Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Vajinal mi baktı karından mı ay nasıl minicik el ayak göründü çok merak ediyorum yaa 🥰 maşallah herşey yolundaymış darısı başımıza bizede iyi şeyler duymak nasip olsun 🤲🏻 Bu diğer boş kese gerileyip yok olmadımı duruyomu hala
Resim nasil atılıyor bilsem atardim☺6.haftadan beri karından bakıyor doktorum,diger kese kendiliginden kaybolacak dedi,sizin kont ne zaman

Ben perşembeye biyerden randevu aldım karından gözükürmü acaba ya minik el ayaklar ay heyecanlandım 🥰 bende Antep fıstığını çok severdim baya hergün avuç avuç yerdim bi tiksindim hiç yiyemiyorum görmeye tahammülüm yok. Özellikle yemeyi sevdiğimiz yada bol yediğimiz şeylerden tiksiniyoruz sanırım 🤦🏻‍♀️ Bu arada nasıl oldun bi sıkıntı yok dimi canım dünden sonra
Gözükür tabi benim vajşnal muayene etti acilde zaten direk alttan muayene ediyorlar ama yinede gözükür benim ara ara kahve leke geliyor ama dünün kırmızı kanamanın lekeleri diye düşünüyorum bakalım sürekli yatıyoru. Hiç kalkmıyorum. Benim en erken randevum kadın doğuma var 17 ocağa kendi doktoruma 20 sine 🙈😂 nasıl geçecek zaman bilmem

Sadece soru sormak için girmek istedim, siteyi kullanmayı henüz çözemedim, tüp bebek için decapeptly iğne vurmuşlardı, tedaviye baslayamadik, vurulduktan 1 hafta sonra normal günümde yani kasımda adet oldum, aralik ayında adet olmadım, 10 gecikti, acaba hamile miyim, yoksa decapeptly adet gecikmesi yapar mi, bilen var mı,
Canım merhaba öncelikle inşllah hamilesindir fakat kullandığın iğneyi hiç bilmiyorum

20220104_230034.jpg

El ve ayaklarını görmek mükemmel bir duygu dün bana pozitif gelen tek şey oydu ☺️ Bu arada ben balık kırmızı et asla giyemiyorum oysa çok severdim midemi çok bulandırıyor tavuğuda iştahla yemiyorum ama yine yiyorum sebze ve bakliyat ağırlıklı besleniyorum 😓
Balik yagi hapını kullanmayı deneyebilirsin.bebegin beyin gelişimi icinde cok önemli ben ilk hamilelikte de simdi de devam ediyorum tabiki doktorumun önerisi ile,yanlış yönlendirme olmasında ilacla ilgili yazmaya bazen korkuyorum ters tepki gelir diye

Görünür canım ben geçen hafta karından gördüm ayaklarını ellerini 🥰
Ay maşallah ya hadi Allah’ın izniyle bende bebişe benzer halini görsem perşembe 🥰🥰
Resim nasil atılıyor bilsem atardim☺6.haftadan beri karından bakıyor doktorum,diger kese kendiliginden kaybolacak dedi,sizin kont ne zaman
Benimde ikinci kese 6.haftada çıkmıştı 8.haftada rahim emmiş yok olmuş dedi zaten gelişmez demişti. Normalde 14 ocakta ama bu perşembe başka biyerden randevu aldım hem idrar testi vercem manayla bide ultrasona gireyim dedim 🤭

Gözükür tabi benim vajşnal muayene etti acilde zaten direk alttan muayene ediyorlar ama yinede gözükür benim ara ara kahve leke geliyor ama dünün kırmızı kanamanın lekeleri diye düşünüyorum bakalım sürekli yatıyoru. Hiç kalkmıyorum. Benim en erken randevum kadın doğuma var 17 ocağa kendi doktoruma 20 sine 🙈😂 nasıl geçecek zaman bilmem
Aman o kahveler de bitsin de gelmesin bidaha kanama filan Allah’ın izniyle 🤲🏻 Benim perşembe var 14 ocakta kendi doktoruma var onu 19 ocağa çekmeyi düşünüyorum bide 17 ocakta devlette kadın doğuma var perşembe göreyim de sonra 17 ocağa kadar beklerim artık 🤭

Bugün nasılsın canım lekelenmen oldumu hiç

Balik yagi hapını kullanmayı deneyebilirsin.bebegin beyin gelişimi icinde cok önemli ben ilk hamilelikte de simdi de devam ediyorum tabiki doktorumun önerisi ile,yanlış yönlendirme olmasında ilacla ilgili yazmaya bazen korkuyorum ters tepki gelir diye
Yok canım aşkolsun kötü niyetli o insanlar o insanları bırak sen ben asla tepki vermem zaten öneride bulunuyorsun doktora danışmadan zaten hiç birşey içmiyoruz teşekkürler 🙏
Bugün nasılsın canım lekelenmen oldumu hiç
Evet canım lekelenmem devam ediyordu birde sancı eklenince biz yine koşa koşa kendi doktorumuza gittik zaten acile gidince doktor dedi bende göreyim diye neyse gittik eskiden kalma bir kanama alanı saptadı büyğk İhtimalle kırmızı kan o alandan gelmiş dedi ama aktif değil tabi solmuş kanama yok şuan dedi rahim içinde bebeğe yakın değilmiş o eski kanama alanı bebeğe hiç bir zararı yokmuş 10 gün sonra kontrole çağırdı erkene almış oldu 10+1 çıktık bugün ultrason da

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    156,4 KB · Görüntüleme: 47
Yok canım aşkolsun kötü niyetli o insanlar o insanları bırak sen ben asla tepki vermem zaten öneride bulunuyorsun doktora danışmadan zaten hiç birşey içmiyoruz teşekkürler 🙏

Evet canım lekelenmem devam ediyordu birde sancı eklenince biz yine koşa koşa kendi doktorumuza gittik zaten acile gidince doktor dedi bende göreyim diye neyse gittik eskiden kalma bir kanama alanı saptadı büyğk İhtimalle kırmızı kan o alandan gelmiş dedi ama aktif değil tabi solmuş kanama yok şuan dedi rahim içinde bebeğe yakın değilmiş o eski kanama alanı bebeğe hiç bir zararı yokmuş 10 gün sonra kontrole çağırdı erkene almış oldu 10+1 çıktık bugün ultrason da
Allahımmmm nekadar tatlı maşallahhhh 🧿🧿 vajinal mi bu karından mı bildiğin bebiş olmuş 🥰 en son 9+3 çıktı demiştin ultrasondan kaynaklı geri çıkmış galiba dimi bugun olması gereken hafta ve günde mi çıktı

Allahımmmm nekadar tatlı maşallahhhh 🧿🧿 vajinal mi bu karından mı bildiğin bebiş olmuş 🥰 en son 9+3 çıktı demiştin ultrasondan kaynaklı geri çıkmış galiba dimi bugun olması gereken hafta ve günde mi çıktı
Acilde hep geriden çıkıyor hatırlarsan ilk gittiğimde acile. 5 haftalık olmam gerekirken 4 haftalık çıkmıştım normalde adete göre 10+0 tüp bebeğe göre 9+5 olmam lazımdı son adete göre 1 gün önde çıktı son ki kontrolüne görede 1 gün önde çıktı. Karından baktı kendi doktorum çok kanama. Olmadığı sürece vajinal bakmıyor

Acilde hep geriden çıkıyor hatırlarsan ilk gittiğimde acile. 5 haftalık olmam gerekirken 4 haftalık çıkmıştım normalde adete göre 10+0 tüp bebeğe göre 9+5 olmam lazımdı son adete göre 1 gün önde çıktı son ki kontrolüne görede 1 gün önde çıktı. Karından baktı kendi doktorum çok kanama. Olmadığı sürece vajinal bakmıyor
Ultrason cihaz farkından kaynaklı oluyor heralde aman önde olsun güzel güzel gelişsinler 🥰 benim diğer doktorumda çok kurcalama taraftarı değildi karından bakmak daha makul derdi seninkide aynı düşünüyor galiba aman daha iyi bak nekadar net görünmüş maşallah darısı yarın başıma 🤲🏻🥰

Ultrason cihaz farkından kaynaklı oluyor heralde aman önde olsun güzel güzel gelişsinler 🥰 benim diğer doktorumda çok kurcalama taraftarı değildi karından bakmak daha makul derdi seninkide aynı düşünüyor galiba aman daha iyi bak nekadar net görünmüş maşallah darısı yarın başıma 🤲🏻🥰
Aminnn inşllah senden de böyle güzel fotoğraflar bekliyoruz inşllah 🤲🏻☺️

Benim de 6. Ve 7. Haftalarda çok kanamam olmuştu, kanama alanı tespit etti doktor giderek küçüldü ama hala duruyor sanırım. En son 2 hafta önce gitmiştim. Bugün tam 10+0
Haftasonu progestan dex kesicem günde iki kez kullanıyordum, prosgestan fitile dönelim dedi. Onu ne kadar kullanırız acaba?
Bir de benim leke yada kanamam yok artık, yine de 12. Haftanın sonuna kadar dinlenmeye devam dedi, ağrım oluyor regl olacakmışım gibi. Bacaklarımda ve belimde kanlanma var gibi hissediyorum. Bu şekilde ağrınız oluyor mu?

😁🧿🥰🤲

X