-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #2.421
Resim nasil atılıyor bilsem atardim☺6.haftadan beri karından bakıyor doktorum,diger kese kendiliginden kaybolacak dedi,sizin kont ne zamanVajinal mi baktı karından mı ay nasıl minicik el ayak göründü çok merak ediyorum yaamaşallah herşey yolundaymış darısı başımıza bizede iyi şeyler duymak nasip olsun Bu diğer boş kese gerileyip yok olmadımı duruyomu hala
Gözükür tabi benim vajşnal muayene etti acilde zaten direk alttan muayene ediyorlar ama yinede gözükür benim ara ara kahve leke geliyor ama dünün kırmızı kanamanın lekeleri diye düşünüyorum bakalım sürekli yatıyoru. Hiç kalkmıyorum. Benim en erken randevum kadın doğuma var 17 ocağa kendi doktoruma 20 sineBen perşembeye biyerden randevu aldım karından gözükürmü acaba ya minik el ayaklar ay heyecanlandımbende Antep fıstığını çok severdim baya hergün avuç avuç yerdim bi tiksindim hiç yiyemiyorum görmeye tahammülüm yok. Özellikle yemeyi sevdiğimiz yada bol yediğimiz şeylerden tiksiniyoruz sanırım Bu arada nasıl oldun bi sıkıntı yok dimi canım dünden sonra
Canım merhaba öncelikle inşllah hamilesindir fakat kullandığın iğneyi hiç bilmiyorumSadece soru sormak için girmek istedim, siteyi kullanmayı henüz çözemedim, tüp bebek için decapeptly iğne vurmuşlardı, tedaviye baslayamadik, vurulduktan 1 hafta sonra normal günümde yani kasımda adet oldum, aralik ayında adet olmadım, 10 gecikti, acaba hamile miyim, yoksa decapeptly adet gecikmesi yapar mi, bilen var mı,
Kizlar videodan ekran görüntüsü aldım açılır mi bilmiyorum
InşallahCanım merhaba öncelikle inşllah hamilesindir fakat kullandığın iğneyi hiç bilmiyorum
Balik yagi hapını kullanmayı deneyebilirsin.bebegin beyin gelişimi icinde cok önemli ben ilk hamilelikte de simdi de devam ediyorum tabiki doktorumun önerisi ile,yanlış yönlendirme olmasında ilacla ilgili yazmaya bazen korkuyorum ters tepki gelir diyeEl ve ayaklarını görmek mükemmel bir duygu dün bana pozitif gelen tek şey oyduBu arada ben balık kırmızı et asla giyemiyorum oysa çok severdim midemi çok bulandırıyor tavuğuda iştahla yemiyorum ama yine yiyorum sebze ve bakliyat ağırlıklı besleniyorum
Ay maşallah ya hadi Allah’ın izniyle bende bebişe benzer halini görsem perşembeGörünür canım ben geçen hafta karından gördüm ayaklarını ellerini
Benimde ikinci kese 6.haftada çıkmıştı 8.haftada rahim emmiş yok olmuş dedi zaten gelişmez demişti. Normalde 14 ocakta ama bu perşembe başka biyerden randevu aldım hem idrar testi vercem manayla bide ultrasona gireyim dedimResim nasil atılıyor bilsem atardim☺6.haftadan beri karından bakıyor doktorum,diger kese kendiliginden kaybolacak dedi,sizin kont ne zaman
Ay baya baya bebişe benziyo maşallah ya
Aman o kahveler de bitsin de gelmesin bidaha kanama filan Allah’ın izniyleGözükür tabi benim vajşnal muayene etti acilde zaten direk alttan muayene ediyorlar ama yinede gözükür benim ara ara kahve leke geliyor ama dünün kırmızı kanamanın lekeleri diye düşünüyorum bakalım sürekli yatıyoru. Hiç kalkmıyorum. Benim en erken randevum kadın doğuma var 17 ocağa kendi doktoruma 20 sinenasıl geçecek zaman bilmem
Allahin izniyle oluşmuşturAy baya baya bebişe benziyo maşallah yaRabbim perşembe hayırlı haberler vermeyi bana da nasip etsin
Aaa çok mantıklıAllahin izniyle oluşmuştursırayla her doktorda ilk defa görüyormuş gibi davran anlatsınlar ne guzel demi
Bugün nasılsın canım lekelenmen oldumu hiçGözükür tabi benim vajşnal muayene etti acilde zaten direk alttan muayene ediyorlar ama yinede gözükür benim ara ara kahve leke geliyor ama dünün kırmızı kanamanın lekeleri diye düşünüyorum bakalım sürekli yatıyoru. Hiç kalkmıyorum. Benim en erken randevum kadın doğuma var 17 ocağa kendi doktoruma 20 sinenasıl geçecek zaman bilmem
Yok canım aşkolsun kötü niyetli o insanlar o insanları bırak sen ben asla tepki vermem zaten öneride bulunuyorsun doktora danışmadan zaten hiç birşey içmiyoruz teşekkürlerBalik yagi hapını kullanmayı deneyebilirsin.bebegin beyin gelişimi icinde cok önemli ben ilk hamilelikte de simdi de devam ediyorum tabiki doktorumun önerisi ile,yanlış yönlendirme olmasında ilacla ilgili yazmaya bazen korkuyorum ters tepki gelir diye
Evet canım lekelenmem devam ediyordu birde sancı eklenince biz yine koşa koşa kendi doktorumuza gittik zaten acile gidince doktor dedi bende göreyim diye neyse gittik eskiden kalma bir kanama alanı saptadı büyğk İhtimalle kırmızı kan o alandan gelmiş dedi ama aktif değil tabi solmuş kanama yok şuan dedi rahim içinde bebeğe yakın değilmiş o eski kanama alanı bebeğe hiç bir zararı yokmuş 10 gün sonra kontrole çağırdı erkene almış oldu 10+1 çıktık bugün ultrason daBugün nasılsın canım lekelenmen oldumu hiç
Allahımmmm nekadar tatlı maşallahhhhYok canım aşkolsun kötü niyetli o insanlar o insanları bırak sen ben asla tepki vermem zaten öneride bulunuyorsun doktora danışmadan zaten hiç birşey içmiyoruz teşekkürler
Evet canım lekelenmem devam ediyordu birde sancı eklenince biz yine koşa koşa kendi doktorumuza gittik zaten acile gidince doktor dedi bende göreyim diye neyse gittik eskiden kalma bir kanama alanı saptadı büyğk İhtimalle kırmızı kan o alandan gelmiş dedi ama aktif değil tabi solmuş kanama yok şuan dedi rahim içinde bebeğe yakın değilmiş o eski kanama alanı bebeğe hiç bir zararı yokmuş 10 gün sonra kontrole çağırdı erkene almış oldu 10+1 çıktık bugün ultrason da
Acilde hep geriden çıkıyor hatırlarsan ilk gittiğimde acile. 5 haftalık olmam gerekirken 4 haftalık çıkmıştım normalde adete göre 10+0 tüp bebeğe göre 9+5 olmam lazımdı son adete göre 1 gün önde çıktı son ki kontrolüne görede 1 gün önde çıktı. Karından baktı kendi doktorum çok kanama. Olmadığı sürece vajinal bakmıyorAllahımmmm nekadar tatlı maşallahhhhvajinal mi bu karından mı bildiğin bebiş olmuş en son 9+3 çıktı demiştin ultrasondan kaynaklı geri çıkmış galiba dimi bugun olması gereken hafta ve günde mi çıktı
Ultrason cihaz farkından kaynaklı oluyor heralde aman önde olsun güzel güzel gelişsinlerAcilde hep geriden çıkıyor hatırlarsan ilk gittiğimde acile. 5 haftalık olmam gerekirken 4 haftalık çıkmıştım normalde adete göre 10+0 tüp bebeğe göre 9+5 olmam lazımdı son adete göre 1 gün önde çıktı son ki kontrolüne görede 1 gün önde çıktı. Karından baktı kendi doktorum çok kanama. Olmadığı sürece vajinal bakmıyor
Aminnn inşllah senden de böyle güzel fotoğraflar bekliyoruz inşllahUltrason cihaz farkından kaynaklı oluyor heralde aman önde olsun güzel güzel gelişsinlerbenim diğer doktorumda çok kurcalama taraftarı değildi karından bakmak daha makul derdi seninkide aynı düşünüyor galiba aman daha iyi bak nekadar net görünmüş maşallah darısı yarın başıma
Yok canım aşkolsun kötü niyetli o insanlar o insanları bırak sen ben asla tepki vermem zaten öneride bulunuyorsun doktora danışmadan zaten hiç birşey içmiyoruz teşekkürler
Evet canım lekelenmem devam ediyordu birde sancı eklenince biz yine koşa koşa kendi doktorumuza gittik zaten acile gidince doktor dedi bende göreyim diye neyse gittik eskiden kalma bir kanama alanı saptadı büyğk İhtimalle kırmızı kan o alandan gelmiş dedi ama aktif değil tabi solmuş kanama yok şuan dedi rahim içinde bebeğe yakın değilmiş o eski kanama alanı bebeğe hiç bir zararı yokmuş 10 gün sonra kontrole çağırdı erkene almış oldu 10+1 çıktık bugün ultrason da
Yok canım aşkolsun kötü niyetli o insanlar o insanları bırak sen ben asla tepki vermem zaten öneride bulunuyorsun doktora danışmadan zaten hiç birşey içmiyoruz teşekkürler