- 29 Kasım 2021
- 343
- 707
- 30
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #2.441
Yaaaa cookkk tatliiiYok canım aşkolsun kötü niyetli o insanlar o insanları bırak sen ben asla tepki vermem zaten öneride bulunuyorsun doktora danışmadan zaten hiç birşey içmiyoruz teşekkürler
Evet canım lekelenmem devam ediyordu birde sancı eklenince biz yine koşa koşa kendi doktorumuza gittik zaten acile gidince doktor dedi bende göreyim diye neyse gittik eskiden kalma bir kanama alanı saptadı büyğk İhtimalle kırmızı kan o alandan gelmiş dedi ama aktif değil tabi solmuş kanama yok şuan dedi rahim içinde bebeğe yakın değilmiş o eski kanama alanı bebeğe hiç bir zararı yokmuş 10 gün sonra kontrole çağırdı erkene almış oldu 10+1 çıktık bugün ultrason da
kanamaşu bir şekilde süreci tamamlıyoruz hayırlısıYaaaa cookkk tatliiiUzun zamandir bakmiyordum buraya, nasilsin canim, iyimisin?
Canım tam kaç haftaliksin.cinsiyet için erken değil mi gebelik takvimine göre sizle aynı haftadayim.kanamaşu bir şekilde süreci tamamlıyoruz hayırlısıiyiyiz çok şükür haftaya Cuma’ya kontrolümüz var cinsiyet ve ense kalınlığı için Sen nasılsın
Iyiyim cok sukur. Kucuk bi kanama alani var icerde, insallah bende kontrolde yolunda hersey diye gorurum cumaya. Sen tup bebek ilaclarini biraktinmi? Ne zaman biraktin? Ne kullaniyorsun simdi?kanamaşu bir şekilde süreci tamamlıyoruz hayırlısıiyiyiz çok şükür haftaya Cuma’ya kontrolümüz var cinsiyet ve ense kalınlığı için Sen nasılsın
Canım gösterirse mış gibi söylüyorum dedi gittiğimde 11+3 olacağım ama kesin olarak 17. Haftada söylerim dediCanım tam kaç haftaliksin.cinsiyet için erken değil mi gebelik takvimine göre sizle aynı haftadayim.
Yok canım birsek estrofemi kalp atışında duyunca bıraktık ama ben progesteron ilaçlarına devam ediyorum günlük sabah akşam fitil ve haftada 1 pruluton vuruluyorumIyiyim cok sukur. Kucuk bi kanama alani var icerde, insallah bende kontrolde yolunda hersey diye gorurum cumaya. Sen tup bebek ilaclarini biraktinmi? Ne zaman biraktin? Ne kullaniyorsun simdi?
Kanaman oldugu icin her halde. Bende kanama yok ama icerde hematom adli kan toplanan yer var. Doktor progestonu bugunluk birak, yarin kontrolde ne yapacagimiza bakariz dedi. Korkacak bi sey mi, degilmi bilmiyorum. Kan alani buyumusse bende devam ederim herhalde. Bir bilgin var mi bu konuda? Cok kucuk ama 8mm kadar alan.Canım gösterirse mış gibi söylüyorum dedi gittiğimde 11+3 olacağım ama kesin olarak 17. Haftada söylerim dedi
Yok canım birsek estrofemi kalp atışında duyunca bıraktık ama ben progesteron ilaçlarına devam ediyorum günlük sabah akşam fitil ve haftada 1 pruluton vuruluyorum
Hiç bilgim yok canım ben zaten kanama olunca direk atıyorumKanaman oldugu icin her halde. Bende kanama yok ama icerde hematom adli kan toplanan yer var. Doktor progestonu bugunluk birak, yarin kontrolde ne yapacagimiza bakariz dedi. Korkacak bi sey mi, degilmi bilmiyorum. Kan alani buyumusse bende devam ederim herhalde. Bir bilgin var mi bu konuda? Cok kucuk ama 8mm kadar alan.
Masallah minik kuşa saglikla büyüsünlerHanımlar ben bugün bebişi gördüm geldimbüyümüş sizinkiler gibi vallahi bebeğe benzediler artık elleri ayakları sürekli hareket ediyordu 10+4 olmuş normalde 2 gün geriden geliyordu şimdi arayı kapatmış +1 gün öne geçmiş son adet tarihine göre. İdrar testi verdim sonuç bekliyorum 2 hafta sonra kendi doktoruma randevum var bu doktor 2 Li tarama testinden veya fetal DNA testinden filan bahsetti. Artık kendi doktorum ne derse o yöne bakıcam
Maşallah bebişeHanımlar ben bugün bebişi gördüm geldimbüyümüş sizinkiler gibi vallahi bebeğe benzediler artık elleri ayakları sürekli hareket ediyordu 10+4 olmuş normalde 2 gün geriden geliyordu şimdi arayı kapatmış +1 gün öne geçmiş son adet tarihine göre. İdrar testi verdim sonuç bekliyorum 2 hafta sonra kendi doktoruma randevum var bu doktor 2 Li tarama testinden veya fetal DNA testinden filan bahsetti. Artık kendi doktorum ne derse o yöne bakıcam
Masallah minik kuşa saglikla büyüsünler
Amin hepsi güzel güzel büyüsün sağlıkla kucağımıza alalım hepimizMaşallah bebişeAllah nazarlardan korusun
Hepimiz ayni zamanlardayiz bakalim ilk mujdeli haberi kim verecek,cevremde erkek olanlar hep erken ogrendi,ama ben kızımı 16.haftada ogrenmistim,sanki bu hamileligimde aynı kiz olabilir benim yine ,heycanla bekliycez hepimizin ki☺Ee bayanlar kontrole gidip cinsiyet öğrenen yok
Benim haftaya cuma randevum acaba öğrenebilir miyiz ki ? Bizimki biraz ultrasonda göstermeyi çok seviyor kendini oyüzden diyorum saklar mı kendini acabaHepimiz ayni zamanlardayiz bakalim ilk mujdeli haberi kim verecek,cevremde erkek olanlar hep erken ogrendi,ama ben kızımı 16.haftada ogrenmistim,sanki bu hamileligimde aynı kiz olabilir benim yine ,heycanla bekliycez hepimizin ki☺
Benim haftaya cuma randevum acaba öğrenebilir miyiz ki ? Bizimki biraz ultrasonda göstermeyi çok seviyor kendini oyüzden diyorum saklar mı kendini acaba
Benimde haftaya cuma randevum var doktora tahmini olup olmadığını sorucam. Gerçi bizim doktor biraz ketum söylermi böyle erken bilmiyorum amaBenim haftaya cuma randevum acaba öğrenebilir miyiz ki ? Bizimki biraz ultrasonda göstermeyi çok seviyor kendini oyüzden diyorum saklar mı kendini acaba
Valla bizimki de gösterirse söyler göstermezse adamın yapacak birşeyi yok zaten şöyle söylüyorlar %51 erkek %49 kız gibi mesela yani ufak farkla söylüyorlar ama çok ta değişen olmuyor bakalım. Ben bugün bime banyo setleri gelmişti bahtaniye galan dayanamadım aldım vallaBenimde haftaya cuma randevum var doktora tahmini olup olmadığını sorucam. Gerçi bizim doktor biraz ketum söylermi böyle erken bilmiyorum ama
Olsun olsun % olarak söylese bile yeter banaValla bizimki de gösterirse söyler göstermezse adamın yapacak birşeyi yok zaten şöyle söylüyorlar %51 erkek %49 kız gibi mesela yani ufak farkla söylüyorlar ama çok ta değişen olmuyor bakalım. Ben bugün bime banyo setleri gelmişti bahtaniye galan dayanamadım aldım valla