Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Yaaaa cookkk tatliii Uzun zamandir bakmiyordum buraya, nasilsin canim, iyimisin?

kanamaşu bir şekilde süreci tamamlıyoruz hayırlısı iyiyiz çok şükür haftaya Cuma’ya kontrolümüz var cinsiyet ve ense kalınlığı için Sen nasılsın
Iyiyim cok sukur. Kucuk bi kanama alani var icerde, insallah bende kontrolde yolunda hersey diye gorurum cumaya. Sen tup bebek ilaclarini biraktinmi? Ne zaman biraktin? Ne kullaniyorsun simdi?

Hanımlar ben bugün bebişi gördüm geldim büyümüş sizinkiler gibi vallahi bebeğe benzediler artık elleri ayakları sürekli hareket ediyordu 10+4 olmuş normalde 2 gün geriden geliyordu şimdi arayı kapatmış +1 gün öne geçmiş son adet tarihine göre. İdrar testi verdim sonuç bekliyorum 2 hafta sonra kendi doktoruma randevum var bu doktor 2 Li tarama testinden veya fetal DNA testinden filan bahsetti. Artık kendi doktorum ne derse o yöne bakıcam

Canım tam kaç haftaliksin.cinsiyet için erken değil mi gebelik takvimine göre sizle aynı haftadayim.
Canım gösterirse mış gibi söylüyorum dedi gittiğimde 11+3 olacağım ama kesin olarak 17. Haftada söylerim dedi
Iyiyim cok sukur. Kucuk bi kanama alani var icerde, insallah bende kontrolde yolunda hersey diye gorurum cumaya. Sen tup bebek ilaclarini biraktinmi? Ne zaman biraktin? Ne kullaniyorsun simdi?
Yok canım birsek estrofemi kalp atışında duyunca bıraktık ama ben progesteron ilaçlarına devam ediyorum günlük sabah akşam fitil ve haftada 1 pruluton vuruluyorum

Kanaman oldugu icin her halde. Bende kanama yok ama icerde hematom adli kan toplanan yer var. Doktor progestonu bugunluk birak, yarin kontrolde ne yapacagimiza bakariz dedi. Korkacak bi sey mi, degilmi bilmiyorum. Kan alani buyumusse bende devam ederim herhalde. Bir bilgin var mi bu konuda? Cok kucuk ama 8mm kadar alan.

Hiç bilgim yok canım ben zaten kanama olunca direk atıyorum eskiden kalma bir hemotom alanı görüldü soluk renkli oda gidiyordu yani ama Doktpr bana bebeğe zararı olmadığını bebeğe çok uzak bir noktada olduğunu söyledi eğer bebeğe yakın noktada olursa sıkıntı herhalde

Masallah minik kuşa saglikla büyüsünler

Maşallah bebişe Allah nazarlardan korusun

Hepimiz ayni zamanlardayiz bakalim ilk mujdeli haberi kim verecek,cevremde erkek olanlar hep erken ogrendi,ama ben kızımı 16.haftada ogrenmistim,sanki bu hamileligimde aynı kiz olabilir benim yine ,heycanla bekliycez hepimizin ki☺
Benim haftaya cuma randevum acaba öğrenebilir miyiz ki ? Bizimki biraz ultrasonda göstermeyi çok seviyor kendini oyüzden diyorum saklar mı kendini acaba

Benim haftaya cuma randevum acaba öğrenebilir miyiz ki ? Bizimki biraz ultrasonda göstermeyi çok seviyor kendini oyüzden diyorum saklar mı kendini acaba
Benimde haftaya cuma randevum var doktora tahmini olup olmadığını sorucam. Gerçi bizim doktor biraz ketum söylermi böyle erken bilmiyorum ama

Benimde haftaya cuma randevum var doktora tahmini olup olmadığını sorucam. Gerçi bizim doktor biraz ketum söylermi böyle erken bilmiyorum ama
Valla bizimki de gösterirse söyler göstermezse adamın yapacak birşeyi yok zaten şöyle söylüyorlar %51 erkek %49 kız gibi mesela yani ufak farkla söylüyorlar ama çok ta değişen olmuyor bakalım. Ben bugün bime banyo setleri gelmişti bahtaniye galan dayanamadım aldım valla

Olsun olsun % olarak söylese bile yeter bana ben daha bir iğne almadım valla cinsiyetle ufaktan başlamayı düşünüyorum

dün mide bulantısı hapım bitti reçetesiz de vermiyorlar. Aman meğer ben ne kadar iyiymişim onunla hiç midem bulanmıyormuş. Bugünden beri kusa kusa bir hal oldum bu arada benim gibi lekelenmesi devam eden var mı iğneyi oluyorum 3 Gün iyiyim 3. Günün gecesi yine lekelenmeye başlıyorum kırmızı değil şükür kahve. Ama sürekli de değil geceleri fitille Geri geliyor bitmedi gitti bu lekelenmeler. Var mı ya benim gibi olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…