Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Yok doğru biliyosun araştırdığım kadarıyla hepsine bakıyo mide bağırsak safra kesesi karaciğer bAya bişeylere bakıyo sağlık ocağı doktorum bnada bişey yok bu değerlerde dedi ama kadın doğum doktorum herşeyden emin olalım diyo bnde kafam rahat etsin gidip bi bakıyım dediim bakalım hayırlısı artık bncede ilçlar yapmıştır dozlarıda ayın 20sinde azaltıcaktık belki ondan sonra düşer .. he bide doktor yağlı kızartma hamur işi tatlıyı tüketme dedi bununla alakalı olabilir

En iyisi bence senin doktor garantici emin adımlarla gidince içinde rahat eder en azından. Bencede ilaçlar yükseltti bizim bu değeri gibi gerçi benim tedavi dönemlerinde eski sonuçlarda da yüksek çıkmış biraz o dönem ilaç kullanıyomuydum hatırlamıyorum. Yağlı kızartma filan neyse de insanın canı da bol hamurişi istiyo nasıl tutcaz boğazı bilmem hayırlısı Allah’ın izniyle kötü bişey çıkmasında hayırlı sonuçlar al

Tekrar gidince bilgi güncellerim herkesin aklında bulunur en azından haftasonu çok börek pide tarzı şeyle yediim 2günde mi yükselttim acaba

Tekrar gidince bilgi güncellerim herkesin aklında bulunur en azından haftasonu çok börek pide tarzı şeyle yediim 2günde mi yükselttim acaba
Belki etki etmiştir ama 1 hafta sonra versen belki daha düşük çıkardı valla ne yiceğimizi şaşırdık artık bu arada kilo aldın mı hiç

Evet 2kg almışım
Bende 400 gram almışım sözde diyetliyim doktorum sıkı sıkı tembihledi ama onun tartısında daha fazla çıkıyo ya senin şimdi herşey x2 olur haliyle ay ne güzel ya maşallah ama ben transferden sonra yatmaktan 3 kilo almıştım o kısmı saymıyorum

Son düzenleme:
Iyi akşamlar kızlar,benim de oglen kont vardı,bebis eller ve ayaklar çıkmış maşallah,progestan igneyi kesti,fitili de 10 gun sonra bırak dedi, vitaminler ve oksapar devam 3 hafta sonra kont inş ozamnda kan ilacina başlayacağız dedi.ense kalınlığı burun kemigi felan bakılacak,ikili tarama testini yaptirmayacagiz dedi benim iki kese biri boş olduğu için farkli gelebilir yani yanıltıcı dedi nasil artik

400gram mııı ah keşkee ben hamile kalmadan öncede çok zayıf sayılmazdım biraz tombik gibiydiim çifter çifter gitmeyelim diye doktor zaten sirekli uyarıyo helee anneem 5doktora bedel eşim yanımda olmadığı için annemle kalıyoruum oda korkuyo napsıın otlarla besliyo beni et balık tavuk haricinde hep sebze ağıtlıklı yiyorum

Kaç haftalıktı bebeğiniz banada 20sinde doz azaltıcaz dedi ama kesicem demedi ilaçları maşallah bebeğe sağlıkla gelsin inşallah

Vajinal mi baktı karından mı ay nasıl minicik el ayak göründü çok merak ediyorum yaa maşallah herşey yolundaymış darısı başımıza bizede iyi şeyler duymak nasip olsun Bu diğer boş kese gerileyip yok olmadımı duruyomu hala

Bende bende 78 le transfer oldum pozitif aldığımda 80i geçmiştim ilk tartımda 80.800 dü ikincisi 80.900 şimdi evde tartıldım da 81.200 görünüyor bu hesaba göre 400 gram transferi saymazsak yani bende baya tombik tombik geziyorum bide doktorun protein ağırlıklı beslen demedimi benimki diyet verdi çok yeme filan dedi protein ve bol su yeterli olur bu dönemde dedi neden et tavuk yemiyorsun iyi pişmiş olduğu sürece sıkıntı olmuyor diyorlar tabi sakatat hariç balık konusunda da baya fikir ayrılığı var dip balığı şu bu diye ona çok güvenemiyorum pek yanaşmıyorum balığa zaten çok sevmem

Onları ye dedi zaten muhakkak haftada bi balık et tavuk yiyceksin balıkda yağlı balık olucak somon hamsi mercimet nohut fasulye her yemeğin yanında yoğurt ayran günde bir yumurta bunları ye dedi bnde taneli şeyleri sevmiyorum fasulye nohut bezelye o tarz şeyler faydası olucak diye terken yutuyorum boğulmazsam iyi ben transfere 82yle girdiim sonra ye yat 90olmuşuum sağlık ocağı doktor kıyameti kopardıı bana en son doktora gittiğimde 85olmuştuum bu iyi bişey diye ümit ediyorum

Ooo hatta vermişsin bile maşallah 5 kilo birden vermek az mı vallahi bravo. Ya anne yanında olunca bende çok yiyorum bi hafta evimde bi hafta annemde kalıyorum annemden geldikten sonra ekstra şişkinlikten aldığımı farkediyorum kendi evimde geri veriyorum ah bu anneler hah bana da aynen böyle saydı ama annemde olmadığım zamanlar pek uyduğum söylenemez birini yapsam öbürünü yapmaya üşeniyorum

Doğru valla yemek yapmadığım için mide bulantım olmuyo bunu fatkettim kısır çok severim geçen yapıyım dedim o salça kokusu bna bi geldi ne yedim ne yaptım valla

Doğru valla yemek yapmadığım için mide bulantım olmuyo bunu fatkettim kısır çok severim geçen yapıyım dedim o salça kokusu bna bi geldi ne yedim ne yaptım valla
Bende hiç salça kokusuna filan rahatsızlık olmadı da Antep fıstığına tiksindim

El ve ayaklarını görmek mükemmel bir duygu dün bana pozitif gelen tek şey oydu Bu arada ben balık kırmızı et asla giyemiyorum oysa çok severdim midemi çok bulandırıyor tavuğuda iştahla yemiyorum ama yine yiyorum sebze ve bakliyat ağırlıklı besleniyorum

Ben perşembeye biyerden randevu aldım karından gözükürmü acaba ya minik el ayaklar ay heyecanlandım bende Antep fıstığını çok severdim baya hergün avuç avuç yerdim bi tiksindim hiç yiyemiyorum görmeye tahammülüm yok. Özellikle yemeyi sevdiğimiz yada bol yediğimiz şeylerden tiksiniyoruz sanırım Bu arada nasıl oldun bi sıkıntı yok dimi canım dünden sonra

Sadece soru sormak için girmek istedim, siteyi kullanmayı henüz çözemedim, tüp bebek için decapeptly iğne vurmuşlardı, tedaviye baslayamadik, vurulduktan 1 hafta sonra normal günümde yani kasımda adet oldum, aralik ayında adet olmadım, 10 gecikti, acaba hamile miyim, yoksa decapeptly adet gecikmesi yapar mi, bilen var mı,

Görünür canım ben geçen hafta karından gördüm ayaklarını ellerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…