisinde yapar bilmiyorum onu bidahaki kontrolde konuşuruz dedi.. benim bide bugün 32. Hafta kontrolüm vardı 1970 gr haftası ile uyumlu dedi ; 4 hafta sonra kontrole çağırdı .. bence de kiloya çok takılmayın gelişimi iyi ise, usg cihazı kilo İçin belli ölçümlere göre formülüze edip ortalama bir kilo veriyor sonuçta .. karın çevresi baş çevresi uzunluğu kol bacak uzunlukları falan bunlar daha önemli aslında ..

Kızlar sezeryan/normal doğum özel hastane fiyatlarını öğrenen var mı bu konuda bi araştırma yapan varsa ortalama nasıl fiyatlar
Ben doktorumun anlaşmalı olduğu hastaneye 4.300 doktoruma da 10 bin ödeyecektim. Ama doğum erken olduğu ve o hastanede 33 haftalık bebek ve üstüne yoğun bakım olduğu için üniversite hastanesinde yaptım

tatlım bende de şeker var. Ben de elimden geldiğince diyet yapıyorum. Ne biliiim herkesin ki tosun gibi :anne: benimki zayıf gibi geliyor üzülüyorum
kilo birazda genetik benim eşim 4000 kilo doğmuş belki oda etkiliyordur. Ama senin kilon haftanla uyumlu hiç sorun değil oyüzden mesela ben önde olduğu için doktor. Daha dikkat etmen gerekiyor diyor yani aslında istedikleri önde olması yada geri de olması değil haftası ile uyumlu olması takılma böyle şeylere. Büyük ihitimalle genetik ile alakalıdır

Ben doktorumun anlaşmalı olduğu hastaneye 4.300 doktoruma da 10 bin ödeyecektim. Ama doğum erken olduğu ve o hastanede 33 haftalık bebek ve üstüne yoğun bakım olduğu için üniversite hastanesinde yaptım
Canım bebeğin durumu nasıl birde bir arkadaşa daha vardı doğum yapan neydi kullanıcı adı inşllah onunda bebeği iyidir ☺️

Canım bebeğin durumu nasıl birde bir arkadaşa daha vardı doğum yapan neydi kullanıcı adı inşllah onunda bebeği iyidir ☺️
İyi canım şükür kavuşmaya az kaldı Allah izin verirse 🥰 burnundaki oksijenden ayrılınca cabuk yoruluyor onun düzene girmesini bekliyoruz

İyi canım şükür kavuşmaya az kaldı Allah izin verirse 🥰 burnundaki oksijenden ayrılınca cabuk yoruluyor onun düzene girmesini bekliyoruz
sen bir çok anneye umut oldun şuan belkide 26. Haftada doğum yapan fakat ümitsizliğe kapışan bir sürü anne yazını okuyacak ve umut dolacak rabbim evlatlarımıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin seninde yavrunu hastaneden aldığın günü hele bir görelim. Valla uçacağım havalara ☺️☺️

Kızlar ben sanırım normal doğumdan vazgeçeceğim 🙈 hafif vuran sancıların 10 katını düşününce çok korkuyorum. Ama biryandan da milletin ağzıda hiç durmayacak ay normal doğum varken neden sezeryan diyip duracaklar. Bunu kaldirabilir miyim lohusalıkta onuda düşünüyorum bir yandan da aman diyorum sanki sezaryen doğum değil. Senin canın kimseyi takma sonuçta çocuğa bir zararı yok sezaryenin çok kafam karışık ya benim gibi düşünüp direk sezaryen olcak var mı 🙈

Kızlar ben sanırım normal doğumdan vazgeçeceğim 🙈 hafif vuran sancıların 10 katını düşününce çok korkuyorum. Ama biryandan da milletin ağzıda hiç durmayacak ay normal doğum varken neden sezeryan diyip duracaklar. Bunu kaldirabilir miyim lohusalıkta onuda düşünüyorum bir yandan da aman diyorum sanki sezaryen doğum değil. Senin canın kimseyi takma sonuçta çocuğa bir zararı yok sezaryenin çok kafam karışık ya benim gibi düşünüp direk sezaryen olcak var mı 🙈
ben :))) oturdum normal doğum videolarını izledim. Yok bebeğim olmaz bana o:)) gerçekten zor. Tabii herkesin bünyesi farklı. Zor derken kendimi kastediyorum. Sancı gelecekte ben sabredicem hastaneye gidicem ve ıkınıcam.. Hiç g
üvenmiyorum kendime :)) tabii sezaryen planlayıp bir anda suyu gelip normal doğuma giden de var. Her şeyden önce hayırlısı. Eleştiri konusunda hiçççç oralı bile olma. Kime ne yahu:) eleştiri hiç bitmez ki. Emzirirsin laf söylerler uyutursun söylerler ohoooo. O yüzden sen ve doktorun birlikte karar verin. Gerisi :halay::halay::halay:

Evet bende henüz doğum sancim yok ama bağırsak düzenim bozuk olduğu için zaman zaman gaz sancısı oluyor çok bunalıyorum aslında ağrı esigim yüksek ama yırtılma vs onlarda beni düşündürüyor o yüzden sezeryan daha kolay olacak gibi geliyor bana bilemedim ya çok kararsızım:KK43:

X